0 oy
282 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Oğlum 32 aylık ilk 2 gün ful altına işedi  çok şükür bi kaç gündür söylüyor çişini yapıyor ama daha büyük tuvaletini çözemedik altına yapıyor yada tuvalete oturunca çişini yaptığı gibi kalkıyor gece de hiç bezlemedim ama gece hep sabaha kadar tutuyor akıllı oğlum benim anasına çekmiş iyiki babasına çekmemiş kaynanam hep der oğlum 13 yaşına kadar gece işiyodu diye:))) kaka olayını nasıl yapıcaz hep böyle altına mı yapacak iyiki günde 1 defa yapıyor yoksa pes ederdim herhalde 

7 Cevaplar

0 oy
(12,691 puan) tarafından
Ona da en fazla 1 hafta sonra alışır 
tarafından
Ay inşallah rahatsız oluyor altını temizlemem için ağlıyor bi daha yapmıycaksın bak pijaman kirlendi diyorum tamam söz anne  diyor ama yine aynı
(12,691 puan) tarafından
Tuvalete yapmaya korkuyor o yüzden altına yapıyor kızım da öyleydi oğlum da bak kızım 1 hafta abartısız tuvaletini tuttu ha ilk günler altına yapıyordu zamanla da tutmaya başladı bu sefer karın ağrısından ağlıyordu bende bez bağloyordum beze yaptığı gibi çıkarıyordum bezi akoltuk arkasına geçip yapıyor du bir kaç kez böyle yapmak zorunda kaldım ve o ilk korkusunu yenerse devamı gelecek 1 hafta en fazla 10 güne tamamen alışır
tarafından
İnşallah canım dediğin gibi olur da daha fazla yormaz beni kızımın hastane işleri de var ikisine yetişmek zor oluyor
-Reklam-
0 oy
(135 puan) tarafından
Bız 24 aylığız 20 gün oldu yeni yeni kakayı tuvalete yapıyor ama ben geceyı bıraktırmıyorum daha utanamam hasta olur dıye
tarafından
Ayy darısı başımıza Senin küçükmüş ona da alışır zamanla
(135 puan) tarafından
Hem küçük hem uykucuyuz gece uyanmasak sabaha kadar ıslak olur heralde
tarafından
Haklisin canım büyüdükçe geceyide bırakır
0 oy
tarafından
Ben daha başlamadım tuvaletten çok korkuyo nasıl yapicam hiç biomiyorum
tarafından
Oructan önce denedim ağladı hayır hayır diyip gitmiyordu bende bezledim bayram dan sonra tuvalete götürünce yaptı direk o zaman anladım hazırız pes etmiycem diye galiba başardık ta sürekli sevdir çişşe kakaya bay bay yapıcaz dee yapınca bak suyla oynuycaksın sana oyuncak alicam vericem diyin sevdirin korkusu geçer inşallah
tarafından
İnşallah öyle olur
0 oy
(148 puan) tarafından
Bizim de bugün 8.günümüz çok şükür çözdük sayılır sanırım çocukların genelinde bu durum oluyor bide 3 ve 4.gün kabız olduk 5.günden sonra yapmaya başladı sesli klozet i var kakam geldi diyor oturuyor baya bekliyoruz ama dün çok şükür kakamız da normale döndü söyledi de birtek gece kaçırmış onda da uyanıp kaka kaka dedi sadece çiş e de kaka kaka ya da kaka gaz çıkarıyor ona da kaka diyor :,D  
tarafından
Benim oğlan da öyle hepsine kaka diyor ama yaptığı çiş bu sabah ilk defa tuvalete kakasını yaptı inşallah öyle devam ederiz
(148 puan) tarafından
Insallah canim hazir tam zamani bence benim oğlum tam 28 aylık ama çabuk çözdük hatta kendi oturuyor klozet e ama pijamalari unutuyor kaka yaptim diyor cis yapinca ama pijamalar islaniyor tabi :D
0 oy
(848 puan) tarafından
Merak etme zoru gitmis kakayi biz bir ay kacirdik sonra alisti geldini fark etmiyo ilk baslar kac ic camasiri attim be 
0 oy
(789 puan) tarafından
Aslında kaka yaparken yüz ifadelerinden belli oluyor hemen o ana götürsen yapar wcyw
tarafından
Bu sabah yaptı tuvalete inşallah öyle devam eder

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 114 göst.
25 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Mirayin annesi (2,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 186 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Eylülünannesi (699 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 94 göst.
0 oy
0 cevap 18 göst.

404,035 soru

12,103,671 cevap

36,421 kullanıcı

...