0 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde (4,021 puan) tarafından
Doğalgaz ısınma ücretsiz oldu mu? 

6 Cevaplar

0 oy
(7,456 puan) tarafından
Bir ay sadece 
(4,021 puan) tarafından
Isınma dahil mi. Sadece sıcak su ve ocak demişler ama
tarafından
Evet dahil. Sıcak su 12 ay
-Reklam-
0 oy
tarafından
Her gün bu post açılıyor benzer postlara göz atarsan açıldığını görürsün herkese aynı cevap veriliyor cnm sadece mutfak ve sıcak su ücretsiz oda belli limitte ısınma ücretsiz değil 
tarafından
O yüzden bırak hicbisey deme açsınlar kombiyi sonuna kadar 1 ay sonra açılacak postlari soyleyeyim dogalgaz faturamiz 2 3 milyar gelmiş nasıl ödeyecez herkes 1 ay ısınma bedava demişti ona güvenerek actim şimdi nasıl odeyecem bu parayı eşimle kavga ettik dogalgaz faturası yüzünden dogalgaz yaktı bizi dogalgaz.... :))))) arkana yaslan cekirdek vs al 1 ay bile sürmeden bekle çok keyifli olcak o postlar çünkü kendi düşen ağlamaz:))))
(4,196 puan) tarafından
Aynen öyle canım:)))
(7,880 puan) tarafından
Sonuna kadar haklısınız kızlar. Aslında ihtiyaç değil ama bedava diye açmak istiyorlar. Başka bir posta daha yazdım sobalı evdeyim havalar ısındı diye kaldırdım sobayı hava soğudu elektirikli yakıyorum elektirik bedava deselerdi daha fazla mi yakacaktim yada bedava değil yakmayim mi . Çocuğum var hamileyim üşüyoruz ki yakıyorum. İhtiyacı olan yaksın bedava değilse her zamanki gibi faturasını öder. Ha bedavaysa ne güzel işte ihtiyacı görülmüş olur ödeme yapmadan
tarafından
Bizim milletimiz bedava deyince suyunu çıkarır ne yazık ki kendilerinden başka kimseyi düşünmezler
(7,880 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(3,951 puan) tarafından

Diyelim ki öyle bisey var neden simdi ???

Kışın o soguklarda insanlar yüksek gelecek korkusuna düşük ısıda isinmaya çalıştılar.   Bna cok sacma geliyor 8-)

(2,945 puan) tarafından
Ee seçim yaklaştı tabi yaparlar
(3,951 puan) tarafından
Kesinlikle ondan
0 oy
tarafından
Biz aradık doğal gaz hattını 7 Mayıs'a kadar ısınma ücretsiz dedi sonrası sadece su ve gaz 
tarafından
Resmi gazete 31 Mayıs Allah Allah
tarafından
Biz konuştuk müşteri temsilcisi ile alo 187 . Öyle dediler fatura kesim tarihi 7 Mayıs o tarihe kadar dediler. Herkesin son fatura kesim tarihi olabilir belki bı aramanızı öneririm
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Doğalgaz bedava ama doğalgaz dağıtım şirketi yine ücretini alacak yani buda demek oluyorki bordrolu çalışanlardan alınan vergiler şirkete gidecek yani yine biz milletten çıkacak o para yani bedava değil aslında benim söylediklerime katılan olur katılan olmaz bu böyle 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 75 göst.
1 Mart 2024 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,476 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.
18 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 832 göst.
23 Aralık 2020 Diğer kategorisinde ayse_132 (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 676 göst.