0 oy
676 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,340 puan) tarafından
Kızlar geçen yıl ekim ayında kaynanam eşime geline kolye alıcam harmandan sonra elime toplu para geçince demiş ama bana sürpriz yapacakmış ama eşim bunu bana söyledi annem sana kolye alcak ucuz almaz pahalı alır filan dedi tabi harmanda yani kurban bayramından hemen sonra oluyor eşim anneme bayramda hatırlatcam sana kolye alıcanı unutmasın filan diyor bende ayıp olur hatırlatma aklına gelirse alsın unutursa canı sağolsun diyorum beni dinlemiyor ayıp olur mu hatırlatsa

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Hatırlatsın kız ne olcak bnm esımde der şunu alcaktın soyle yapacaktın diye :) 
(1,340 puan) tarafından
Ne bilim ben utanıyorum hatırlatacak olunca :D
tarafından
Senın haberin yok sürpriz ya :D
(1,340 puan) tarafından
Doğru bide çok şaşırmış gibi yapim ben :D
tarafından
Evet bayıl hatta :)) çok sevin ki bırdaha alsn bıseyler shsjjsj
(1,340 puan) tarafından
:S :D bencede
-Reklam-
0 oy
(2,832 puan) tarafından

Niye olsun bosver :) ana oğul onlar girme aralarına :D

(1,340 puan) tarafından
demi girmiyim aralarına
(52,747 puan) tarafından
☺️☺️☺️☺️
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Olur bence unutmaz söz verdiyse 
(1,340 puan) tarafından
Benim adam kendi almak istemediği için anası alsın istiyo da :D
0 oy
(4,551 puan) tarafından

Benim kaynanada da düğünden 1 hafta sonra 4 bilezik alacaktı 5 sene geçti hatırlarsam mı acaba :D:silly:

Şaka bir yana eşin çıtlatsın sen hiç karışma 

(1,340 puan) tarafından
Ay ben karışmiyim o zaman :D
(4,551 puan) tarafından
Karışma hiç haberin yokmuş gibi davran:Dd
(1,340 puan) tarafından
Öyle yapim canm saol :)
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Sen hiç karışma hatırlatsın  senin haberin yok nasılsa =) bilmiyormuş gibi davran 
(1,340 puan) tarafından
Tamam canım öyle yapayım :)
0 oy
(4,660 puan) tarafından
Hatırlatsın nolcak.
(1,340 puan) tarafından
Tmam canım saol:)
0 oy
(6,306 puan) tarafından

Aa sana ne kız böyle bir olayda girilir mi araya ana evlat arasına böyle bir olay da girilmez Boş ver sen kız:D:D

Benim kaynanam da dedi ki Umre'ye gidersem Sana yüzük alacağım diye Neyse sonra umresi oldu yani gitmesi kesinleşti Bir 7-8 ay sonra Vallahi hiç aklımda yoktu öyle oturuyorduk Birkaç kişi daha vardı eltilerim görümcelerim falan ani dedim umreye gidersen İlknur'a yüzük alacaktın bakalım yüzüğü kaynanam bir baktı böyle Ben de dedim ki yok dedim Gerek yok yani oraya gitti senin umresini tamamlasın yeter

Tabii kaynanam önceden söylemişti onu o zaman uygun fiyatlıydı pahalı olunca biraz hatırlatmak biraz kötü oldu Ama eşimi aldırmıştı baktım getirdi geçen yıl

(1,340 puan) tarafından
Ay ne güzel hatırlatmış eşin ve kaynanan almış bnde susayım da eşim hatırlarsın madem :D
(6,306 puan) tarafından
Bence de bırak eşini hatırlatsın Hatta sen de kendini işini hatırlat falan kaynanam belki eşimle tek olsaydı al maya bilirdi ama milletin içinde söyleyince artık mecbur kaldı Çünkü hepimiz duymuş olduk Tabii buna eltim hiç sevinmedi :)))
(1,340 puan) tarafından
Hangi elti sevinir ki bu duruma kız :D
0 oy
(2,659 puan) tarafından
Sen deesen ayıp olur ama oğlu laf arasında derse bişey olmaz annesi yani yabancı değil ☺️☺️
(1,340 puan) tarafından
Anladım canım tamam bn karışmayın da hatırlarsın :)
0 oy
tarafından
Bence hiç karışma 
(1,340 puan) tarafından
Tamam canım saol
0 oy
(5,333 puan) tarafından

Ahahah benim koca olsa

Annem  sen harcama parani gelinin sana alsin der :D

(Kayinvalidecigim memur emeklisi ve esim tek cocuk):D

(1,340 puan) tarafından
Benim eşim 4 kardeş ve en büyük eşim tek evli de eşim diğerleri bekar ve kaynanam onlar bi simit istese almaz ama eşim ve ben ev istesek 1 haftada alır maşallah:D
(5,333 puan) tarafından
Masallah size valla araba alirken 10bin acigimiz kaldi esime dedim bankaya gitmeden annenden iste ben  ise baslayinca veririz dedim valla yok dedi kayinbabamada karisi essek gibi yatiyo calissinda versin kocasina para demis hahahah
(1,340 puan) tarafından
Ya benim eşim çok kıskanç ve beni hiç çalıştırması bu sebepten boşanma derecesine geldik hani para yetmiyor ama çalışmama izin vermiyor diye ve kaynanam siz boşanmayı ben siz ne isterseniz alırım dedi evi rahmetli kayınbabam aldı arabayı kaynanam aldı şimdi her ihtiyacımızı da görüyor sağolsun yeterki onun öküz oğlunu boşamayayım bir dediğimi 2 etmez :D
(5,333 puan) tarafından
Kayinbabam ve kaynanam memur emeklisi esim tek cocuk dugunu biz yaptik esyalarimizi biz aldik evimiz yok arabamizi kendimiz aldik ev alacagiz yardim edin dedim esim gercek yüzlerini gorsun diye ben size ev almak zorundamiyim dedi az yiyip içip gezseydiniz dedi bir kac kere bende ailesi yuzunden bosanmalik oldum oglumu mal buldu oynatiyor dedi valla kiymetlerini bil suan gorusmuyorum kafa rahat parasini istemiyorum da zaten bana bulasmasin yeter gecen sene ozel hastaneye gitti kapsamli tarama yaptirdi 5bin civari valla biz verdik parasinida =))))
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Eşin kendisi hatırlatacağım diyorsa hatırlatsın ama böyle bir şey kolay kolay unutulmaz yani
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Ana oğul kendi aralarında karışma bacım hatırlatsın
0 oy
(20,135 puan) tarafından
Sen niye ayıp olacağını dert ediniyorsunki sonuçta senden habersiz olmuş bitmiş şey 
0 oy
(14,268 puan) tarafından
Ana oğul onlar sen bilmemezlikten gelmeye devam et  :)))
0 oy
(4,473 puan) tarafından
Bence unutmaz ama hatırlatsın tabi eminsen alacağına
0 oy
(3,236 puan) tarafından
Kaynanam ikramiye alınca torununa 1000 TL vericem dedi 1500 TL ikramiye aldı bayramda yanıma gelmedi bide laf etti az yattı 500 vericem diye bnde eşime dedm annen madem sözünü veriyor bukadr vericem diye ne diye sözünde durmuyor hani paran da gözüm yok sözünde dursun yada hiç vermesin dedm eşimde annesine demiş sehe böyle dedi diye ertesi gün 1000 TL verdi :)) aldım kendime çocuğa harcadım. 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 356 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Rumeysa0196 (1,536 puan) tarafından soruldu
+2 oy
28 cevap 1,282 göst.
12 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 976 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Sirius76 (1,318 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,365 soru