Kızlar evlendiğim ilk gün kumbara yaptık kendimize kocamla başta tabi fındığımız yoktu piyasada sonra o çıktı ve kumbara onun oldu 4 aylık hamileyim onu duyunca tabi o kağıt paraları ben attım yoksa atmazdım bugün açtık doldu çünkü 810 lira çıktı 2 çeyrek alcak kocam bana bebişimiz için sizede tavsiye ederim
Aynısını bizde yapıyoruz cnm daha acmadik dogdugtan sonra acacaz inşallah
Tavsiyen için teşekkür ederim ama 1.50 tl bulsam ekmek alıyorum ahhh ahhh
Sevgiliyken eşime kumbara almstm dışını resmimizle kaplayıp 4 5 sene olmstr hala duruyor açmadık doldu iyice 5kurus bile sığmıyor:) evimize bisi alrz diye evimizin ayrilmasini bekliyordum ama kizima bisi almayi dusunuyorm bakalm ama daha acmadik universitede bnde kumbara yapmstm 1senede 750 falan birikms babama vermstm ev alrkn ufak bi katkm olmuştu smdi baska kumbaram daha var ama ondan ara sira aliyrm cimbizla çekip
Bizde yaza kadar aticaz kumbaraya tatile o parayla gidicez benzinlikte restoranda vs hep bozuk vericez diyo esim bende kumbaramizla gezcez o zaman yanimizda olcak herkes gorcek dedim hahahahahha manyaklik parayla
Güle güle kullanin canim
Bende çalıyorum cebinden iki gün sonra helalleşiyoruz al ama ben görmeyeyim diyor çok heyecanlı oluyor alırken
Benimde var kumbaram bi ara vardı 2800 TL oldu hesaba koydum şimdi yine başladık bakalım 150 den fazla vardır: ) benimkide açılmayan Hergün mutlaka alırım bozuk atarım falan biraz önce on tlsini aldım attım kendi harçlığımdan atıyorum öyle öyle
1,514,029 soru
24,691,399 cevap
368,354 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın