0 oy
401 göst.
Diğer kategorisinde (8,961 puan) tarafından
Babasının durumu kötü alzaymır hastası evde durmuyo heryere gidiyo ayaklarının ilacı 1600 tl eşimin ailesi diyo ki bakım evine yatıram eşim diyo hayır yanlarımıza taşıyam bakalım diyo her türlü evden kaşcek ayakları çok sorunlu 1 yıl ilacın etkisi olcek sonra gene aynı evde durmucem eşim sen ne dersen o ben dedim annen baban sonuçta senın ben bişey söyleyemem kalbini dinle doğru yolu bul dedim 

7 Cevaplar

0 oy
(2,146 puan) tarafından
Bacım önce bi nereli olduğunu sormak istiyorum :) yazma tarzın ile ilgili merak ettim.
(8,961 puan) tarafından
Babasının engeli maşı halasında ona kalcek diyo eşim
(2,146 puan) tarafından
Iyi de o maaşı alıyorlar bildiğim kadarıyla bakım için
(8,961 puan) tarafından
Eşim bilmiyo bu olay eşimle konuşunca ağır konuştular eşim güzelce anlatılmadı görümce yatırcez ben bakmam dedi eşi izin vermiyormuş merve baksın demiş kızdı hayır dedi tarıtıştı onla ara bozuldu konuşmadım sonra engeli maşını hala aradı o dedi yatırmıcekseniz bundan kiralarını hiç birşeylerini ödemicem
(2,146 puan) tarafından
O hastalığa sahip insana bakmak zor. Çevremde de var. Rabbim yardımcınız olsun. Kayınpederine de şifa versin inşallah
(8,961 puan) tarafından
ozaman para lazımdı sigorta yok babasında herşey palı oldu sonra ben dedim görümceye kenara ortak para koyam bidaki inelerini yaptıram oda demesin mi para yok bunu halasına demiş halası parayı lav ediyonuz etmedik sadece dediğim ortaya ortak para koyam bunuda eşime dedi eşimin haberi bu dediğimden kendi dedi zaten söyle diye
-Reklam-
0 oy
tarafından

Kuzum oncelıkle su konusma aksanınla yazmasan postları olur mu :D alcek yapcek kaccek…

Postuna cevap olarak da ozel guvenlık olcagın kesin mi? Olmasan dahi ılgılenmek zor oyle hastayla alır basını gıder bulunamaz herkes senden bilir

(8,961 puan) tarafından
Kesin diyil tabi ama azimliyim işallah olmak istiyom
0 oy
(4,660 puan) tarafından

Allah korusun adamın başına Bi iş gelir. Herkes ortak Bi karar alsın ki adamcağız tehlikede olmasın. 

(8,961 puan) tarafından
Ben eşime dedim ne dersen onu yapcem dedi ben diyemıyom annen baban sonuçta kalbinin sesini dinle o nediyosa onu yap dedim
(4,660 puan) tarafından
Madem kimse ilgilenmek istemiyor bakım evine yatırın bari adamcağızi  da başında birileri olsun bari.yazik gunah
(8,961 puan) tarafından
Başındayız zaten kütahya kücük yer her dediklerine yapıyoz arkanı döndün ya bi baktın kacıp gitmiş
(4,660 puan) tarafından
Ya üzüldüm Rabbim şifa versin . Allah muhafaza.
(8,961 puan) tarafından
Sorma canım bu zamana kadar melekler korumuş ama şimdi önlem alınması şart
0 oy
(4,555 puan) tarafından
Esin vicdan yapiyo olabilir ama bu hastalik zor bi hastalik. Yani cogu zaman isi gucu birakip pesine duseceksiniz. Ben olsam onun iyiligi icin bakim evini onerirdim, hem orda hep gozetim altinda olacak. Tabi ki Allah rizasi icin bakilir ama ciddeb cok zor hastalik. Bi zaman sonra zor gelir bakana.
(8,961 puan) tarafından
Aynen canım eşimle konuşcem
0 oy
tarafından
Bu hastalık zor kalbinin sesini dinle demek kolay şimdi bakmadan ama gün gelir bakman gerekirse maddiyati hiç sayma bir gün iki gün değil çok bunalırsın manevi olarak birde erkek sonuçta iki kat seni zorlar güc kuvvet olarak eşin gidecek işe akşam gelecek olan sana olur hemde çok dikkat edilmesi gerekli çocuğun falan varsa öyle dikkat etmen çok zor başına birşey gelirse hem vicdan azabı var hem herkesin suçlaması var kimse alıp bakmak istemez ama lafa gelince herşey der 
(8,961 puan) tarafından
İçimi okumuşun bılıyon mu kimseye diyemiyom bunu cünkü yanlış anlaşırım kızı bakmam eşim izin vermiyor diyo ben napcam bılmıyom bu olay bıda pstlaklık verdimi eşimle oturup artık konuşmam lazım
0 oy
tarafından
Ben birşey anlamadım
0 oy
(7,035 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun anne annemde alzaymir hastası çok zor bir hastalık ve çok ta dikkat gerektiriyor malesef eğer bakacak kimse yoksa yada bakacak kişi gözü gibi sakinmayacaksa bakım evine yatırın daha iyi cnm 
(8,961 puan) tarafından
Eşimle bıda konuşcem canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 401 göst.
5 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Prensesp (8,961 puan) tarafından soruldu
+1 oy
41 cevap 1,073 göst.
0 oy
22 cevap 546 göst.
0 oy
3 cevap 244 göst.