0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Kızlar herbelife kullanan var mı ya da kullanıp bırakan var mı zayiflayanvar mı bilgi verir msnz

6 Cevaplar

0 oy
(126 puan) tarafından
Ablam kullaniyordu ama bilmiyorum nasıl etki ediyor
-Reklam-
0 oy
(2,052 puan) tarafından
Onu bilmiyorum ama sana zayıflamaya yardımcı çöl güzel bir ürün tavsiye edebilirim kendimde kullandım ve etrafımda kullananlarda var 
(14 puan) tarafından
Hangisi kuzum
(2,052 puan) tarafından
Forx5 canm çayı da kahvesi de çok güzel zayıflatıyor  daha bir sürü ürünü var ben kahvesini kullandım tokluk hissi veriyor çok susatiyor kilo vermene yardim ci oluyor,ben 4 5 kilo verdim kullanirken sonra hamile olduğumu öğrendim biraktim,şimdi stok yapmışım evde doğumdan 3 ay sonra ınşaallah tekrar başlicam,
Kahvesi yarı kalmıştı bende o var
Çay aldim
Detox çayı da var onu aldım
Cikulata var onu da aldım
Kampanyaya girmişti bir ara sıparis vermiştim,iki kullanim daha da etkili oluyor zayiflamada
0 oy
(5,969 puan) tarafından

Ben 2018 yolidnda. 15 kilo verdim . Arada bi kullaniyorum vok yedigim zaman. Ertesi gunu bi shake icerim. Dengelerim. Az once sparis vermeye girdim bende . Baya pahalanmis. Uzun suredir almiodum

image

0 oy
(7,780 puan) tarafından
Ben kullandım 6 7 kilo verdim. Şuan hamileyim arada shake falan içiyorum vitamin olsun diye. Gerçekten vitaminleri yükseltiyor faydası oluyor 
0 oy
tarafından
Ben onun kilo almak için kullandım gram fayda görmedim 
(5,969 puan) tarafından
Soyle bir hayati cok isterdim yaaas. Yiyim yiyim kilo alamiyim . Kilo almak icin careler ariyim onca para verip takviye alayim falan:))allahim banada nasip et:)
tarafından
Kahkaha attım 40 kiloyum hiçte özenme
(5,969 puan) tarafından
:))) ay bende 48 falan olunca kendimi cok iyi hissediyorum. 57 kiloyum brnde bi. 8 kilo 10 kilo versem super olur
0 oy
tarafından
Ben kullanıyorum şuan güzel gidiyor 21 gün oldu 
(5,969 puan) tarafından
İnternetten mi aldin klube mi gittin? Ay beni yuzde 35 indirimim var kendim uyeyim. En son gecen sene almistim Baya pahaliydi baktim tredyolda uygun. Muhtemelen yuzde 50 lik dilimde olanlar uyguna satio diyerek bi cilginlik edip trendyoldan aldim sanirsam sahte.  Simdi az once hendi uyeligimden kendi herbalife hesabimdan siparis gectim orjinalligine emin oldugum sey sonucta iki kurus ucuza alim diye kazziklamdim  .  Handi saticidan aldin?
tarafından
Canım benim eşimin amcasının kızının kulübü var hemen evimin yanında ondan aldım herbalife koçu uğraşmadım internetle kendisine geldiği şekilde verdi banada
(5,969 puan) tarafından
Anladim ben kendim. 2018 de klube gittim . O sira uye oldum uyeligim var ama. Yuzdelik dilimim az diye. Bi vilginlik edip tendtldan almistim en son . Ara ara kullaninca farketmedim. Simdi bi haftadir duzenli kullandim yok bi ise yaramio kesin emin oldumki sahte. Dokecem simdi onu kendi hesabimdan orjinal aldim pahali oldun orjinal olsun niye ucuza yonrlme safligi yaptiysam:(
tarafından
Hepsi dolandırıcı canım onların bende böyle şeyleri asla internetten almam Allah korusun zehirlenebiliriz
(5,969 puan) tarafından
Aynn yorumlara gire almistim ama . Daha akillndim artik uc kurus pahali olur kendi hesabimdan alirim daha iyi

İlgili bir soru bulunamadı

408,307 soru

12,265,565 cevap

37,456 kullanıcı

Kategoriler

...