0 oy
141 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (315 puan) tarafından
8 aylık bebeğim 6 tane birden diş çıkardı çok huysuz 39 derece ateşlendi ılık duş aldirdim calpol verdim 38 e düştü ne yapabilirim başka evde 

7 Cevaplar

0 oy
(1,760 puan) tarafından
Disden 39 pek olmaz daha üstü olursa doktora götür 
-Reklam-
0 oy
(20,529 puan) tarafından
Takip etmeye devam. Alnına koltuk altına ve dizlerinin altına ıslak bez uygulaması yapabilirsin. Geçmiş olsun Allah'ım şifa versin inşallah 
0 oy
(75 puan) tarafından
4 saat arayla ağrı kesici vermeye devam et nemli bez başına koltuk altına koy. Ama 39 çok yüksek takip et eğer dusmezde o kadar yükselirse bence bi acile  götür geçmiş olsun 
0 oy
(482 puan) tarafından
39 ateşten 38 e düşmüş bu iyiye işaret zaten 39 dan birden bire 36 ya inmez calpol vermeye devam edin eğer calpole rağmen düşmezse o zaman ibuprofene gecin 
0 oy
tarafından
Canım bak anlatıyorum sana önce calpol veriyosun 1 saat bekliyorsun ateş 37.5in altına dusmediyse ılık duş aldiriyosun 1 saat yine bekliyorsun hala dusmediyse koltuk altı bacak arası ense baş ayaklarının altına ıslak bez kuyuyosun neresi atesliyse soğuksa oraya koyma 1 saatde öyle bekliyorsun hala dusmediyse dolven veriyosun sonra yine duş yine bez yine calpol ilaçlar 4 saat arayla 1 tatlı kaşığı kadar olacak 2 farklı ateş dusurucuyu dönüşümlü şekilde vereceksin en erken 4 saat arayl vermen gerekiyobenim anlattığım yöntemde 4 saate denkgeliyo zaten ha ateşi düştüyse bekle verme takiye kal yükselince verirsin benim oğlum 40 dereceye çıktı ateşi bi gece acillik olduk serum yedi fayda etmedi gündüz yine 40 derece oldu çocuk acile şehir Hastanesi'ne götürdük orda doktor bu yöntemi anlattı yaptım çok şükür ertesi gün toparladı oğlum 
tarafından
Kız abooo dikkaylt ettimde her yorumun dağlar kadar uzun ne sabır var sende masaallah
tarafından
Hahahahahah kız ben burda uzun yazılarımda meshurum hiç mi denk gelmedin beni bi doğum kontrolcü Merve diye bilirler bi de uzun yazılarımdan bilirler napiyim anacim biseyleri yazmazsam anlaşılmayacak gibi geliyo yazıyorum bak bu da uzun oldu hahah
tarafından
Denk gelmedim kendi gözlemim valla
tarafından
Memnun oldum sekerim :)
0 oy
tarafından
Fitil ver direk düşer
(315 puan) tarafından
Fitilim yok calpol veriyorum fitil hangisini almam gerek
0 oy
(33 puan) tarafından
Doktorumuza yazdım muayene etti kulak enfeksiyonu çıktı damla verdi 1 hafta kullandık bir göster istersen kuzum hem kulak hem diş sebep oldu bize de 

Bir de Calpol çok işe yaramiyor aynısını yaşadık hatta hastanede iki gece kaldık sıvı kaybı olmaması adına serum veriliyoddu bir de ek olarak şurup dolven verdiler

Ama suanki aklım olsa gitmezdm hastaneye o kadar damar yolu kan tahlil delik deşik ettiler yavrumu aldım eve getirdim bı dolven bı calpol verdim duşa soktum bı de limon sıkıp çoraplarını batirirp giydirdim saçma geliyo ama işe yarıyor.. geçmiş olsun 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 131 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 692 göst.
5 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yesilim (2,091 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 670 göst.
22 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,127 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 175 göst.
24 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,208 puan) tarafından soruldu

413,438 soru

12,446,864 cevap

46,171 kullanıcı

Kategoriler

...