0 oy
288 göst.
Diğer kategorisinde (961 puan) tarafından
Kizim ustune su doktu kizlar ogelenden beri pirince koymustum halen ekran bembeyaz ne yapicam pirinc disinda bi oneriniz var mi

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Telefon tamircisine götüreceksin 
(961 puan) tarafından
Evde yapacagim bisey yok demi baska canm
tarafından
Malesef
-Reklam-
0 oy
(5,304 puan) tarafından
telefoncuya goturcen gecmis olsn
(961 puan) tarafından
Saol csmm ya valla moralim sıfır
0 oy
(123,081 puan) tarafından
servise tamire gotureceksin
(961 puan) tarafından
Evde kurtaramam demi
(123,081 puan) tarafından
imkansiz
(961 puan) tarafından
Valla bu kızımın bana verdiği kaçıncı zarar ya
0 oy
tarafından
Benim telefon su dolu viladanın icine duşmüstü ben düşer düşmez hemen aldım direk pirinc dolu kabın içine koydum 1 gün hiç ellemedim hiç bir sorun olmamıştı
(1,541 puan) tarafından
Aynen canım bende öyle yapıyorum
(961 puan) tarafından
Canm ben bisey olmaz diye kapatmadim hemen ekran gitmedi ilk bende gittim is falan yaptim geldim baktim gitmis ama surekli icine koyup cikardim hep merak ettim acaba yine bir gun boyunca koysam acilir mi
tarafından
Sen direk pirinç dolu kaba koyman gerekiyo beklettiğin için böyle oldu büyük ihtimalle bozuldu telefon
(961 puan) tarafından
Aynen bozuldu kesin
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Pirincle telefonu göm canım 
(961 puan) tarafından
Su dokuldugu gibi yapmadim iste canm hata yaptm ya
0 oy
(3,362 puan) tarafından
Tekrar koy pirince eşim 2 3 gün sonra çıkardı pirinçten şarja takmisti açilmisti vallah
(961 puan) tarafından
Canm ben ilk su dokuldugu gibi koymadim iste hatta suan bile acik yani yinede koyim mi
0 oy
(262 puan) tarafından
Benim kız telefon değil ama laptop üstüne koca bir bardak suyu dökmüstu bilgisayar anında kapandı gitti 1-2 saat bekledik yok açılmıyor hala su siziyor icinden aldım poşetin içine pirince bastım hava almasın diye de Bi güzel bağladım. 3 gün beklettim valla git gel başında, arada bir açıp ovaliyordum :D 3 gün sonra açıldı çok şükür kurtardık.
(961 puan) tarafından
Canim poşet daha çok nem yapmaz mi
(262 puan) tarafından
Valla bende yapmadı tabi ama ağzını aciyordum sık sık. Bende ilk defa denemiştim ama işe yaramisti. Siz de uzun süre tutsaydınız keşke ben rahat 3 gün beklettim sizde en az 1 gün tutsaydiniz keşke nemi hemen çekmeyebilir belki
0 oy
(374 puan) tarafından
Eşim yanlışlıka denize girdi tlfonla sonra biz baya pircte beklettik kurutma makinesi yaptık iyi oldu biraz Sornra dan donma oldu
0 oy
(8,570 puan) tarafından
Bir kere bende düşürmüştüm sadece aparyosu patlamıştı  bir pirince yatırdım sonra fon makineside yaptım 

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 589 göst.
11 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 899 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ecem'in Annesi ☺️♥️ (3,118 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 658 göst.
16 Mart 2020 Diğer kategorisinde Blueocean (667 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 44 göst.

406,356 soru

12,184,305 cevap

36,687 kullanıcı

...