0 oy
603 göst.
Diğer kategorisinde (3,153 puan) tarafından
Ben daha önce eşime şu airy fairy den almasını istemiştim gerek yok faln demişti bnde üstelemdm geln gün eltimde görmüş yemek yapmışlar eşimi çağırmış beğenmiş eşimde bugun 101 e geldi alayım dedi bnde yok onlardan gördüde aldı derler dedm kıskanmış gbi eşimde gidip almış niye ben isterken almazda ordn görünce alıyor gıcık oldm biraz bnde şimdi dedm onun yerine bana robot süpürge al dedm onuda alacam sana diyor kalsn pişman okurns ucuza aldım diyor, 

20 Cevaplar

+2 oy
(10,204 puan) tarafından
Hayddaaa yine mi elti sabah sabah içim dışım elti oldu bende elti olmamasına rağmen nefret oluştu yaa:)))
(5,404 puan) tarafından
Sen yine de çok içli dışlı olma, herseyini her sırrını anlatma, sev konuş tabi ama çizgin olsun. Naçizane fikrim
(10,204 puan) tarafından
Bu senin naçizane fikrini bende uygulayacak:) kız aklıma geldi geçen kaynimin kız arkadaşını gördüm böyle çok güler nasılsin iyi misin yine karşılaştık dedim ben 94 doğumluyum o 98 bana dedi ki saol cnm sen nasilsin çok pis gıcık oldum insan der mi canim ben olsaydım teşekkürler abla sen nasılsın yada yenge sen nasılsın derdim canım nedir söyleme şeklini bile tuhaf söyledi yemin ettim bir daha asik suratla ciddi bir yüz ifadesi ile konuşacam ondan öncede gördüm tlfunla konuşuyordu bekledik tlfunu kapatsın yine nasılsın dedim herhalde kendini birşey sandı
(5,404 puan) tarafından
=)))) evet burnu havada davranmış mesafeli ol. Ben gorumcem i çok severdim niye diyeceksin bekar genç kızdı eşimin tek kız kardeşi dedim bununla çok iyi Oluruz çoğu şeyi görmezden geldim ohooo baktim ki beni ezmeye çalışıyor. Üstünden dozer gibi geçtim ben konuşmayınca tam konuşmam
(10,204 puan) tarafından
Benim gorumcemde ben evlendigimde 10 yaşındaydı kaç kez onun banyosunu yaptırmışim yemek hazırlamışim kendimle gezdirmisim ama saygısız ve aşırı dırdır ediyo şimdi 19 yasinda
(8,114 puan) tarafından
Yok canım zaten ben yapı gereği çok içli dışlı bir insan değilim eltim daha sıcakkanlıdır ikimizde birbirimizi böyle kabul ediyoruz o yüzden sıkıntı olmuyor  :)
-Reklam-
+1 oy
(135,792 puan) tarafından
o ayferi kim mode etti yaa bide gordu aldi falan kel alaka kiz herkez aliyo 
tarafından
Bence de tam içimden geçenleri yazmışsın artı olarak zaten insanlar birbirine özenip alıyor şu zımbırtıyı
(775 puan) tarafından
Ayy ayfere çok güldüm :))))
(52,014 puan) tarafından
ayfer iyiydi ☺️☺️☺️
(135,792 puan) tarafından
☺️☺️☺️ ayfer iste
0 oy
(6,110 puan) tarafından
Bugun konular hep elti ahh eltiler allah sizi var etsin cok guldum bugun elti muhabbetlerine kiz eviniz ayri suan herkesde olan birsey   :))
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Ya ne alaka her yerde var artık belki o da alacaktı. 
0 oy
(192 puan) tarafından
Bi süre gösterme ya da çoktan aldım ama açmamıştım de almışken dursun ne zararı var 
0 oy
tarafından
Bence gereksiz sandı ilk. Sonra eltinde güzel pisirdigini falan gördüyse Oylelikle karar vermiştir canım almaya. Herkeste var şimdi herkes aliyor ne düşünürse düşünsün sen keyfine bak. 
0 oy
(15,887 puan) tarafından
Kiz ne alaka kiskanmak. Eltimin kizi almiş ikisinide. Surekli davet ediyor gelin bakin sizde almak istersiniz. Çok gerekli aletler diyor. Hatta bana diyor dur ben amcama reklamini yapayim kesin alir diyor. Alirkende sordu bize hep. Sizde alin dedi. Bizde dedik siz bi alip kullanin memnun kalirsaniz bizde aliriz. Bence öyle düşünmezler. Zaten herkeste var artik. 
0 oy
(5,639 puan) tarafından
Ayy olmaz canim. Aman sende taktigin seye bak. Esim sizde gormus ,begenmis,mantikli geldi bizde aldik de. Nolcak yani. 
0 oy
tarafından
Çok abartmışsın eşin orada güzel kullanışlı olduğunu görmüş almış kimse senin neden aldığın hakkında yorum yapamaz yapsalar ne olur tek onlar mı alabilir beğenen alır 
0 oy
(5,404 puan) tarafından
Birsey pişirme =))) kendi yapsin. Hiç sevmem ben de böyle şeyleri. Ama herkes aliyor ondan görmüş olmazsın bence
0 oy
(733 puan) tarafından
Erkekler biraz böyle görmeden anlamıyorlar nasıl olduğunu maalesef, bi ara bende istiyordum benden önce eltim aldı hatta siz de alın falan diye anlattı ne güzel biz bir şey alınca birbirimizi teşvik ederiz bak böyle kolaylık sağlıyor şöyle iyi diye niye kıskanmış gibi olsun ki. Ne güzel dayanışma işte. Ama ben almadım çünkü fırında aynı işi görüyor onun yerine robot süpürge aldık iyiki de almışız 
0 oy
tarafından
Erken gelen anneler günü hediyem diye paylaş 
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Ne güzel eşin görmüş beğenmiş almış niye kıskançlık gibi olsun belki emin olamadı sen isteyince benim eşim de öyle çünkü 
0 oy
(1,814 puan) tarafından
Ah bende robot süpürge almayı düşünüyorum eşim bana dedi ki sen alırsan yengem de abimi zarara sokar hemen aldırır banane dedim aldirirsa aldirsin 
0 oy
(13,419 puan) tarafından
Airfryer. şu sitede bu alete daha ne denecek bilmiyorum. Her şeyi dert etmen guzuum  almış kullan işte
0 oy
(3,250 puan) tarafından
Demek ki eltin sen den sonra almış olsaydı sen bu şekilde düşüneceksin :)
0 oy
(18,724 puan) tarafından
Başkalarının ne düşündüğünü bu kadar önemsemem 
0 oy
(52,014 puan) tarafından
haklisin sen ya bu erkekler böyle karısı söyleyince gereksiz sacma baskasindan gorunce gerekli ve mantikli
0 oy
(531 puan) tarafından
O öyle düşünebilir açıkçası ama sende ne zamandır istiyordum eşime sürekli diyordum almıyordu sizin orda yemeği beğenince gitmiş almış gelmiş de
0 oy
(347 puan) tarafından

Ya niye ondan gördün aldın olsun parasını onlar vermiyor ya eşin beğenmiş yemeğin tadını almak istemiş işte ne güzel bizimkide yaza alacak sözde umarım alır:D

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 340 göst.
10 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Asyaaaa (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 401 göst.
24 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 736 göst.
28 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Gizli bir kisi (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 753 göst.