0 oy
727 göst.
Diğer kategorisinde (2,941 puan) tarafından
Ben normalde temiz birisiyim Kızlar benim evim çok büyük ve 3tane bebgim var elimden geldikçe evimi temizlemeye çalışıyorum oda gece yapıyorum ama benim eltimin bı tane kızı var oda 5yasinda ve kadın çok güzel temizlik yapıyor dip köşe baya bişeye odaklanıyor yavaş yavaş yapıyor en ufat birşeyden bile çok güzel temizliyor ama ben bişeye acele hızlı hızlı yaparım ve sürekli yapamam bu biseyim üstüne toz bırakmaz elinden gelse hergun tozu siler duvar siler baya temizlik hastası gibi yani evi tertemiz ben ayda bı kere dip köşe ve 2gunde bir odayı temizliyorum yani çok zoruma gidiyor bende bayanım oda bayan aradaki fark nedir benim çocuklarımla ilgilen olsa bende oyle yapardım insan özeniyor ben niye oyle değilim bazen evime gelir acaba içinden benim temizliğime dikat ediyor mu ki diye düşünüyorum 

18 Cevaplar

+10 oy
(15,798 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Vallahi sana helal olsun diyorum öncelikle çünkü bu uygulamada herkes çok temiz ve titizdir ama herkesin eltisi pasaklı ve pistir. Eltisi hakkinda doğru konuşan birini görmek ne güzel. Soruna gelincede pis olmadiktan sonra biraz dağinikliği kimse sorun etmez bence. 
(2,941 puan) tarafından
Vala Allah yardımcımız olsun:)
(6,182 puan) tarafından
Amin valla. Bazen diyorum gecen sene bugun napiodum acaba:)cok canim sıkıliodu bazen youtube dan acip eski dizilerin final bolumlerini izlerdim o derece rahat bir hayatim vardi bosluktan sıkılacak kadar:)
(2,941 puan) tarafından
Işte bize batmış rahatlık doğurduk hele ben arka arkaya 3tane
(6,182 puan) tarafından
Benim kaza kursunu. Rahatligimi saltanatimi kaybetmemek icin asla ikinciyi dusunmuyordum kaza kursunu vurdu beni:(
:)) bi yandan da iyi olmus oldu kizima kardes geldi  yoksa asla ve asla ikinci ccgu dusunup planlayarak isteyerek yaomazdim
(13,371 puan) tarafından
Ay çok artı. Boşver kalbin temiz annem
-Reklam-
+1 oy
(16,542 puan) tarafından

Kendime dert ararken ben :ermm: 

Boşversene ozenmen bile hata 

(2,941 puan) tarafından
Degilmi evime giriyor çıkıyor acaba içinden laf ediyor mu kafama takıldı
+1 oy
(7,824 puan) tarafından
Ya böyle şeylere takılmayın lütfen hayat kısa ömrünüzü toz almakla öldürmeyin çıkın gezin eğlenin. Sende temizsin işte yok o öyle ben neden böyleyim gibi bir kıyaslama çok yanlış. Herkesin kendi hayatı. Hiçbir şey düşünmüyordur düşünse de  o onun ayıbı. 

Benim eltimde çok titizdir sürekli temizlik yapar onda çocuk yok tabi ben saldım sürekli yapmam neden kendimi parçalayım ki madalya mı verecekler sanki. 
+1 oy
(1,760 puan) tarafından
Temiz insan temizdir  çocuk sayısıyla alakası yok temizliği sadece yapmak için yapmayacaksın 
(2,941 puan) tarafından
Yapıyorum ben
(51,769 puan) tarafından
ben yapmak icin yapıyorum pis değilim ama severekte yapmıyorum
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Kendini kıyaslama onun 1 senin 3 bebeğin var ayrıca temizlik sadece bayanın görevi değildir eşinle iş paylaşımı yapsanız hafda bir kere dip bucak olsa çabuk kirlenmez bebeklerinde dağınıklik konusunda etkisi var oyuncak ıvır zıvır.
(2,941 puan) tarafından
Benim cocuklarimda çok dağıtır mutfak olsun salan olsun yatak odası olsun eşim hiç yardım etmez
(1,121 puan) tarafından
Keşke etse en azından çocuklara baksa bir kaç saat temizliğe odaklanırdın ama kafayı takma bebek olmadığı halde pis olanlar var senin 3 çocukla normal herkesin evi de farklı eşya olsun boya olsun bazı evler yapsan bile o temizliği tam göstermiyor.sen üzülme abla elinden geleni yapıyorsundur önemli olan o
(2,941 puan) tarafından
Sagul sebnemcim akah razı olsun biraz teseli oldum çok üzüldüm
0 oy
(2,367 puan) tarafından
Eder tabikide temizliğe dikkat bu arada eltin aynı hen kız huyu suyu kendimi okudum yeminle bugün tansiyonum düştü sil sıl 
(2,941 puan) tarafından
Bende çok seviyorum temizliği canim ama çocuklarım çok küçük kimsem yok tutan yok normal ev işini zor yetiştiren birisiyimm
(2,367 puan) tarafından
Sana hiç bişey diyemem balım üç çocukla çok zordur bı ztek çocukla ugrasiyoruz zorlaniyoz
Ama benim çocuğum çok zor hem sağlık açısından hemde huy olarak yemin edetim heryere eziyor elindekilerini
(2,941 puan) tarafından
Aynen oyle canım düşün sofrada. 3ne yemek yediyordum her birinin nazını kavgasını ve yorgunluk boynum belim omzum kopacak en küçüğü uyurum biraz büyükler eşim bereber götürdü mutfağım OYLE durur
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Eğer kiyaslayacak tiplerdense evet içinden bı şeyler geçiriyordur mutlaka açık olucam kusura bakma şimdiden.otomatikman öyle hisseder ve düşünür ama.belki de herkesi kendinden üstün görüyor en temiz benim gittiği yerlerde de kıyaslama yapıyor olabilir sadece senin için değil bu 
(2,941 puan) tarafından
Yaparsa da haklı kadın ama desem bana gel yardım et gelir Allah razı olsun ondan
0 oy
(18,350 puan) tarafından
Tek çocuklu ile üç çocuklu neden bir olsun ayrıca herkesin temizlik anlayışı farklıdır aynı olmak zorunda değiliz. Ben kendime göre temizsem başkasının fikrini önemsemem
(2,941 puan) tarafından
Evet ama sonuçta evine geliyor canim
(18,350 puan) tarafından
Gelirse gelsin canım bunu kendine dert edindiğine göre yeterince temizsindir. Kendin diyorsun temizlik hastası gibi temizliyor diye onunki hastalık boyutu
(2,941 puan) tarafından
Evet kendiside diyor titiz birisiyim pinkpirikliyim ben diye
0 oy
(8,093 puan) tarafından
Ben de bu düşünecede olanları anlamıyorum. Benim k.valide de hızlı hızlı iş yapar her zaman yapar üstelik.  Ben öyle değilim ağır ağır içime sine sine yaparım hatta haftalarca bile sürer yani bir temizliğim (Bahar temizliği gibi büyük temizliklerimden bahsediyorum). Ne kimsenin benim evime ne de benim başkasının evine karışmaya hakkımız yok bence hatta olmamalı. Yani ilk başlarda çok fazla kafama kakılıyordu. Bir gün lafımı vuruverdim. Evimiz yurdumuz ayrı diye. Yani temizliğimi ben okulun çocuğun arasında yapabiliyorsam yatsınlar kalksınlar da dua etsinler. Sen de bunun için kendini yıpratma derim 
(2,941 puan) tarafından
Sagul canim teşekkürler ❤️
0 oy
(13,776 puan) tarafından
3 çocukla zor canım bide eltinin çocuğu büyümüş artık bende de 1 yaşına girecek 1 tane var ama inan ilk zamanki temizligimi yapamıyorum çocuklarla her şey mümkün değil maalesef
(2,941 puan) tarafından
Evet oyle oluyor
0 oy
(6,931 puan) tarafından
Bence kendini çok yıpratma canım çocuklarla bırak temizliği aç karnımızı zor doyuruyoruz yani pis olmadıktan sonra birşey olmaz bende her gün dip köşe temizleyemiyorum ama elimden geldiği kadar temiz olmaya çalışıyorum çocukla zor valla ya 

Ve helal olsun ilk defa birinden elti görümce gibi şeylerden iyi bahseden biri çıktı 
(2,941 puan) tarafından
Aynen oyle canım teşekürler
0 oy
tarafından
Bende dip köşe giren biriyim ama gerçekten değmiyor biliyor musun insan evladiyla vakit  geçirmesi daha önemli o yüzden 2 3 günde bir temizlerim evi kızım küçük eşim var mi yok mu belli değil pek dağılmaz o yüzden ara verdim temizliğe 
(2,941 puan) tarafından
Ben esikeden öyleydim çocuklar oldukça dahada çok zorlandim
0 oy
tarafından
Bak cnm bunun 2 sebebi var 1.si az eşya ile düzenli olunca temizlik yapmak daha kolaydır sırf ilerde lazım olur diye 2 set çelik tencere gereksiz vitrin konsol vs inan insanı daha çok yoruyor temizlik ve düzen açısından 2.si doğru malzeme ile temizlik yapınca daha uzun süre kalıyor temizlik mesela mikrofiber bezle toz alinca normal beze oranla tozu yaymiyor ve yapışmıyor mesela camların yağmur suyu ve toz tutmaması için bazı formüller var bide en önemlisi mesela bulaşığı varsa tezgaha bırakmamak işini o anda yapıp bitirince insana daha çok zaman kalıyor ay sonra yaparım şimdi üşendim vs gibi şeylerle insan tembelliğe alisiyor
(2,941 puan) tarafından
Aynen oyle canım bide benim birinci kat hep toz ve mağara gibi
tarafından
Camlara sineklik taktirabilirsin bunun icin tozu 2 3 gün sonra eve sokuyor
(2,941 puan) tarafından
Vardı. Sineklik çocuklarım haletiler bu sene taktırın esime
0 oy
(4,400 puan) tarafından
Herkes elinden gelen temizligi yapar, kendu veya esi yardimiyla. Ayrica temizlik her gun yapilmali mi? Hayatta tek isimiz temizlik mi? Cocuklarin gelisimi, egitimi, kendi hayatimiz yok mu? Bence kiyaslaman gereksiz. Cunku eltin hayat yasamiyor bacim. Butun gun evin tozunu dusunurken hayati, cocugunun buyumesini kaciriyor.
(2,941 puan) tarafından
Aynen oyle canım ya
0 oy
(5,345 puan) tarafından
valla bir cocukla ben pasakliyim .d.d.d valla pis diyen de gelmesin napiyim aha yeni eve geldik tum halilara kustu banyodayken firinin icinde yag vardi ilk defa dokmus hic durmuyor bende fazla duzenli değilimdir zaten.d.d ama temiz insanlara da keske benim eve de gelse de temizlese derim.d
(2,941 puan) tarafından
Ne güzel canim
0 oy
tarafından
Bu benim eltim kadın hem  çalışıyor 2 tane kızı var biri 11 diğeri 9 akşam eve gelir yemek temizlik yapar başak burcu benim eltim aşırı temiz ve titizdir 
(2,941 puan) tarafından
Evet canım benimksinin burcu yay canim
0 oy
(4,987 puan) tarafından
Evime gelen temizligime duzenime laf edecekse gelmesin canım nasıl isterse öyleyim pasaklı değilim temizligide severim ama kendimizde temizlik le öldürmem 
(2,941 puan) tarafından
Aynen oyle canım
0 oy
(20,030 puan) tarafından
O biraz içten gelen bişey. Ve yetenek meselesi. Ben mesela temizlik konusunda yetenekli değilimdir. Elim hiç çabuk değildir. Ama kardeşim şipşak iki dk da hallediverir temizliği. Çok da güzel yapar. Ben ne hızlı yaptın diye sasiririm. Ama.ben de yemek konusunda yetenekliyim. Hem güzel yaparım ona nazaran hem de hızlı yaparım. O da benim yaptığım yemeklere şaşırır. Ayni anneden dogmusuz ama işte herkesin huyu farkli
(2,941 puan) tarafından
Bende hızlı yaoarim yavaş yapmam

İlgili bir soru bulunamadı

410,725 soru

12,358,324 cevap

41,252 kullanıcı

Kategoriler

...