0 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde (1,307 puan) tarafından
Evet bir hikayenin sonu böyle olacakmış Allah'ım herkesin evladı var son böyle bir kaynanadan koru 

Ben kaynanayla telefonda tartıştım eşimi aramış doldurmuş benim ablami aramış annemi falan aramış bana böyle böyle dedi diye eşimle de aram iyi değil zaten bayadır neyse eşim eve geldi avukata gideceğiz dedi tamam dedim anlaşmalı boşanma olacaktı dilekce ücretini duyunca vazgeçti dışarı çıktık sen eve yürüyerek git dedi çocuğumu da aldı gitti durduramadım çok korkuyorum geri getirmezse ne yaparım 

12 Cevaplar

0 oy
(4,785 puan) tarafından
Canim biraz bekle getirmezse polisle dayan kapisina davayida sen ac zaten
(1,307 puan) tarafından
Canım bı arada böyle olmuştu polis oda babası getirmek zorunda getirmezse bir şey yapamayız demişti davayı benim açmam bir şeyi değiştirir mi
-Reklam-
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Bnvermezdim ve niye pesinden gitmedin
(1,307 puan) tarafından
Motorla götürdü kandırdı parka gideceğiz diyince cocukda durmadı
(1,265 puan) tarafından
Kiyamm yaa.cok korkmusturr. İmsallah alabilirsnm
(1,307 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
tarafından
Alsın anasını başına çalsın çok lazımdı sanki
(1,307 puan) tarafından
Aynen öyle mahvettiler hayatımı
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Dilekce parasini veremeyen .nafaka falan bosanamazda gozunu korkutmaya calisiyordur panik yapma hicbiryere goturemez cocugunu
(1,307 puan) tarafından
KV götürür onlar bakar çirkef kadın bana sen olmazsan başkası olur falan da dedi zaten o yüzden korkuyorum
(1,450 puan) tarafından
Korkma birsey yapamaz icin rahat etsin istiyorsan git kayinvalidenin evine ordaysa al cocugunu
(1,307 puan) tarafından
Biraz bekleyeyim getirmezse giderim
(1,450 puan) tarafından
Git ve gayet kararli ol sakin aglama falan guclu dur
0 oy
(15,289 puan) tarafından
Anlaşmali boşanma ücretini veremeyen nasil boşanmayi düşünüyor acaba. Nafaka bile ödemez kesin. Bunlarin oyununa gelip ortada kalma haklarini ara. Anasi için boşanmak istiyorsa hiç üzülme kendi kaybeder. 
(1,307 puan) tarafından
Onlar yüzünden öldü olan herşey zaten ahımı aldılar yerde bırakmaz Rabbim ben çocuğuma üzülüyorum geçen telefon açmış annen ekmek vermez mi sana falan diyorlar 3 yaşındaki çocuğa nefret ediyorum onlardan
0 oy
(75 puan) tarafından
Allah hidayet etsin böyle aileleri. Dilekçe parası ne kadardı canım?
(1,307 puan) tarafından
1500 Tl
(75 puan) tarafından
Anladım canım. İnsaAllah oğlunu tez vakitte getirirler.
0 oy
(2,730 puan) tarafından
Ailen ne diyor canım aradın mı? Aksam getirmezse polise git ifadeni almazlarsa polislere de çocuğumun başına bisey gelirse siz sorumlusunuz kocamın psikolojisi bozuk de ne yap ne et şikayetçi ol
(1,307 puan) tarafından
Aramadım anı oldu herşey ama babamı aramış boşanacagız falan demiş sadece bunu biliyorum bı ara da böyle bir olay oldu polis bişey yapamayız babası demisti
0 oy
(239 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Ne bu ya armut almis geri verir gibi cocugun var kolaymi o kadar hadi bosaanacagz demek... yok mu ailen senin bi karsilarina dikilsinler
(1,307 puan) tarafından
2 tane çocuğum var biri 6 aylık daha ailem ne dese boş bunlar laftan anlayan insanlar değiller
0 oy
(678 puan) tarafından
Bu kayınvalideler evlatlarının yuvasını bozunca vicdanları rahat şekilde uyuyabiliyolarmı gerçekten anlamıyorum Allahtan korkun bi insanın yuvası bozulunca ne olacak Allah aşkına ya başınız göğemi erecek.Rabbim o çocuğun hatrına eşinizle sizin kalbinizi tekrar sevgiyle birleştirsin bozmaya çalışanlarada fırsat vermesin inşallah.Bol bol dua edin korkmayın
(1,307 puan) tarafından
Ahımı aldılar bu dünyada olmazsa öbür dünyada çıkacak ahım teşekkürler duanız için ama bende de herşey bitti 2 çocugum var Allah'ım bir kapı açsın inşallah çocuklarım ve bana
(678 puan) tarafından
Yuva yıkanın ne bu dünyada huzuru olur ne öbür dünyada rabbim misliyle karşısına çıkarsın bunları.Gerçekten üzüldüm yuva yapmak zormuşta bozmak kolaymış gerçekten.Allah yardımcın olsun evlatlarını sana bağışlasın canım
0 oy
(2,603 puan) tarafından
Kaynananın derdi neymiş seninle
(1,307 puan) tarafından
Ya ben beni sevmediğini biliyorum zaten her gün her gün arıyorlar açmıyorum yine arıyorlar bugün de öyle oldu biriyle konuşuyorum yine arka arkaya arıyor açtım ağzımı yumdum gözümü beni sevmiyorsun dedikodumu yapıyorsun durmadan niye arayıp suruyorsun falan dedim tartıştık baya işte
(2,603 puan) tarafından
Ya haklısın ama keşke deneseydin bazı şeyleri bilirsin ama susarsın öyle takılsaydın
0 oy
(7,639 puan) tarafından
Öfkeyle hareket etme polis felan zor süreç ara özür dilerim de kaynanadan özür dılle  ortalık yatısınca al çocuğunu git ailene  bence 
(1,307 puan) tarafından
Onlarla hayatta muhatap olmam eşimle muhatap olurum getirse getirir getirmezse ben daha kötüsünü yaparım ona
0 oy
(3,891 puan) tarafından
Çirkeflikse çirkeflik. Ara polisi, eşim çocuklara zarar vereceğim dedi de. Bak bakalım polisler baba falan dinliyor mu?  İğne deliğinden bulur çıkarırlar, yüzünü göremez babası. Davayı sen aç, tüm mağduriyetini bildir. Nafaka ya mecbur zaten, anlaşmalı boşanmazsa eğer nafaka vermek zorunda! Ödeyemezse hapis cezası var.

Ayrıca, kv demiş ya sen olmazsan başkası olur diye, dünyadaki tek erkek bizim kocalarımız değil, onlar olmazsa da başkaları olur bizim için. 
(1,307 puan) tarafından
Teşekkür ederim biraz daha bekleyeceğim aradım getireceğim dedi

İlgili sorular

+3 oy
112 cevap 5,874 göst.
0 oy
5 cevap 89 göst.
1 Kasım 2024 Aile kategorisinde Glstanbeste (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 851 göst.
23 Ocak 2024 Aile kategorisinde gam.38 (482 puan) tarafından soruldu
0 oy