Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşim ve ailesi benim tavrım
0
oy
637
göst.
30 Nisan 2023
Diğer
kategorisinde
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
soruldu
Hanımlar merhabalar bazılarınız durumu biliyor ama ben yinede anlatayım bundan birkaç ay önce eşim kaynimin alacak verecek meselesi yüzünden kurşunlandı yürüyemiyor ve kaynım bize sırtını döndü bayram geldi oruç geldi ne aradı ne sordu eşimin ailesinden kimse de birşey demedi herkes sessizliğe büründü bugün gelmişlerdi bayrama haliyle esimde bana haksızlık yapıldı beni sormadı sizde sessiz kaldınız dayım Almanya dan para gönderdi onu benden sakladiniz hepiniz bana soylemediniz beni ***** yerine koydunuz bana acimadiniz çektiğim acıyı görmediniz bir dünya para hastaneye verdim borcum da vardı görmezden geldiniz deyince hepsi kaynimi tuttu parası gitti diye bilmem ne kayınpederim de küstü gitti bir daha gelmem dedi bu eve arkasından gittim geri dönmesi için ama dönmedi kaynnam da öyle gidecem dedi gorumcemle zor tuttuk gitmesin diye onlar gitti eşim gördün mü nasil beni kızdırdilar çıkıp hava Alaçam dedi bende keşke öyle yapmasaydin senin evinde böyle yapman doğru olmadı az bile yaptım dedi bana hala onu savunuyorlar benim tavrım nasıl olmalı bundan sonra
sohbet♥️muhabbet
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
13
Cevaplar
+3
oy
30 Nisan 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Sen niye gideni durdurmaya çalışıyonki böyle bir haksizlik varken keşke kapıyı açıp hadi yolunuza deseydin
4 önceki yorum göster
30 Nisan 2023
ayparstugba
(
2,220
puan)
tarafından
yorumlandı
Canım sizin oralarda eşinin kardeşi yüzünden vurulup yanlız bırakılması ayıp değil de evden gitmesi mi ayip cehennem olsun gitsinler
30 Nisan 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
yorumlandı
Ay bı de parası gitti onu anlamak lazım demeleri yok mu beni benden aldı oda da çıktım mutfağa gittim eşim keşke tavrini surdurse böyle yaptı aradan bı hafta geçmeden aynı hiçbir şey yokmus gibi devam edecek mesafe koymuyor
30 Nisan 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
yorumlandı
Onlara göre birşey yapmamış eşim abartıyormus boylr devam ederse tek başına kalacakmış
30 Nisan 2023
ikbal
(
52,529
puan)
tarafından
yorumlandı
esinde akillansin kimse icin ortalara atmasin kendisini
30 Nisan 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
yorumlandı
Ah bı anlasa keşke neler neler ettiler öncesinde çok söyledim beni kötü bildi ailesini gözünde karartamazmisim ne yaparsam yapayım öyle oldu kimse gelip bakmadı bı çocukla hamile halimle ben baktım hala da bakıyorum
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
30 Nisan 2023
!!!!FATMAAA!!!!!
(
7,835
puan)
tarafından
cevaplandı
Karışma bence bugün kızar iki gün sonra unutur iyi olur senin yaptıkların gözlerine batar boşver
30 Nisan 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
yorumlandı
Hiç ses etmedim canım ben ağzımı bile açmadım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Nisan 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
cevaplandı
Ha tabi eşim bu durumda iken gorumceler kaynna beni bir gün bile aramadilar sırf yıldönümünde eşimin Moralı olsun diye küçük bir pasta aldığım için keyif yapıyorum oldu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Nisan 2023
Sssstttt
(
3,503
puan)
tarafından
cevaplandı
Yerinde olsam gidene ben kapıyı açardım eşin sonuna kadar haklı Allah korusun ya caninindan olsaydı
30 Nisan 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
yorumlandı
Eşimin ayağı kesilebilirdi bu bölgenin en iyi doktoruna götürdük ondan olmasaydı ayağı kesilebilirdi mi kesilseydi öldürürdum o zaman kendimi ne işe yarardim ki diyor hep kapıyı ben acsaydim diyeceklerdi karısı dolduruyor üstümüze salıyor diye zaten dengesizler
30 Nisan 2023
Sssstttt
(
3,503
puan)
tarafından
yorumlandı
Rabbim sizden uzak etsin o zaman onlari canım eşine de şifa versin insallah
1 Mayıs 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah razı olsun canım tşk ederim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Nisan 2023
Kedi1151
(
245
puan)
tarafından
cevaplandı
Ben olsam eşim görüşse bile ben görüşmem öyle insanlarla. Evimede hiçbirini koymam.eşinin arkasında dur, hiçbirine yüz verme bence. Allah eşine acil şifalar versin
30 Nisan 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben zaten konuşacaktim eşimle sadece ayağa kalkmasını bekliyordum bugün böyle açıldı konu ben bayramda hiçbirinin evine gitmedim bugün çıkıp gelmişler davet de etmedim bile
30 Nisan 2023
Kedi1151
(
245
puan)
tarafından
yorumlandı
Yüzsüzler demek ki. Ararlarsa felan hiç açma
30 Nisan 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
yorumlandı
Beni aramıyorlar zaten eşime moral olsun diye yıldönümünde pasta aldım diye benle muhabetti kesmislerid
30 Nisan 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
yorumlandı
Kaynnam 3.5 aydır beni aramamis bayramik ikinci günü beni ariyor gelinin bayramına gideceğiz diye küçük kaynım nişanlı Mayıs sonunda düğünleri var gelinin bayramına hediye alıp goturmemiz için beni arıyor yuzsuz
1 Mayıs 2023
Kedi1151
(
245
puan)
tarafından
yorumlandı
Terbiyesiler işte. Yıldönümü değil, Allah korusun cenaze dahi olsa koymada görüşmede öyle insanlarla. Eşin söylesin bir daha görüşmek istemyorum sizinle diye. Böylelerin karı olmaz zararı olur
1 Mayıs 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
yorumlandı
İşleri düşünce ararlar hangi yüzle arıyorlarsa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Nisan 2023
ikbal
(
52,529
puan)
tarafından
cevaplandı
esin sonuna kadar hakli niye tutmaya calisiyosun koyver gitsin hepsi esinin gelecegini sondurmus kaynin hala onu tutuyorlar
30 Nisan 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
yorumlandı
Esimde ona kızdı giden gitsin umrumda değil dedi kalmadı zaten sonra gitti o da
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
30 Nisan 2023
Seddy
(
914
puan)
tarafından
cevaplandı
Sen iyimisin bacım eşini vurmuşlar yok yere para saklanmis yok hal hatt sorulmamış bide gidiyorlar diye dur mu dicen selametle der kapıyı kapatrdim
30 Nisan 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
yorumlandı
Dur demedim elbette de bundan sonra benim tavrım ne olmalı onu sormuştum canjm çünkü eşim bugün böyle yaptı bı haftaya kalmaz eski haline döner diye benim nasıl bı yol izlemem gerekir eskisi gibi devam ederse eğer
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Mayıs 2023
Nehirhanim
(
41
puan)
tarafından
cevaplandı
Esin yerden göğe haklı. Sen müdahil olma bnce. Seni eşin ilgilendirir
1 Mayıs 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben ilk günden beri yaptıklarını anlatıyorum beni dinlemiyor ki hepsinin bencil çıkarcı boş olduğunu anlatmaya çalıştım ailemdir öyle şey yaomazlar dedi durdu
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Mayıs 2023
BirbalAnnesi
(
19,583
puan)
tarafından
cevaplandı
Afedersin ama eşin bu yaşadığından sonra kaynına sg dese haklı iyi misin sen birinin canı birinin parası kıyas dahi edilmez. İnsan değiller ve bence eşinin yaptığından çok daha fazlasını hak ediyor kesinlikle sen haksızsın. Sen tepki ver demiyorum ama eşinin verdiği haklı tepkinin arkasında duramamışsın
1 Mayıs 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben ilk günden beri de eşimi savundum söyledim daha önce gorumcelerime de kaynnama da
1 Mayıs 2023
BirbalAnnesi
(
19,583
puan)
tarafından
yorumlandı
Seni eleştirmek için demedim canım yüzde yüz haksizlar onlara yapılan ayıp değil asıl size yapılan ayıp sen taraf olma ama aralarını da bulmaya çalışma çünkü onların hak ettiği eşinin onların yüzüne bile bakmamasi
1 Mayıs 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
yorumlandı
Bize yapılanın ayıp olmasını geçtim çok acı çektik eşimle o acı cekerken cebelesirken kivranirken güçlü olup ona moral vermek o kadsr zor ki kızım küçük hamile halimle neler çektim Allah biliyor hala da çekiyorum 2 ay sonra nasipse doğumum olacak birşey lazım olursa eşim gidip alamaz mesela ne kadsr zor birsey
1 Mayıs 2023
BirbalAnnesi
(
19,583
puan)
tarafından
yorumlandı
Rabbim yardımcınız olsun canım bebeğin sağlıkla gelsin. Eşinde şifa bulsun tez zamanda
1 Mayıs 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
yorumlandı
Saol canım tşk ederim.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Mayıs 2023
E.Cansu
(
4,683
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim esim onlarin manyk oglu yuzunden vurulcak ve benim esimi aramicaklar; birak evime almayi, o aramadiklari donemde bile coktan agizlarina ben etmistim. Esin sonuna kadar hakli. Senin dediklerin mantiksiz ve peslerinden kosman cok cok sacma.
1 Mayıs 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
yorumlandı
Kayınpeder gidince kaynna git getir dedi kızınin doğum günü için gelmiş giyinmiş süslenmiş falan dedi sonra o da gidince biraktim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Mayıs 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Kendime yapılanı sineye cekebilirim ama kocama yapılanı asla ailem önde gelir ve ilk öncelikli ailem eşim dir haksız yapılıyorsa hakkını alana kadar kimseye öyle evime gelecek bir bardak su vermem önce kocamin hakkını çıkarın ortaya onun evi onun parası yedirmem icirmem size derim eşin ne güzel tepkisini vermiş arkasında dur gideni durdurmak ne dir eşinin sözünü hiçe saymak oluyor o size haksızlık etti demek gibi oluyor daha kapıyı açacaksın ve eşinin arkasında dur ne çok laf şöyle gün gelir ailesi iyi olur sen gelinsin kötü kalırsın ama tepkilide ol haklısınız çünkü
1 Mayıs 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben ilk günden beri de eşimi savunuyorum o görmüyordu bir türlü
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Mayıs 2023
Sugra
(
1,223
puan)
tarafından
cevaplandı
Ay okurken sana sinir oldm eşine ve sana bunca haksızlığa ragmen bide peslerinden mi gttn
1 Mayıs 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
yorumlandı
Esimde suç canım evkendigimiz günden beri haksızlık yapılıyor hala da öyle onları savunmaktan kaçınmadi onların yüzünden eşim bu hale gelmeden bir ay önce boşanma derecesine geldik
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
1 Mayıs 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Sen onları durdurmaya çalışarak, adamları haksizken haklı konumuna düşürmüşsün. Kocanın da dedikleri boşa gitmiş ve haksız olmuş oldu. Bir daha size tobe hak vermezler.
1 Mayıs 2023
Hayat devam ediyor
(
829
puan)
tarafından
yorumlandı
Onlar hiçbir zaman haksız değiller ki hep onlar doğru söylüyormus gorumceler diyor kafayı yemiş bu kocan dedim çektiklerini siz cekmediniz dedim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
19
cevap
686
göst.