Kızlar benim kaşıntı vardı hatta vücudum da kırmızı nokta gibi bireyler çıkmıştı ama gece kesintisi fln yoktu gayet uyuyabiliyodum ben yine de hastaneye gittim doktora da dedim böyle bisey mi diye hayr değil bisey tetikliyo olabilir alerji gibi dedi neredeyse iki üç aydır kaşıntı var ama dediğim gibi gece uykudan uyandırmiyo gündüzleri fln kasiniyo vücudum yara oldu artık kasidigim yer hemen kanıyo ve kabuk tutuyo derim böyle değildi önceden neyse bayramda falan bizimkilere gittik ben yatılı kaldım ablmda daha önce geçirmişti bu illeti doktor öyle bisey değil diyince ben de rahat bisekilde gittim yoksa gitmicektim ben artık u yuzdan şüphelenmeye başladım ama çünkü alerji olsa hiç mi geçmez kaç aydır perşembe yine gidicem özele hatta cildiyeye sorum şudur kaldığım görüştüğüm insanlarda kaşıntı u yuz belirtileri yok ama kızımın bilek kısmında bugün fark ettim siğil gibi biseyler çıkmış sizce bu u yuz mu yoksa değil mi görüştüğüm kaldığım insanlarda bisey yok ama bende kaşıntı gitmek bilmedi