0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (2,434 puan) tarafından
3 tane yakın arkadaşım var kızlar ikisi bekar diğeri ve ben evliyiz hatta evli olan arkadaşımın 2 çocuğu var bekâr olanlar buluşalım dedımı ben oğlumu kocama veya kaynanama bırakıyorum zaten yılda belki bır defâ buluşursak buluşuruz ama iki çocuklu olan arkadaşım gelemem dedimi diğerleri de ona göre hareket ederler bir nevi onun kararlarına göre gün saat ayarlaması yapıyoruz ve hiç buluşamayız benimde zoruma giden ben onları görmek için her defasında kocamı oğlumu bir şekilde hallediyorum çocuklu olmama rağmen onları görmek için ama diğer arkadaşım için hep iptal ediyorlar sizce tavır koymam gerek mi 

6 Cevaplar

+2 oy
tarafından

Arkadaşlığınızı hiç samimi bulmadım doğrusu sen çocuğunu kocana kaynanana bırakabilirsin belki o kadın bırakamıyor belki eşi sizin eşiniz kadar anlayışlı değil bekarken böyleyse o zaman niye bu zaman kadar arkadaşlık ettiniz yok evlendikten sonra böyle olduysa anlayış göstermeniz yardımcı olmanız gerekir arkadaşlık bunu gerektirir o kadın da ister eminim stressiz çocuk derdi olmadan sadece kendi için Bi gün geçirmek...

O kadın dışarı sizle iki çocukla gelse nasıl rahat edecek 
-Reklam-
+1 oy
(2,006 puan) tarafından
Hep olmasına gerek yok bir kere hadi neyse ama ikincide ben gitmem onlar buluşsun 
(2,434 puan) tarafından
Artık bende öyle düşünüyorum
0 oy
(870 puan) tarafından
Valahı Bn kctr onun ıcın cocugumu brkcm onlar hep dıger arkadasım ıcn ıptal edeck vlhı Bn hmn fark edince anlayınca tavrımı koyarım nıye bnmde cocugum Bn sze gore ayarlama ypyrm sızze dıgerı yok dedı dıye ıptal edyrsn bnde sıze gule gule Bn gelemyrm derm işim var baska arkasmla bulusacam derim bana deger veren
(2,434 puan) tarafından
Başka arkdasım yok cnm
0 oy
(1,063 puan) tarafından
Bırakacak kimsesi olmayabilir eşinin saatleri uymayabilir kayinvalidesiyle arası bozuk olabilir guvenmeyebilir benim kayinvalidem 10 gunluk bebeğime inek sütü vermek istedi düşün artık çocuğunu herkese emanet edemez birakacak kimsesi yoksa empati kurup ona da hak vermelisin 
(2,434 puan) tarafından
Cnm veriyorum zaten bu arada çocukları 2 ve 3 yaşında zaten onu anladığım için olsun diyorum ama her defasında aynı bende cocukluyum yılda bır defa çok değil ki
0 oy
(1,897 puan) tarafından

Eğer bu iptal etme işi sürekli hale geldiyse bende bozulurum, sonuçta sende buluşmak için bir çaba sarf edip çocuğu birilerine bırakıyosun ama karşı taraf keyifine göre hareket ediyorsa bir dahakine siz buluşun derim:pouty:

(2,434 puan) tarafından
Valla öyle
0 oy
(2,606 puan) tarafından
O gelmezse buluşamıyor musunuz ki
(2,434 puan) tarafından
Onlar için evet illa gelmesi lazım ben gelmezsem sorun olmaz ama o gelmesi lazım demekki
(2,606 puan) tarafından
Ay ne saçma tamam oda gelse güzel olur ama 3 kişi de buluşulabilir bunu teklif et arkadaşlarına

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
16 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,434 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 718 göst.
1 Ocak 2021 Diğer kategorisinde RedWomen (175 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 221 göst.