0 oy
660 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (40 puan) tarafından
Eşim kendinden başka kimseyi düşünmeyen fakat düşündüğünü zannedenler den tartışmadan konuştuk onunla ilgilenmedigimi iddia ediyo ve suyunu bile o istemeden susadigini düşünerek verecekmisim hastaneye gittiğim için hastalık hastası olduğumu soyluyo ve benimle ilgilenmeyen kendisi iken herşeyin suçlusu beni goruyo ben boşanmak istedigimi söyledim onun etrafında fır doneceksem her istediğini yapacaksam gitmicekmisim ama yapmicsksam gidecek misim babamın evine yapamam dedim elimden gelen bu kadar 3 tane 11.8 ve 3 yaşında kızlarım var elimden gelen bu dedim kizlarimi aldım babamın evine geldim babam ise o kendine iyisini bulsun madem seni begenmiyo dur yanimizda dediler napmaliyim gitmek istemiyorum 12 yıldır olan çabalarım uğraşlarım bı hiç mis ona kadınlık yapamiyomusum 

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yemin ederim ben yazmışım gibi okudum. Yaptigim hicbirseyi görmüyor fedakarlıklarımi hiçe sayıyor yüzüne vurunca da yapmasaydın o zaman diyor. Hep ben haksızım 2hucuk yildir evliyz 1 kere özür dilememis 1 kere hatasını kabul etmemistir 

Ben ise sabrediyorum yaşımız küçük olglunlasirz falan diye 

Ama seninki baya olmuş aslında 

Baba evinde bekle biraz zaman geçsin tek kalsın akli başına gelsn zaman herseyin ilacı 

Allah yardımcın olsun 
(40 puan) tarafından
Degismiyorlar canım dahada beter oluyolar
-Reklam-
+1 oy
(7,743 puan) tarafından
Kocanın düşünce yapısı çok kötü. Sen köle değilsin. Kendini ezdirme. Ne güzel 3 kızın var kocaya ihtiyacın yok birbirinize sarılır hayatınıza devam edersiniz. Kocanda kendine gitsin köle bulsun. Çocuklarını düşün onlara kötü örnek olan babalarının yanında tutma. 
+1 oy
(245 puan) tarafından
O adamdan hiç bi b. Olmaz canım. Gelip yalvarsa bile dönme. Adam normal değil belli ki. Ne güzel baban da arkandaymış. Önüne bak. Güzel bir hayat kue kendine
(40 puan) tarafından
Babam erkek kardeşlerim amcam amca çocuklarım bütün sulalem arkamda canım çünkü beni biliyorlar eşime nasıl davrandigimi nasıl onemseyip düşündüğümu ama o inkar ediyo onunla ilgilenmedigimi onu 2.3.4.hatta5. sıraya koyduğumu soyluyo nerde olursam olayim kimse deil ilk onceligin ben olacam diyo amca kizlarimla gelinlerimuzle oturmam bile sıkıyor onu
0 oy
tarafından
Baban dağ gibi arkandayken ve Allah sana 3 tane melek vermişken kur hayatına bak derim. Pişman olurda gelirse yine düşünürsün bir kez daha 
tarafından
Aaaaa terbiyesize bak ben kendi ev dışında başka yerde ilişkiye karşıyım çok utanırım. Bırak istese bile hemen affetme burnu sürtsün
(40 puan) tarafından
O bile artık canımı yakmiyo canım ben kadınlık yapamiyo onun etrafında dört donmuyo musum hastalık hastasiymisim böyle olmadigimi herkes biliyo ama o illaki benim dediğim diyo ben haklıyım diyo herşeyin suçlusu benim
tarafından
3 çocuk vermişsin kendisine daha ne yapacaksın utanmaza bak
(11 puan) tarafından
Ay inanmıyorum aynı sebeple bende suclandim iki yıldır babamın evindeyim bu erkeklerin hepsi aynı gerçekten hiç üzülme kardeşim bende boşanma sürecindeyim 3 yaşında kalp hastası kızım var onun sağlığı için bile kavga ediyoruz  kimse değişmiyor şükürler olsun ki babam dağ gibi Arkanda önemli olan bu Rabbim herşeyi gönlüne göre versin kardesim
(40 puan) tarafından
Yapabilirmiyim bilmiyorum çocuklarım için iyimi kötümü onlar için kendimi mi feda etmeliyim bilmiyorum
0 oy
(2,946 puan) tarafından
Terbisiz bencil bı adam ya ama gelir sana yalvarır şimdi senin kıymetini anlar o
0 oy
(9,620 puan) tarafından
Adam açık açık bana köle ol demiş yani bence de gitme ailen arkandaymış nede olsa,zamanla bi ise gorer çalışır çocuklarına bakarsın ailene de kendini yük etmiş gibi hissetmemiş olursun kafan rahat olur 
(40 puan) tarafından
Aynen öyle canim
0 oy
(835 puan) tarafından
Hepsi nankör bunların gitme alilende arkandaysa çocuklarında büyümüş sayılır bundan sonra kendin için yasa ve asla başka bir erkeği hayatına sokma Rahmetli ninemin bir sözü vardır yastık değişir ama kader değişmezmis bu konuda şans yoksa insanın isterse on evlilik yapsın yine aynısını yaşarmış:( 
0 oy
(7,107 puan) tarafından
Egoist narsist mik.rop 
(11 puan) tarafından
Dengesiz insanlarla ugrasilmiyor hatta sağlıklı insanı sağlıksız hale getiriyorlar psikolojimizi bozuyorlar sonra hiçbirsey olmamış gibi davranıyor  ruh hastaları işte
(7,107 puan) tarafından
Aynen öyle iyi yapmışsın
(40 puan) tarafından
Gerçekten öyle piskolojim bozuldu beynim uyusuyo kendimi anlatmaktan haksız olmaktan suçlu olmaktan bıktım açıkçası eşim ve ailesinden bıktım dayanamıyorum artik
0 oy
tarafından
Madem bu kadar düşüncesiz, bu şekilde düşünüyor bencede gitme bak baban dur demiş ne güzel sahipleniyor seni madem kadınlık yapamıyormuşsun kendine gitsin iyisini bulsun böyle kocayla yürümezki zaten 
(40 puan) tarafından
Yurumuyo canim sadece babam deil bütün sulalem arkamda çok şükür ama çocuklarım için en güzeli en iyisi nasılsa öyle olur inşaallah onlar için kendimi feda etmem gerekse bile
tarafından
Ama şöyle düşün sana ihanet etmiş bir adamla o evliliği sürdürürken mutsuz olacaksın ve bu ileride çocuklarına yansıyabilir
(40 puan) tarafından
Şimdi de kızlarıma dediği bu yıl okulu böyle bitirin seneye size bakıcı tutar yanıma alırim bakıcı sizle ilgilenir okulunuza götürür getirir diyo mantığa bak ya
tarafından
Bunu söyleyen adamla yürütme alamaz almak kolay değil anca laf kalabalığı yapıyor
0 oy
(604 puan) tarafından
Bu erkek milleti sanıyor ki ben kadını boşasam kapımda kuyruk olacaklar dizilecekler hemen birini bulurum. Ailen arkandaymış düşün taşın ben bu adamı daha fazla çekemem dersen hiç ömrünün geri kalanını yıpratma ilerde kızların destekçin olur 
(40 puan) tarafından
Çekecek gücüm kalmadı daha 32 yaşındayım ömür boyu gitmez
0 oy
tarafından
Evliliklerin cogunlugu boyle galiba kimi devam ediyor kimi istemeyerek de olsa ayriliyor.kim mutlu olmus ki su yalan dunyada.ayrilsan da zorluk berabersen de zorluk.olene kadar macera bitmez kardesim sekil degistirir.kadina da ayni erkege de.herkes inancli allahtan korkan olsa cok kolay ama peygamberlerin esleri dahi kolay olmadi ki biz kolay arayalim.aci gercekler kendi kendinize mutlu olmaya kendinizden asagiya bakmaya sukretmeyi ogrenmeye zorlayin kendinizi daha mutlu olursunuz.bir de esinizin muhakkak bi iyi yani vardir ona odaklanin.bunu peygamberimiz diyor eslerinizin kotu huyuyla birlikte muhakkak bi iyi huyu vardir ona bakin diyor.her zorlukla birlikte muhakkak bir kolaylik vardir diyen allah.ayrilmak da haram degil sonucta iyi dusunmek lazim
(40 puan) tarafından
Evet canım var yok deil onun dedikleri onun istedikleri olduğu sürece çok iyi bı insan

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 474 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Yyreerty (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 192 göst.
+1 oy
22 cevap 756 göst.
7 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 228 göst.
1 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu