0 oy
129 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (661 puan) tarafından
Neler veriyorsunuz acaba düzeniniz nasıldı 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Arkadaşım muz ezip veriyor yumurta sarısını sütle karıştırıp veriyor emzik sıkacagi gibi bişey var ya meyveyi koyuyor bebek emiyor ona da üzüm falan koyup veriyor ben daha doğurmadim o yüzden arkadaşımın yaptıklarını söyledim :))
-Reklam-
0 oy
(13,996 puan) tarafından
5 buçukta başladım
0 oy
tarafından
Biz başladık muzdur yumurtadır verme daha çünkü bağırsak gelişimi için daha 1 ayı var ne olursa olsun doktor kontrolünde yaparım muz kabız yapan bişey onun yiyebileceği işte ben mesela irmikli mamalı elma havuç incir avokado yulaflı mamalı meyve tarzı daha çok sindirebileceği şeyler beni de emiyor 3 öğün mama diğer saman beni emer
0 oy
(8,554 puan) tarafından
5 aylıkken yoğurt vermeye başlamıştım sadece 
0 oy
tarafından
Biz tatile gittik kızım 5 aylıktı otelde yemek yerken kebaplara saldırıyordu kucağımda:)) yalıyor tadını alıyordu. Çorba geliyor ona atılıyordu salataya falan çok komikti kendi başladı biz de devam ettirdik. Kendim cici bebe yaptım tam bugday unundan az pekmez kattım. Ona özel şeyler hazırladım hep ama o bizim yediklerimizden istedi daha çok. Yogurt mayalıyırdum onu çok seviyordu. Tarhana çorbası yaptım kemik suyuna et çok seviyordu içinde. Sindirimi gelişmemiş olduğu için yoğurtla başlamak en iyisi meyve püresi falan 
0 oy
(5,312 puan) tarafından
Bence acele etme. Kızım mamayı reddedip kilo almamaya başladığı için doktoru 5. ayda ek gıdaya başlattı. Yoğurtta bile sıkıntı yaşadık öyle düşün. Erken başlayan her şeyi yemiyor ayrıca. Kızım kadar yemek seçen bir çocuk daha görmedim 
0 oy
(793 puan) tarafından
5ay 3 günlük başlamıştık biz canım ilk sebzelerden balkabağı havuç bezelye yer elması tatlı patates kabak sonra meyveye geçtik kayısı elma armut muz avakado sonra yoğurt verdim doktor bu şekilde bı liste vermişti ve doktor kontrolunde başlamıştık 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 156 göst.
0 oy
14 cevap 185 göst.
28 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Yasem1234 (152 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 102 göst.
12 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 113 göst.
8 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Annelercicektir (34 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,766 soru

23,723,694 cevap

313,133 kullanıcı

...