0 oy
841 göst.
Diğer kategorisinde (684 puan) tarafından
Çekmece içleri mutfak gardırop içleri döküntüler falan nasıl düzenli tutuyorsunuz günlük ev işi rutininiz nasıl 

40 Cevaplar

0 oy
(7,155 puan) tarafından

Rutinim yok bigün evi baştan aşağı temizlerim bigün Bi bardak bile yıkamam ruh halime göre değişir:D

-Reklam-
0 oy
(356 puan) tarafından
Herşeyi düzenli koyarım ayda 1 kezde dolap içlerini temizlerim 
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Yani günlük yüzünden bahsedersek benim zaten her zaman düzenli yani bozulmasına izin vermiyorum bozulduğundan düzeltiyorum. Eğer dağınıksa akşam çocuğu uyuyunca düzeltiyorum. Günlük örneğin uyandık mutfak harici tüm camları acıyorum kahvaltı yapıyor eşimle oğlum. Oğluma yediriyorum, eşim gidiyor ben yataklari düzeltiyorum eve Bi gırgır yapıyorum bulaşıklar makinaya, banyoya bakıyorum kirlenmiş se temizliyorum bu kadar çok kirleniyor dağılmıyor evim aslında sadece çok tozlaniyor ızmirdeym ben. Çekmeceler düzenli her şeyin Bi yeri var sadece mutfakta bezler filan dağılıyor onun içinde düzenleyici alacam insalllah ki
tarafından
Bu sırada bebeğin yada çocuğun varsa o ne yapıyor canım ben bir bulaşık makinesi doldurmaya kalksam bizimki tabaklarla sirtaki yapıyor çok başıma geldi o yüzden ne zaman bebegim öğle uykusuna yattı o zaman yerleştiriyorum çamaşır bulaşık vs süpürge hepsini bebeğim uyuyunca yapıyorum
(1,263 puan) tarafından
Bulaşık makinasi no bosaltirkwn ben önüne tencere kaşık veriyorum oyalanirkem boşaltıyorm oğlum 13 aylik benim dha yürümüyor ama Bi yerleri tutup kalkıyor o şekilde yürüyor. Ama çok ağır işleri uykusunda yapıyorum evi bazen beraber yapiyoruz süpürgeyle uğraşıyor seviyor yada viladayla
0 oy
(3,192 puan) tarafından

Tutamıyorum :blink: 3 çocuklu bir evde tutan varsa alnından öperim ..

0 oy
tarafından
Bende gardolabıma çözüm bulamıyorum düzenli kalmıyor devamlı bir çamaşır trafiği var yıkanacaklar daha yeni bugün gtti kurumuş 3 makina çamaşır bekliyor beni 
0 oy
tarafından

Her zaman tutamıyorum bazen biraz bosveriyorum çocuğumla ilgileniyorum ne yalan söyleyeyim hani rutin yapmaya ne kadar calissamda olmuyor bir gece uyumuyor gündüz uyuyoruz bu sefer bütün rutin bozuluyor yada hasta oluyor düzen falan kalmıyor olduğu kadar canım :) ama en büyük yardimcim iyiki almissiz robot süpürgem ,bulaşık ve camasir makinelerim onları hergün çalıştırıyorum tezgahı sil tamam diğer işleri dönüşümlü yapıyorum 

0 oy
(6,081 puan) tarafından
Daginik sevmem aldigimi yerine koydugum icin dagilmaz oglum uyudu 10 dk once evi topladim suan oyuncaklari mutfak cokdan yapmistim yarin sil süpür toz al  boylelikle evim duzenli kaliyor:)
0 oy
(215 puan) tarafından

:ermm:Elim değmşken yapıyorum hem üst üste gelmez okdr cok duzenszlk olmaz aksamdan bulasık felan brakmam elbjse vs varsa katlarım ama bazen bıkıyorum ya:D

0 oy
(13,603 puan) tarafından

Bu aralar çok saldım tek yaptığım robotu çalıştırmak :D

0 oy
(8,088 puan) tarafından
Her kumaş türü eşyanın bir katlama tarzı var meselabenim evimde. O yüzden çekmece dolaplar çok düzenli görünüyor. Ardından kaşıklar rastgele konulmaz. Onun da bir düzeni var. Evde fazla eşya sevmem. Her şey az ve öz. İhtiyacım oldukça eşya alırım
0 oy
(1,321 puan) tarafından

Tutamıyorum söyleyeceklerim bu kadar :blush:

0 oy
(1,760 puan) tarafından
Her gün temizlik yap düzgün kalır 
0 oy
(2,206 puan) tarafından
Çalan canım her gün temizlik yapıyorum ama asla düzenli değil bebeğim 3 aylık dağıtamıyor haliyle ama temizlediğim yere bir bakıyorum yine dağılmış asla toplu değil yani düzenlediğin an dağılıyor sanki özellikle düzelteyim derken dağıtmışsın gibi
0 oy
(1,361 puan) tarafından

Evim hep düzenli doğum yaptığımdan beri. Kızım nereye oynarsa oyunu bittikten sonra toplarım. Tüm oyuncaklarını dokturmem mesela. Hangi oyuncakla oynayacaksa onu cikartirim onunla oynar. Genelde en iyi oyuncağı benim :D. Çekmece içleri dolap içlerini başından beri dağıtmasına izin vermedim. Arada bir yapardı artık yapmiyor. Yemek yediysek hemen tezgahı toplarım. Günlük evimi siler supurururm . Dışarı öyle çıkarım. İş biriktirmem genelde. Kızım uyuyunca hemen makineye atılacak çamaşırları atıyorum. Bı sonraki gün çalıştırıyorum. Kuruduktan sonra toplayıp hemen herşeyi yerine yerleştiriyorum. Dağınıklık sevmiyorum ama oyuncak daginikligina bi lafım yok. Bı kere salarsam bi daha bu düzeni yakalayamam. Bide ben aşırı hareketli bi insanim ve çok hizliyim. Şipşak yaparım çoğu şeyi. Elimde alıştı iyice zaten. O yüzden iş konusunda çok sorun yaşamıyorum. Yaparken biraz kızım ayağıma dolanıyor o kadar 

0 oy
(277 puan) tarafından
Suan salonumun resmini atsam belediye evime girer o derece düzen yok ordan alıp diyer tarafa tıkmak var :))
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Ben düzenli tutamadığını fark edince saldım tamamen bir hengâme içinde yaşıyorduk mutlu mutlu
0 oy
(672 puan) tarafından
Düzenli tutamıyorum ki :D 3. Ye hamileyim iyice gidecek gibi haftaya bahar temizliği yapıcam saldım şimdi 
0 oy
(5,587 puan) tarafından
Fazlaliklari attim. Hala da atarim elime gectikce. Biseyde almiyorum artik. Cekmecelere vs kutu ,organizer aldim. Onlarin icine koyuyorum. Kaldirip temizlemesi de kolay oluyo. 

Sus,vazo,cicek,saksi vs de yok evimde. Hepsi bence kalabalik ve gereksiz is yuku tozlaniyo falan. Bi de herseyin bi yeri var. Yerine koyunca duzenli duruyo. 

Evde ki dolap sayisinida arttirdim. Banyoma dolap aldim. Mutfak balkonuna dolap aldim tezgah ustunde olanlari dolaba kaldirdim tezgah ustumde acildi daginik durmuyo.

Bi de her aksam yatmadan yarim saatimi evi toplamaya ayiririm. Ortaligi toplarim sabaha da dagilmadan supururum. Bebegim uyurkende silincekse silerim. 

Yine de daginik bi insanim ,ortalikta bisey varmis beni rahatsiz etmez. İnsanin yapisiyla da alakali sanirim. Annem mesela cok rahatsiz olur bisey ortada olsun ,egri olsun,y*****olsun. Ne bileyim huy iste :) bi de islerimi ertelememeye calisiyorum. Erteleyince iste bitmiyo daginiklikta. Tabi bi de robot supurgem var ,onun supurmesi icin evin toplu olmasi lazim.
0 oy
(765 puan) tarafından
Ev hiç düzenli durmuyor ki, çalışyorm sadece akşam 9 gibi eve geliyorm yemek bulaşık yatma başka bir şey yok hatta bazı günler annemlerde yeriz ama oo ev de biz yokken de biri var gibi dağılıyor 
0 oy
(4,060 puan) tarafından
Durmuyor hiç toplarken kızım arkamdan çıkarıyor tüm gün işim bitmiyor hala bitmiyor sözde mutfak toplu odamız toplu yatak odası toplu ama ben gene yarın tüm gün ayaktayim bazen artık yeter diyip bırakıyorum bu sefer daha beter oluyor ikinci bebe geliyor artık kapıdan çıkar bizim evin halleri:D

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 256 göst.
25 Eylül 2023 Diğer kategorisinde 241224 (5,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 292 göst.
11 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Docentpapagan (507 puan) tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 1,331 göst.
26 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Elif_12 (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 558 göst.