Sivas’ın en zengin ınsanların birinin evinde kalıyoruz kocaman çiflik burası ucu bucağı yok çok geniş çevrili alan adamın ufak bir evi var burda biz kalıyoruz elektrık su kira yok çifliğin bakımı temizliği düzenini yapyorum adamın burda bir tane daha evi var dublex arada gel burayıda temizle diyor eşyalarımı toplayıp yukarı gidiyorum temizliyorum burda salıncaklar çardaklar havuz var aslında cennet gbı bir yer iş çok yanı burda kızlar kira fatura yok o yüzden ne iş varsa yapmamız gerekiyor eşim dükkanda çalışyor pazardan pazara çiflikte ilgileniyor ev sahıbı de hava sıcak oldukça gelip bir ıkı saat durup gidiyor evine burda fazla arabaları var onları da yıkıyoruz eşim arada bir çalıştırıyor tarla var arkada onu ekicez ınşallah zamanı gelyor şimdi gidip tavukları bırakacam yem vericem köpeğe yal yapcam kahvaltı yapcaz çardakta oturma yerlerine halı vidalamışlardı onları söküp dışarıya koydum ıslatacam hava iyi olursa yıkıycam çardağı temizleyip artık orda oturcaz misafir çok gelyor burda orda ağırlamak iyi olcak böyle kızlar bir kere ben havuzu temizlemeye gitçem yazmıştım yanlış yerlere çekildi o yüzden pek anlatmak istemedim ama merak etmişsiniz anlattım durum bu ☺️☺️✅✌