0 oy
375 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (402 puan) tarafından
7 olmadan uyanır 1 buçuk yaşında hafta sonları kalkarım büyük kızım da var eşim uyur 11 e kadar ses yapmayın derim neyse geçenlerde hafta sonu dedim ki nolur sen bak biraz uyuyum kahvaltısını falan yaptır bakmış ama ağlama sesleri geliyo içeri girdim tv açmış bi yandan kahvaltı yaptı mı diyorım yok diyo aç aç duruyo çocuklar. 

Bugün de o kadar yorgunum ki nolur bak kahvaltısını ver çok halsizim kalktı sağolsın diye kahvaltı masasını hazırlamış 6 buçuk da uyandı çocuk saat 10 olmuş kalktım yine yedirmemiş çilek vermiş ya diyorım bizimkini hazırlama ben kalkınca da hazırlarım nolur bir gün uyuyorum sadece güzelce doyursan aklım kalmasa söyledim biraz iyice sinirlendim neyse gurbetteyim 7/24 ben ilgileniyorum zaten 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim eşimde veremiyor sjsj geçen yemek hazırladım verdim bak bebek aç ona yedir tmm dedi sonra getirdi dedi yemiyor aldım oturdum kiz bitirdi hani yemiyor dedim dedi ne yapam uğraşmak istemiyorlar çocuk nasıl hayır diyor baba hemen tmm yeme diyor sjsj
-Reklam-
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Esin şunu biliyor o yedirmese senin bi sekilde yedirecegin belli :D niye uğraşsın ki :)
0 oy
(51,915 puan) tarafından
hepsi ayni gecen hafta temizlik yaptım kizimi yikadim kendim dusa girdim esime çorbası var ocakta ısıt yedir dedim bende rahat rahat dus aliyorum bir ciktim baktim cocopops vermis kendi elinde tel tv izliyo 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Bizde sıraya koyduk :) simdi kocam yatiyo bizim ikiside küçük gece ben hiç yatamam gündüz de aynı mahvoluyom saolsun bakar ise erken gider 7 gibi gece geç yatar oda uykuyu fazla alamaz bugün yatirdim onu işte dünde o çocuklara bakti ben  yattım kahvalti falan verir ama öyle ac bırakmaz 1 2 yapti uyardım alıştı artk 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 156 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,484 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 738 göst.
0 oy
11 cevap 423 göst.
+4 oy
10 cevap 191 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde M.K. (1,134 puan) tarafından soruldu

411,402 soru

12,384,125 cevap

43,402 kullanıcı

Kategoriler

...