0 oy
365 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar 3 aylık korunma iğnesi kullanıyordum. Ve bırakalı 5-6 ay oldu her ay az az kanamam olurdu . Bu ay bitmek bilmedi oruçtan beri kanamam var . Kadın doğuma da randevu yoktu . Bugün randevu alabildim jinekolojiye ama ona da 14 gün sonraya. Başına gelen var mı  . ??

12 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sağlık ocağına gitseydin bari
tarafından
Sağlık ocağı kadın doğuma gönderir . Adet olamiyordum diye gittim randevu al dedi .
tarafından
Nolcak peki boyle
tarafından
Randevu aldım da 2 haftaya ksdar da sürerse napicam.. tam bitti diyorum duş alıyorum yine başlıyor . Bitmiyo . Psikolojim bozuldu. Hiç düşük yapmadım düşük mü yapıyorum dedim kaynanama yok çok sancılı ve parçalı olur dedi
tarafından
Düşük değildir evet acaba ramazanda hormonlarin mı değişti.
Benim bekarken her ramazanda bir başında bir sonunda olurdum . Evlenince duzeldi
tarafından
Bilmiyorum ki normalde öyle olmazdi
-Reklam-
0 oy
(16,581 puan) tarafından
Kanama çok mu fazla peki sağlık ocağına bı git 
tarafından
Yok cnm iki günde bir pet değiştireceğin şekilde düşün
0 oy
(51,999 puan) tarafından
igneyi bırakınca oluyormuymus ki bana normal gelmedi 
tarafından
İğneyi olunca hiç adet olmuyordum
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Miyom olabilir canim oda kanama yapiyor 

0 oy
(13 puan) tarafından
Benim de kanamam çok oluyor uzun sürüyor diye doktora gitmiştim verdiği doğum kontrol hapını kullanınca 25 gün adet oldum meğer östrojen seviyem biraz fazlaymış rahim duvarı kalınlaştığı için kanama fazla oluyormuş bu ilaçlarda da östrojen oluyormuş o yüzden artmış içinde östrojen olmayan bir doğum kontrol hapı verdi hemen 6 güne düştü herkesin durumu farklı tabi ama benim başıma böyle bir şey gelmişti gerçekten çok sinir bozucu oluyor
(3,675 puan) tarafından
Aynen cnm bende doğum kontrol hapı ile düzene girdim
0 oy
(6,308 puan) tarafından

Aynısını ben yaşıyorum şuan :ermm: en son ağustos ayında vuruldum sonra bıraktım 

3 ay adet olmadım bu sefer ve bayram gecesi oldum hala adetliyim ve asla azalma yok aksine yoğun şekilde artıyor :ermm:

tarafından
Kız öyle valla en iyisi sen de randevu al ve git görün
0 oy
(531 puan) tarafından
Ben 3 ay boyunca kanama yaşadım artık kansizliktan kolumu kaldıracak dermanim yoktu meğerse kist varmış doğum kontrol hapi vermişti doktor Allaha şükür geçti
tarafından
Ay bı gidiyim de kurtulayım ya . Kız 3 ay ne ya
0 oy
tarafından
Canım bende de var o şuan ama ben iğne kullanmadım senin onunla bi ilgisi olabilir ben 14 günü geçince randevu aldım 20 gün olmuştu rahimden parça aldılar bi de kürtaj yaptılar bi kaç güne kesilir dediler ama hala akintimda bulanıklık oluyo adet günümde de lekelenme şeklinde kanama oluyo 2 gün suruyo sonra yine bulanık akıntı geliyo bende olup varmış rahimde et beni dedi doktor basit bi operasyonla aliniyomus bakalım nolcak
tarafından
Ay korktum kız valla rahimden parça almalar falan
tarafından
Yok kız kolay oluyo hiç korkma
tarafından
Ya olsun benim fobim var böyle şeylere inşallah böyle birşeye gerek kalmaz
tarafından
Kanaman yoğun mu
tarafından
As değil çok da değil orta . Ama git gide artıyor.
tarafından
Kuzum valla korkutmak istemem ama bana kanamam yoğun diye alttan muayene yaptılar hatta sadece benim durumum için değil kanama durmyinca rahim duvarini kazıma işlemi yapiliyo o da bildiğimiz kürtaj bence kanaman iyice artmadan git hani az olsa ilaç veriyorlar da artiyo diyosun
0 oy
(3,675 puan) tarafından
Canım bende öyleydim yeni ilacım bitti doğum kontrol hapı verdı istersen ismini yazıyım 4 güne kestı düzene girdi benimde iğneden oldu
tarafından
Ben de korunmak için doğum kontrol hapı verin demiştim. Veremem hormonların zaten bozulmuş biraz daha bozarsan çocuğun olmaz demişti
(3,675 puan) tarafından
1 ay tek kullanılıyor zaten
0 oy
tarafından
10 günden sonra özür olur. Her vakte abdest alıp namazını kılabilir Kur'an ını okuyabilirsin canım.

Ama gidince bunu muhakkak doktoruna sor onun ne diyecegi de önemli.
tarafından
Gusül almistim her gün gusule gerek yok dimi hastalık sayılıyor diye
tarafından
Bak şimdi canım 10.gunden yani 240.saatten sonra gusül alıp 15 gün boyunca ibadetlerini her namaz vaktinde abdest alarak yapman gerekiyor. Sonrasında eğer o 15 günden sonra kanama var ise yada yeniden gelir ise o zaman adet sayılırsın
tarafından
Anladm canm iki hafta kadar gelmeyip sonra gelirse adet olmuşum demektir
tarafından
Evet canım
tarafından
Allah razı olsun canm ❤️
0 oy
(1,944 puan) tarafından
Özele git devlet hastaneleri iyice b.ka sardi
tarafından
Özele gücüm yetmez canım
0 oy
(1,052 puan) tarafından
Yorumlara baktım 3 aylık iğne vurunca adet olunmazmis ben vuruldum 15 gün sonra adet oldum yaklaşık 1 aydır daha fazla bile olabilir  sürekli kanamam var bir daha asla vurulmam 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 89 göst.
22 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 165 göst.
22 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (752 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 74 göst.
14 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Tugce12. (640 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 40 göst.
12 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zannan (592 puan) tarafından soruldu

411,924 soru

12,400,516 cevap

44,403 kullanıcı

Kategoriler

...