0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (984 puan) tarafından
Oglum bir yas 3aylik ben tuvaletimi yaparken hep ciş diyor onu ogrete bildim hatta gecen cos yapti ben tuvalete yaptim o cis dedi bezine yapti anne baba dede anneane nene mama gel bay bay bir cok kelimeyi soyler . En cokta anliyor ne demek istedigimi biliyor ver diyimce verir gel diyince gelir sizce ogrete bilirmiyim ? Nasil yapicami bilmiyorum lazimligi var . Bilgisi olan anlata bilirmi arlerjik bebek oldu icin hemen alistirmak istiyorum cis yapinca bile pisik ola bilen bir oglum var. Bezden deyil mejburiyetten alistirmak niyetim nasil yapmaliyim nasil bir yol izlemeliyim . Tesekkur ederim simdiden

2 Cevaplar

0 oy
(2,737 puan) tarafından
Biz 17 aylıkken tamamen bezi bıraktık. O da yürümeye geç başladığı için. 15 aylıkken yürüdü. Yapabilirsin. İnanılmaz rahat edersin.
(984 puan) tarafından
Nlasil yapicami bilmiyorum bilgi verirmisimiz ilk ne ylapmalm lazim
(2,737 puan) tarafından
Emzrdikten sonra tuvalete götür Cocuğu göğsüne yasla yine dizlerine karnına cek. İndiriverecek. O rahatlığı 2 3 hafta yaşayınca emin ol tutmayı öğrenecek :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence yavaştan başla biz de 24 aylıktı başladık biraz uzun bir süreç oldu 1 seneye yakın cebellestik ama çok şükür kurtulduk ama ben hiç geri baglamadim kızım zaten istemiyodu bezi bı attık ne gece ne gündüz nede bir yere giderken hiç takmadım 
(984 puan) tarafından
Ben suan lazimlik basinda bekliyorum tvde cis videosu actim cocuk ile ilgili ama o lazimliga oturmak istemiyor kalkiyor ❤️
tarafından
Hem daha küçük hemde Daha yolun başı en az 6 ayda tam öğrenir

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 305 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (196 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 607 göst.
25 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Nick.degistim.bende (572 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 310 göst.
20 Mart 2024 Diğer kategorisinde Halil emirim (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 300 göst.
6 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,086 soru

24,425,021 cevap

351,840 kullanıcı

...