Ben kolayını buldum, babamız eve gelince onlar oyun oynarken hemen mutfağımı hallediyorum. Gece yatmadan dağınıklığı topluyorum, çamaşır ayırıyorum hatta makineye dolduruyorum deterjanına varana kadar. Geceden bulaşık makinemi açıyorum sabah ya eşim ya ben boşaltıyoruz kahvaltıyı hazırlarken.. makinem boş olunca mutfağım kolay kolay dağılmıyor, çıkan bulaşığı lavobada akıtıp koyarım makineye.. benim oğlum kadar mızmızını görmedim kucağımda evi süpürdüğüm, mopladığım zamanları hala unutmadım arada hala daha oluyor.. gün içinde evim kirlenmiyor ama çok dağılıyor, artık oyun haline getirdik sevdiği etkinlikleri yapmadan hadi oyuncaklarımızı sepete koyalım evimizi toplayalım oğlum diyorum bazen ben koyuyorum o atıyor bazen ikimizde sepete koyuyoruz, hızlıca sepete doldurup mutfakla ilgili olanları ayırıp mutfağa koyunca da biraz dağınıklığın önüne geçebiliyorum. Şimdi en sevdiğimiz etkinlik çamaşır asmak ya bana mandal verecek ya camasır.. kırlentlerim hiç yerinde durmaz oyuncaklar toplar her yer her yerde olurdu annem küçük oyuncaklarını sıralı ver dedi o bile eskisi kadar yormamaya başladı, havalar biraz daha güzel olunca daha da toplu olur diye düşünüyorum, bakalım göreceğiz.. he şu da bir gerçek eşimin oğlumla ilgilenmesi ütü yaparken, masa toplarken vs yardımcı olması ve benim uyku saatimin 6 saati geçmemesi yetişmemi sağlıyor.. çok yoruluyorum bazen bunaldığım zamanlar da oluyor ama geçici bu günler onu biliyorum..