0 oy
1,191 göst.
Diğer kategorisinde (14,235 puan) tarafından

image

image

image

Fayanslara da el atcam boyası da henüz bitmedi her yer bembeyaz olacak belki tezgahı da kaplarim  :)

14 Cevaplar

0 oy
(144,524 puan) tarafından
boyadinmi kiz pembe kapagoda boya
(14,235 puan) tarafından
Pembe kapak nerde kız o ekmeklik onu boyamam   :)
Aynen canım boyadım henüz bitmedi ama
(144,524 puan) tarafından
kiz boya bence onunda yaa
(14,235 puan) tarafından
Yok canım ya fayanslari beyaz yapcam tek o göz yormaz  :)
-Reklam-
0 oy
(25 puan) tarafından
Eline sağlık tezgahı da kaplayabilirsin mük olur
(14,235 puan) tarafından
Aklımda canım fayanslari falan halletcem onları yerlesince de yaparım tam tasinmadik henuz
(25 puan) tarafından
Aşkom fayanslara da el at. Mutfak güzel geniş valla
(14,235 puan) tarafından
Atcam canım önce bi yerleseyim gözlerimi yakıyor fayanslar  :D
0 oy
tarafından
Eline emeğine sağlık canım güzel olmuş güle güle kullanin
(14,235 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah rabbim herkese huzurla sağlıkla oturabilecegi bi ev nasip etsin  ♡
0 oy
tarafından
Gayet ferah olmuş hele tam yerleşsin:))))
tarafından
Önce tadilat vs bitirseydiniz keşke daha kolay olurdu
(14,235 puan) tarafından
Tadilat bitti canım
tarafından
Haa şükür o zaman:))))
(14,235 puan) tarafından
Bi yandan temizliyom bi yandan yerlesiyom artık  :)
(14,235 puan) tarafından
Bi yerleseyim önce sonra yapcam içimde kaldı  :)
0 oy
tarafından
Keske fayanslari da boyasaydin cnim
(14,235 puan) tarafından
Fayanslara folyo yapcam canjm ama önce bi yerleseyim sadece görünen yerlere tezgah arasına da strafor gibi bisi yapcam
tarafından
Guzel olur canm eline saglik alt kapaklarin rengi tam oturmamis bi kat daha mi gidilecek
(14,235 puan) tarafından
Onu bebeden yapamadım canım diğer odaları bi yerlestireyim halılar vs. Uyurken  gene yaparım batmıyor etraf
0 oy
(2,225 puan) tarafından
Kendi evin mi 
(14,235 puan) tarafından
Kaynanamlarin canım ama belki hep kalırız
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Canım tezgahı ve tezgah arasındaki fayansida griye boya istersen tezgahı griye boya tezgah arasinida griye boya
(2,363 puan) tarafından
İnslalah balım aslında mutfak küçükmüş işte herşey çok pahalı keşke hesaplı olsada herkes yenilese benim mutfağım bembeyaz temizliği çok zor
(14,235 puan) tarafından
Kucuk canım ama aynen çok pahalı evi tadilat ettirdik tek mutfak olsa belki yapılabilirdi Taban tavan camlar lavabo klozet boya elektrik su hepsi değişiyor mahfetmisler evi
(2,363 puan) tarafından
Anladım canım hakkında hayırlısı olsun inşallah olsun mutfakta böyle olsun ne olcak sanki anneminkide boya gayette güzel duruyor
(14,235 puan) tarafından
Oyle canım imkan dahilinde bu kadar artık gerisi ne olur Allah kerim içinde sağlıkla huzurla oturabilelim de
(2,363 puan) tarafından
İnşallah canım güle güle otur insallah
0 oy
tarafından
Boyadinmi nerden aldınız boyayı 
(14,235 puan) tarafından
Trendyoldan canı cadence marka boyadım ama henüz bitmedi bi kac kat daha atıp vernik vurmam lazım
0 oy
tarafından
Gercekten diyorum sence olmuşmu 
(14,235 puan) tarafından
Nesi olmamış keşke onu yazsaydin
tarafından
Birkere boya seçimin yanlış yallap sallap iş olmuş daha karsidan düzgün boyanması belli bir iş yaparken neden muntazam yapılmazki
(14,235 puan) tarafından
Sen yazdığımı okumadın galiba bitmedi henüz ne demek yalap salap benim de gözüm var çok şükür görebiliyorum boya seçimim gayet doğru herkes aynı boyayı kullanıyor burda yanlış olan bisi varsa oda senin bu kadar kaba bi tabirle yorum yapman
0 oy
tarafından

Ellerine sağlık cnm cok güzel görünüyor cok beceriklisin haa ben becerem valla:D

(14,235 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım küçüklükten gelen merak çok işlerim tadilat tamirat  :)
0 oy
tarafından
Birde kulp alırsanız harika olur 
(14,235 puan) tarafından
Alcaz canım henüz bitiremedim  :)
0 oy
tarafından
Tezgahı kaplama yapma canım hiç tavsiye etmem boya ile daha güzel ve daha kullanışlı oluyo ben ilk önce 400 lira verip kapladim malasef 1 ayın sonun da kaldirp boya yaptım ve şu an iyi ki de boyaması diyorum
tarafından
Mat kullandım dolaplara da ondan kullandım ama benim tezgahın çok eski idi eski yarım fayanslardan di o yüzden pek onemsedim yani ama sizin ki gibi Bi tezgahın olsa boyanın üzerine hangisi böyle parlak duruyorsa onu alırdım o tezgahlarda çok hoş duruyo parlak vernik
(14,235 puan) tarafından
Ben parlak sevmiyorum ya bakalım artık  :)
tarafından
Bitirde fotoğraf at :)
(14,235 puan) tarafından
Tamam canım bi yerlesiyim eve bitireyim öncesi sonrası yapcam odaları  :)
tarafından
Tamam gülüm kolay gelsin
0 oy
(2,392 puan) tarafından
Buna birde siyah kulp takicaksin trendyolda da renklendirhayatini diye bi satıcı var ondanda tezgah arası kaplama ve tezgah ustu kaplama alacaksın bebek gibi olur
(14,235 puan) tarafından
Ay içimi okudun kız yeni lavabo aldık onun kulbunun aynısından alcam fayanslarin hepsini yapcam pembe mor arasi bi fayans nedir ya kahveyle  :D
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Fayansları boyama yerine kaplama yap bence Instagram da renklerdir dünyanın sayfasından bir incele istersen 
(14,235 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım kaplama en son iş aklımda boyama işini bi bitireyim

İlgili sorular

0 oy
36 cevap 1,042 göst.
11 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 517 göst.
5 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 444 göst.
8 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,762 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 298 göst.
14 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde clk38 (1,465 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,154 soru

23,660,657 cevap

308,955 kullanıcı

...