50 günlük bebegim bronsiolit olmuş. Önce ben hastalandım benden de bebegime geçti akşam oksurmeye basladi hafifti ertesi gun hırıltı eşlik etti öksürüğe. Akşamına özele doktora götürdüm öyle muayene olsun ilerlemeden tedavi baslar belki dedim meğerse bronşiolit olmuş. Doktor yatış önerdi şehir hastanesine yonlendirdi ordaki doktor inatla bu çocuk iyi dedi ozeldeki doktorumuz telefonda konuştu ona bile ben ciğerlerinde bisey duyamadim biseyi yok diye israr etti. Dün gece özelde sabaha kadar müsade altinda tutuldu ventolin oksijen verildi. Akciğer filmi temiz cikti zatürre yok ama yavrum kedi gibi ötüyor. Nebulizator aldim hastanede perişan oluyoruz ayni tedaviyi evde yapayim diye. Çok büyük pişmanlık duyuyorum keşke grip olur olmaz maske takip uzaklaşsaydim benim yuzumden acı çekiyor. Burnunu sürekli açıyorum buhar makinesi açık odada sürekli. Başına gelen var mi tedavi süreci iyileşme süresi nasildi ne yapmam lazim. Nefes alamaz korkusuyla uyuyamıyorum başında bekliyorum sürekli. Gunduz annem iki uc saat bakiyor o sirada bende uyuyorum. Psikolojik olarakda fiziksel olarak da cok yoruldum