+2 oy
414 göst.
Diğer kategorisinde (1,348 puan) tarafından
Ben güvenemiyorum kimseye sizde durumlar nasıl 

23 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Tek arkadaşım eşim ❤️ başkasına da gerek yok
tarafından
5 senedir ne arkadaşım var ne de arkadaş edinme çaban. Oturduğum yerde de komşum yok. Eşim öğlen 1de çıkıyor gece 1de geliyor o zaman içinde benim kızla takılıyoruz akşam kız uyuyor tek tabanca takılıyorum eşim gelene kadar. Arkadaşım vardı 5 sene öncesine çevremde baya genişti burnum b*ktan ayrılmıyordu:)
tarafından
Duygu aynıyız yemin ediyorum:)
tarafından
Böyle daha rahat geliyor ama bilmiyorum seni ama :) kafam rahat bütün derdim ailem yok o bana küstü yok böyle yaparsam alınır filan :) önceden en.ayi gibiymişim resmen :) eşimin arkadaşları geliyor arada eşleriyle ben arkadaş edineyim diye çağırıyor eşim de hepsi çok konuşuyor gibi geliyor tek olmaya o kadar alışmışım ki kadın numarasını verdi bir kere bile aramadım yazmadım :) 5 yaşında ki çocuk gibi soru soruyorlar gibi geliyor :)
(1,348 puan) tarafından
Benimde umrumda değil aslında çünkü 2 3 kere arkadaş konusunda sırtımdan bıçaklandım ama eşim bir şey olduğun da hiç arkadaşın bile yok diyor
tarafından
Arkadaşın ne faydası var ki boşver eşim hiç öyle demedi sadece kendi çapında arkadaş edinmemi istiyor içten içe. Bana söyleyemediklerin filan olur diye düşünüyor.
-Reklam-
0 oy
tarafından
28 yaşıma giricem az kaldı. Şimdiye kadar bir çok arkadaşım oldu. İlkokul lise üniversite. Çalıştığım yerlerden. Yaşadığım yerlerden komşularım vs. Kendi ailemin görüştüğü ailelerin kızları. Ama geriye kim kaldı dersen çocukluktan bir samimi arkadaşım üniden bir tane arkadaşım. Onlarla da ailelerimiz yakın konuşup görünürler ama yine çok sıkı fıkı değiliz. Arkadaşım dediğim kişiler eşim ve kardeşlerim. Bana yakınlarım yetiyor genel olarak bir yaştan sonra böyle oluyor zaten. Biraz da karaktere bağlı tabi 
(1,348 puan) tarafından
Benim hiç umrumda değil aslında ama eşim bir şey olduğunda arkadaşın bile yok diyor
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Annemin bir lafı vardır arkadaşın annen baban kardeşlerin evlenince de eşin çocukların derdi çok haklı üniversiteden arkadaşım var 1 tane onunla hep irtibattayim o İstanbulda ben ankarada bide ilk okuldan beri bir arkadaşım var telefonda görüşürüz görüştüğüm kimse yok altta komşum var çocukları dışarı falan çıkarıp markete gotururuz o yani
(1,348 puan) tarafından
Benimde umrumda değil hiç kimse aslında ama eşim bir şey olduğunda arkadaşın bile yok diyor
(5,233 puan) tarafından
Olmayınca noluyomus yani ne güzel işte arkadaşım sensin de
0 oy
(13,716 puan) tarafından
hiç yok tek görümcem var yetıyor
(1,348 puan) tarafından
Ben ona arkadaş gibi yaklaştım hemen annesine anlatmiş herşeyi birdaha hiç bişey demedim arkadaş umrumda değil aslında ama eşim hiç arkadaşın yok diyor
(13,716 puan) tarafından
olmasın boşver ne kadar az insan o kadar huzur ben kaynanam harıcı kimseye gidıp gelmem
0 oy
tarafından
1 tane tek var ida arkadaştan yana kardeşim gibi ablam gibi onun dışında kimseyle arkadaş olamıyorum brn anlaşamıyor um kimseyle 
(1,348 puan) tarafından
Benimde hiç kimse umrumda değil ama eşim hiç arkadaşın bile yok diyor
tarafından
Bana da hep diyo sen kimseyle anlaşamıyor lsun hic arkadaşın yok diyo kizinca ;)
0 oy
(7,456 puan) tarafından
Kardeşim yok , arkadaşım yok en iyi arkadaşım eşim herşeyi beraber yaparız ve böylesi çok güzel.. :)
tarafından
Maşallah
(1,348 puan) tarafından
Sevindim senin adına
(7,456 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(8,333 puan) tarafından
Yok maalesef iki tane var onlarda uzakta oturuyor 
(1,348 puan) tarafından
Esin bunu yüzüne vurur mu
(8,333 puan) tarafından
Hayır onunda işine geliyor zaten arkadaşım olmasını pek istemiyo
0 oy
(771 puan) tarafından
Bı oğlum var bide eşim var başka kimse yok bazen çok istiyorum bı arkadaşım olsun sohbet ediyim kahve iciyim dışarı cikiyim bazende hiç aramıyorum bile:)
(1,348 puan) tarafından
Benimde umrumda değil aslında ama eşim hiç arkadaşın bile yok diyor
0 oy
(51,353 puan) tarafından
arkadassiz hayat dusunemiyorum
(75 puan) tarafından
Kesinlikle katılıyorum benim için de öyle
(1,348 puan) tarafından
Hiç güvenini yıkan olmadı mı acaba benimkini. Hep yıktılar da
(75 puan) tarafından
Olmazmi yediğim kazıkları bi duysan ohooo ama yalnızda nereye kadar ki esin var ailen var elbette ama herkesle konuşacağın paylaşacağın ayrı bi iki arkadaşı olmalı insanın bi dertlendim dediğinde dinleyen tabi bulabilmek zor bu devirde o ayri
(51,353 puan) tarafından
oldu cok oldu ama curukler yuzunden saglamlardan niye vazgeceyim
0 oy
(9,589 puan) tarafından
Yalnızım dostlarımmmm:)))
(1,348 puan) tarafından
Bende ama eşim yüzüme vuruyor
(9,589 puan) tarafından
Ona ne kız yoksa senin yok...
Onun çok mu
0 oy
(14,612 puan) tarafından
Çocukluk arkadaşlarım var
(1,348 puan) tarafından
Ne güzel
0 oy
(2,127 puan) tarafından
İki tane sehir dışında, 4 tane oturduğum yerde var. Biri ile çok samimiyim. Hepsinin eşiyle eşim arkadaş. Bazen birlikte bazen kız kıza görüşürüz. Instagram'da grubumuz var komik videolar atarız birbirimize. Onun dışında kız kardeşimle çok yakın arkadaşız. Ben de güven sorunu yaşarım o yüzden temkinli olurum ama bu arkadaş edinmeme engel değil. Ben seviyorum arkadaşlık etmeyi. Hal hatır sormayı severim, onlar sorunca mutlu olurum. Derdimizi dinliyoruz, kahve içmeye gidiyoruz. Hiçbirinin çocuğu yok olsa kızıma kardeş olsalar :) 
(2,127 puan) tarafından
Yalnız olmak yormuyor mu yani bir kahve içeceğin sevincini üzüntünü paylaşacağın birileri olsa daha keyifli olmaz mı
(1,348 puan) tarafından
Şöyle söyleyeyim benim bir tane Lisa arkadaşım var evli iki çocuklu hani arada onunla konuşuyorum ama ne bileyim böyle güvenmiyorum açıkçası aşırı güven sıkıntım var biri benim güvenimi yıkarsa dünya yıkılacakmis gibi geliyor
(2,127 puan) tarafından
Daha önce bir şey mi yaşadın bununla ilgili
(1,348 puan) tarafından
Evet lisede özelikle
(2,127 puan) tarafından
Kişiden kişiye değişebilir. Ben iki kez büyük kazık yedim ama herkes bir değil. Ben lise ve üniversitede yaşadım. Şimdi yetişkiniz hayata daha farklı bakıyor insan ama dediğim gibi hep tedbirli olmalıyız. Özelimi veya birisi duyarsa sorun olacak şeyleri anlatmam
0 oy
tarafından
Çok şükür var arkadaşım. İnsan arıyor. Arkadaş siz olmz
(1,348 puan) tarafından
Güvenmek istemiyorum hiç kimseye çok güvenim yıkıldı çünkü ama yaşım bunu bile bile benim yüzüme vuruyor
0 oy
(5,188 puan) tarafından
Tek bir arkadaşım  var oda bin arkadaşa bedel oda bana yetiyor  cnm
(1,348 puan) tarafından
Benim de bu yaşıma kadar 2-3 tane oldu ama hepsi arkamdan vurdu o yüzden artık kimseye güvenmek istemiyorum ama eşim yüzüme vuruyor kimseyle anlaşamıyormuşum ben sessiz sakin kendi hayatına bakan biriyim o yüzden çok sıkılıyorum eşim böyle deyince
0 oy
tarafından
Tek arkadaşım eşim yeter bana ❤
(1,348 puan) tarafından
Ne güzel
0 oy
(13,585 puan) tarafından

Tek arkadaşım kendimim   :)

(1,348 puan) tarafından
Benimde eşim yuzume vurmasa daha iyiyim ama
(13,585 puan) tarafından
Kız kime ne ben böyle mutluyum yüzüme gülüp arkamdan laf edeceklerse ne gerke var ki
0 oy
tarafından
Kimse yok öylece boş boş dolanıyorum kızım büyüsün tam arkadaşım olur eşim ztn Allaha emanet yaşıyor bir şey desem yorgunum anlamıyorsun beni yada duymamazlıktan gelir çünkü konuşamıyormus 
(1,348 puan) tarafından
Benim eşim de yüzüme vuruyor yoksa benim de umurumda değil iki tane kızım var
tarafından
Kızlarımız bizim en güzel arkadaşımız eşler kendi kaybeder bosver üzülmeye değmez
tarafından
Benimkide arkadaş yapma diyor kimseyle muhatap olma diyor
0 oy
(114 puan) tarafından
Ben tabiki çok sıkılıyorum 
(1,348 puan) tarafından
Ben sıkılmıyorum ama işim yüzüme vuruyor hiç arkadaşım yok diye
(114 puan) tarafından
Komsum bile yok benim ailem tarafından hep dışlanarak buyutuldum ne ilkokulda ne lisede ne universitede hiç arkadaş edinemedim
(1,348 puan) tarafından
Aynen bende öyle hiçbir şey bilmem etmem annem bakmadı zaten küçükken babam büyüttü beni abur cuburla büyüdüm ilgisizdim hep
0 oy
tarafından

Benim 1 tane arkadaşım var yeter de artar :)

(1,348 puan) tarafından
Sevindim senin adına
tarafından
Benim eşim de eskiden kankamdı :D 4 yıl kanka olduk :D sonra benim hem arkadaşım oldu hem eşim hem çocuğumun babası :) birde kız arkadaşım arkadaşım var manevi kardeşimdir :) teyzelerimle dearkadaş gibi büyüdüm annemle de hiç arkadaşa gerek duymuyorum az kişi çok huzur :D
0 oy
(13 puan) tarafından
Arkadaş iyidr sırrıni anltmsn 

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 572 göst.
24 Mart 2023 Diğer kategorisinde Anonim (338 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Dilek kara (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 726 göst.