Fazlaliklari attim. Hala da atarim elime gectikce. Biseyde almiyorum artik. Cekmecelere vs kutu ,organizer aldim. Onlarin icine koyuyorum. Kaldirip temizlemesi de kolay oluyo.
Sus,vazo,cicek,saksi vs de yok evimde. Hepsi bence kalabalik ve gereksiz is yuku tozlaniyo falan. Bi de herseyin bi yeri var. Yerine koyunca duzenli duruyo.
Evde ki dolap sayisinida arttirdim. Banyoma dolap aldim. Mutfak balkonuna dolap aldim tezgah ustunde olanlari dolaba kaldirdim tezgah ustumde acildi daginik durmuyo.
Bi de her aksam yatmadan yarim saatimi evi toplamaya ayiririm. Ortaligi toplarim sabaha da dagilmadan supururum. Bebegim uyurkende silincekse silerim.
Yine de daginik bi insanim ,ortalikta bisey varmis beni rahatsiz etmez. İnsanin yapisiyla da alakali sanirim. Annem mesela cok rahatsiz olur bisey ortada olsun ,egri olsun,y*****olsun. Ne bileyim huy iste :) bi de islerimi ertelememeye calisiyorum. Erteleyince iste bitmiyo daginiklikta. Tabi bi de robot supurgem var ,onun supurmesi icin evin toplu olmasi lazim.