Kızlar 7 haftalık bebeğim uyumadığı zamanlar devamlı ağlıyor doktor kolik bir bebek olduğunu söyledi gaz sancıları varmış. Önce sapsimplex isimli gaz damlasını kullandık ağlamalar dinmeyince bir süre sonra başka bir doktorum verdiği relactaz isimli bi damla ve tribudat İsimli şuruba devam ediyoruz ağlamarı kesilmedi uyumadığı zamanlar sürekli kucakta gazmek istiyor devamlı hop hop pat pat istiyor çoğu zaman buna rağmen yine ağlıyor sadece ağlama şiddeti azalsın diye yapıyorum. 24 aylık oğlumun küçüklüğünden beri bana aşırı bağlanma problemi var evin içinde kucağımdan inmez beni başka odaya göndermez.kimi zaman bebek kucağımda oğlum paçalarımdan çekiştirir vaziyetteyiz kimi zaman her ikisi birden kucağımda taşımaya çalıyorum bebek uyurken kısacık süreler içinde oğlumun altını değiştirip karnını doyurmaya çalışıyorum. Oğlumu öğle uykuna sallayarak uyumak durumundayım. Oğlumu ayakta sallarken kızımı kucağımda sallıyorum. Üstelik oğlumun 2 yaş sendromuda başladı. Kayınvalidem yanımda sağolsun ama o benden yemek yemiyor bana altını aldırmıyor benimle uyumuyor diyor.bunlar ancak ben yapabilirim. Yani kısacası durum bu şekilde. Sizinde yaşları yakın bebeleriniz olduysa ne gibi sorunlar yaşadınız nasıl çözümler buldunuz. (
1,503,304 soru
24,543,972 cevap
360,649 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın