0 oy
527 göst.
Diğer kategorisinde (983 puan) tarafından

İlerde ne olmak istiyorsun diye sorana baba deseydim keşke :D ta dün geceden uykusuzum. Trabzona geldik Giresundan. Yola çıkacağımız gece kızım 8 gibi uyumuştu gece uyandı hiç uyumadı sabaha karşı çıktık zaten evden. Gündüz de aşırı yoruldum. Kız da ağlıyor 10 falandı saat uyuttum şimdi yine uyandı 4 gibi. Daha da uyku yok. Tabi o zamana kadar bin kez kalktım yataktan. Babası da uyuyor maşallah. Mama yapıcam az tut diyorum sadece tutuyor. Çocuk ağlıyor la az susturmaya çalış yanii dimi. Gözlerim o kadar şiş ki.. Allah da bize sabır versin :angel:

12 Cevaplar

+1 oy
(6,186 puan) tarafından

Bnim esim der eeee cennet analarin ayaklari altida babalarin degil der. Derim ben cennet istemiyorum ben baba olayim git sen gir cennete:))

(5,233 puan) tarafından
Ay eşimin bana 7 24 beni sinir etmek için söylediği şey oyle deyince dövüyorum bende :)
-Reklam-
0 oy
(2,385 puan) tarafından

Noluyo dedim :D

0 oy
(7,034 puan) tarafından
Sjsjjs bir linç hey anı ile girdim umudum kırıldı sjsjjsjs ama çok haklısın keşke baba olsaydik bnd çok hastayım nas agrisi çekiyorum 3 gündür gece çocuklar uyanıyor eşim uyanık olduğu halde tenezul edip yanlarina gitmiyor 
0 oy
(18,357 puan) tarafından
Ben diyorum eşime bir daha dünyaya gelirsem baba olucam 
0 oy
tarafından

Ayyy uykulu gözlerim fal taşı gibi açıldı başlığı görünce :Daha dedim sapık dadanmis 

0 oy
(9,238 puan) tarafından
Trabzon'dan İstanbul'a dönerken yolda uyudu kayınvalıdemi de alıp gelmiştik görümceme kahvaltıya saptık eee kız uyandı kahvaltıdan sonra herkes hoslaya horlaya uyudu .uyandılar tektar yola cıktık :) kız hala uyanık:) aksam oldu herkes uyuyor bense eşya yerlestiriyorım
(983 puan) tarafından
Ulan yazık beee cjfhcg
0 oy
(6,931 puan) tarafından
Gözlerim neler görüyor dedim :D
0 oy
(2,529 puan) tarafından
Sandım bir erkek yazdı bunu Ahahah 
0 oy
(7,106 puan) tarafından
Bende çocuğun dedi sandım ❤️ demi ya baba olmak kolay 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Saolsun ben diyince kalkar bakar ama onun dışında oda yatar :) 
0 oy
(8,093 puan) tarafından

Bazı mahlukat da keşke kadın olarak dünyaya gelseydik derler :ermm:

0 oy
(291 puan) tarafından
Bende tam bu nerden karisti buraya diycektim :D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 221 göst.
16 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 210 göst.
23 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 308 göst.
5 Haziran 2021 Diğer kategorisinde menda (193 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 990 göst.
25 Ağustos 2020 Aile & Aşk kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu

410,750 soru

12,359,455 cevap

41,359 kullanıcı

Kategoriler

...