0 oy
95 göst.
Diğer kategorisinde (94 puan) tarafından
Butun ailem arkadaşlarimdan uzağim. Evlenince başka sehire tasindik ve senede 1 kere ancak gidebiliyoruz. 4 sene oldu ama ben bir türlu uyum sağlayamiyorum kimseye. Yani artik eşim ve cocuğum haric kimsenin yaninda rahat hissetmiyorum. İnsanlari hayretle izliyorum kimle tanissam sanki birbirlerinin açığinı ariyorlar devamli bi eleştirme akil verme içindeler. Mesela 3 kisi otiruyoruz başkasina atiyorlar sonra 2 gun sonra bi bakiyorim vicik viciklar bi insani ya seversin ya sevmezsin bu kadar nefretle anlattiğin birine nasil samimiyet gosteriyorlar anlamiyorum. Kendi kendilerine biseye bozulup trip atiyorlar falan yetiskin insaniz ne dusunuyorsan soyle konusalim ama yok hep bi dolambaçli yollar. Cidden bende mi bi sorun var diyorum artik cidden kendimi huzursuz hissetmeye başladim

1 cevap

0 oy
tarafından
Çoğunlukla insanlar böyledir ve bazen seçim şansın olmuyor çevremde kileri ama sürekli yanlız zama geciremezsin sen doğru ol arkandan konusan konuşsun yapan ne yapacaksa yapsın takılma boyleler diyede içine kapanma çünkü orada onlarda tun tanidiklarindan uzak ve kalıcı çevre olmayacağı için oç yüzlerini göstermekten cekinmiyorlardir belki o yüzdendir yoksa biraz daha içten yapılır ama çoğu insan yapar kesinlikle 
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 369 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde Viyanaltinn (348 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 427 göst.
28 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Seri (2,297 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 170 göst.

412,703 soru

12,425,738 cevap