0 oy
89 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (77 puan) tarafından
50 günlük bebegim bronsiolit olmuş. Önce ben hastalandım benden de bebegime geçti akşam oksurmeye basladi hafifti ertesi gun hırıltı eşlik etti öksürüğe. Akşamına özele doktora götürdüm öyle muayene olsun ilerlemeden tedavi baslar belki dedim meğerse bronşiolit olmuş. Doktor yatış önerdi şehir hastanesine yonlendirdi ordaki doktor inatla bu çocuk iyi dedi ozeldeki doktorumuz telefonda konuştu ona bile ben ciğerlerinde bisey duyamadim biseyi yok diye israr etti. Dün gece özelde sabaha kadar müsade altinda tutuldu ventolin oksijen verildi. Akciğer filmi temiz cikti zatürre yok ama yavrum kedi gibi ötüyor. Nebulizator aldim hastanede perişan oluyoruz ayni tedaviyi evde yapayim diye. Çok büyük pişmanlık duyuyorum keşke grip olur olmaz maske takip uzaklaşsaydim benim yuzumden acı çekiyor. Burnunu sürekli açıyorum buhar makinesi açık odada sürekli. Başına gelen var mi tedavi süreci iyileşme süresi nasildi ne yapmam lazim. Nefes alamaz korkusuyla uyuyamıyorum başında bekliyorum sürekli. Gunduz annem iki uc saat bakiyor o sirada bende uyuyorum. Psikolojik olarakda fiziksel olarak da cok yoruldum

4 Cevaplar

0 oy
(1,739 puan) tarafından
Benim kızımda 2 aylıkken olmuştu. Ama 2 yaşına kadar devam etti.  Alerjik astimmiş.  Öncelikle nefessiz kalmayacak Allah'ın izni ile korkma. Senden evladına geçmiş dediğine göre inşallah geçici bir durumdur. Burnuna serum fizyolojik siktigin sürece sıkıntı olmuyo çünkü burun akintisinin yumuşamasını sağlıyor. O yüzden tikanmaz korkma birde bebeğe uygun ilik sicak duş iyi gelir sinusleri dolup kuruyorsa yumuşatır. 
(77 puan) tarafından
Buhar makinesi acik surekli nebulizator aldim ventolin de veriyorum 4 saatte bir. Bugun hastanede kortizollu ilac verildi cok sukur biraz iyiye gidiyor. Carsamba bir daha kontrol var bakalim
-Reklam-
0 oy
(756 puan) tarafından
Pzrtsi sabahı kalktım oğlumun sadece burnu akıyor görür görmez ilerlemesin diye hastahaneye götürdüm ve malesef buronşit olmuş antibiyotik tedavisine başladık çünkü ilerlediğinde zaturiyeye çeviriyor ablamın çocuğuda olmuştu kendi kendine gecer dedi çocuk havale geçirdi her zaman önleminizi alın 
(77 puan) tarafından
Evet bende oyle hemen goturdum basit grip sanmistim. İyi ki gitmisiz erkenden tedavi oldu ilerlemedi şükür ki
0 oy
(138 puan) tarafından
Geçmiş olsun bebeğim 14 günlükken olmuştu.eşim garipti ondan bulaşmisti 13.gun hastanede yoğun bakım servisinde kaldık.bizde oğlumun tek belirtisi hızlı hızlı nefes alıyordu devlet hastanesine götürdüm oda şehir hastanesine sevk etti orda bronşiolit ve pnomoni olduğunu soyllediler.
(77 puan) tarafından
Teşekkür ederim ah yavrum o daha küçükmüş çocuklar hastalanmasin vallahi cok zormuş. Çok şükür sizde atlatmissiniz rabbim bir daha yasatmasin insallah
(138 puan) tarafından
Amin inşallah gerçekten çok zor günlerdi Allah hiç bir anneyi babayı evladiyla sinamasin
0 oy
(7,540 puan) tarafından
3 haziran dogumlu oglum okullar acildi acilali beri hasta. Ablasi. Hastlgi alip geliyir eve.  Bi hafta okula yollmiyorm anaokulu. İyilsyoruz okula gidiyor on gun sonra yine hastayiz. Ventolin ve izotonik yari yariya karistrip hava veriyoruz . Bricanul ve zaditen kullaniyoruz alerjik astima donmesin diye. Omron baby duo aldim burun temizleme aparati olan nebulzatir. Baya guzel cekio sumugu. Otribebeyle nefesimizle cktgimizden guzel bisaltio burnu
(77 puan) tarafından
Teşekkür ederim cok ince ayrıntıya kadar bilgi vermissiniz. Okul çağı cocuklari cok zor oluyor vallahi evdeki herkes hasta oluyor evde dolaniyle surekli hastalık

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 328 göst.
16 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 318 göst.
0 oy
6 cevap 203 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Istanbullu 34 (5,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 328 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde meltemismetcan (73 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,605 soru

23,847,013 cevap

319,670 kullanıcı

...