Herif 6 da gelir yemek yeriz 8 de kumandayı eline alır aldığı gibi uyur üşenmekten kumanda orda kalır ağır yaşamlar izliyorum Allah kimseyi üşengeç yaratmasın :D
Amin insallah:) benimki de geldigi zaman ben tatil yapiyorum bana is buyurma der :) salonda yatariz tv fisini sen cek sen cek baddaniyeyi ustumden ceker tikimle ugrasir mecbur gene ben kalkarim :) o usengec ben usengec ne olacak sonumuz boyle :)) hele bebis karnimda hareket etmeye aciz zorla hareket ettiriyorum bize cekecek galiba :)
Ayy allahim ya ne guldum
yuh yani yuh kalk kz sonra hic zayflayamyom diyon:)
Güzel program ağır yaşamlar ibretlik resmen :) izliyorum genelde ama şuan kızım dizisini seyrediyorum
Bnde usengecm ole deme :))) bnmkide tovbe erkn uyutamam uykumzu duzene sokalim diorm yok 2 den 3 den once uyumuor bide sabh ise gidio nasil bi varlik anlamadm valla :))
ALLAH im ben mi yazdim laynnn dedim acaba :))))))) ayni ben valla esimde eline aldigi gibi uyur halbuki gidip alsam istedgmi acsam acarm ama usengeclik ne etc en adami kac kez uyandiriyorm bahattin uyuyorsun ben bunu izlemiyorm degistir die adam Bi kanal degistirir 5 dk bsonra yine seslenrm alemiz ha valla:))
Esime ses ac desem bana verir kumandayi gunlerden carsamba ve tv de dirilis ertugrul yoksa hic almaz eline :D bende evde tekken kumandayla bakisirim uzaktan ya wc ye kalkinca ya oglumu evin icinde gezdirmeye kalkinca ya yemek yemeye kalkinca gider alirim sirf kumanda icin kalkmaj bedenime hakaret gibi geliyo gidemiyorum :D sabahlari bebegim uyaninca odadan gelip direk salonda altini acarim altini actigim yere kumandayi geceden koymus olurum ki sabah gelice bakismayalim ilk geldgim yerde olsun :D
404,104 soru
12,106,061 cevap
36,423 kullanıcı