0 oy
766 göst.
Aile kategorisinde (4 puan) tarafından
Bayanlar Merhaba,

37 aylik ve 20 aylik 2 tane kızım var. Çok iyi bir işyerinden is teklifi aldım. Calisma saatleri ve maaşı gayet tatmin edecek bir iş teklifi. C.tesi ve pazar da tatil. Kizlarimin 2 sinide krese yazdıracagim. Eşim bu konuya çok sıcak bakmıyor. Ancak çalışırsam hem maddi açıdan çok çok rahat edeceğiz biz ve çocuklarımız hemde psikolojik açısından artık bende kendimi iyi hissedeceğim çünkü inanın evden dışarı adımımı atmıyorum çocuklardan dolayı ikisi ile birlikte dışarı çıkarmıyorum çok zor oluyor. Saçımı tarayacak vaktim olmuyor çok bunaldım. Kizlarim içinde temelden eğitim alırlarsa onlar içinde gelecekleri içinde güzel bir hayatı eğitim hayatı olur diye düşünüyorum. Sizin fikriniz nedir kafam çok karışık lütfen yardımcı olun.

48 Cevaplar

0 oy
(10,677 puan) tarafından
Eğer senin işinden çocukların kresinden kalan zamanda çocuklarımla kaliteli bi zaman gecirebileceksen onlara anne sıcaklığını nasıl desem iliklerine kadar hissettirebileceksen tabiki çalış ki çalışmayın evde oturan da bi çok anne çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamayı onlarla ilgilenmek olarak görenler var takdir sana kalmış 
-Reklam-
0 oy
(1,760 puan) tarafından
Özel değilse ne iş bu kaç TL maaş 
0 oy
(733 puan) tarafından
Buradaki sacma cahil insanların lafına bakma bırakma diyenlere imkanın varsa kres gayet dogru şeçim çalısşcan buda bir kadın için çok guzel onemlı adım sakın kimseye aldırış etme sanki gören cocugun6 bırakıp gitmişsin gibi imkanların bunlarsa tabiiki yapılır ben ev hanımyım bendr beze ne ne zaman bırakırsa bende yarım gun de olsa krese vericem hem cocukların için gelişim acıdan faydalı şimden hayırlısı olsun
0 oy
tarafından
Canım çok haklısın yorumunda ama beni bu konuda en çok endişelendiren şey çocuklarının tuvalet eğitimi var mı?
(4 puan) tarafından
Büyük kızım 24 aylıkken alistirmistim küçük kizimda alışmak üzere 1 ay üstünde dursam alışır kresteki öğretmeni ile görüştük bu yaz inş alistiricaz. Normalde bende kızımın kimse altını değiştirmesini falan istemem asla ama oradaki oyun ablası çok sıcak kanlı ve kızımla özel olarak ilgileneceğini söyledi kamera vs var zaten
0 oy
(9,043 puan) tarafından
Şu şartlarda düşünmeden çalışmaya başlardım.

Oğlum büyük olsa biraz eşimde izin verse direk çalışırım:/
0 oy
(12,650 puan) tarafından
Ben çalışıyorum kızım da kreşte gayet mutlu mesuduz. Valla evde çocuğun suratına bakmayıp kadı in programları ile vakit öldüren annelerden çok daha dolu geçiyor işten kalan zamanımız. Önemli olan kaliteli vakit geçirmek. 2 yaşından beri kreşte çocuğa da mental olarak akranları ile olmak çok iyi geliyor
0 oy
(4 puan) tarafından
Bakıcıya karar verdim arkadaşlar bilgili iyi bir Bakıcı tuttum. Küçük kızım 3 yaşından sonra krese verebilirim. 
tarafından
Bence kreş bakicidan daha faydalı olurdu diye düşünüyorum ama yine de sen bilirsin canım
0 oy
tarafından
Ben çalışan anne olarak olumsuz yorum yapanlara katılmıyorum. Millet öyle bir anlatmış ki sanki kreşte çocuklara işkence yapıyorlar... Tabiki çocuklarla beraber olmak onlara ve gelişimine çok iyi gelecektir. Enerjilerini atacaklar. Siz ne kadar eğitim verebilirsiniz ki evde? Kreşte oyun oynayarak eğitim veriyorlar. Çocuğun kişisel gelişimi ve özgüveni için bence kreş çok iyi fırsat. Benim kızıma kaynanam bakıyor. Kaynanam bakmasa ben de kreşe verirdim. Sonuçta onun geleceği için,ona güzel bir hayat sunabilmek için çalışıyorum. Akşamları eve geldiğimde beraber oyun oynuyoruz vakit geçiriyoruz. Kızım da alıştı bu duruma zorlanmıyor. 

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 1,085 göst.
9 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 312 göst.
9 Kasım 2021 Diğer kategorisinde YAVRULARIMM (2,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 485 göst.
21 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 27 göst.