Sence sık durma şansı varmı 21 ayligiz geçen hafta oyun evine giderken ütülü gömlek vs şık giydirdim neyse oyun evine gitmeden markete girdik,ayran diye tutturdu bende pipetli sulugunu kattım içiyordu ,ben reyonlardan alışveriş yaparken iki sn değil ya ağzından bütün ayranlsri fistirtmaya başladı yapma diyorum neden yaptın diyorum gülüyor neyse oraya gidince oyun evinde eşofman takımı giydirdim artık bu haftada gene ütuledim ne sefer salopet giydirdim saçını falan taradim güzel koksun oğlum diye dalin sıktım kıyafetlerine sen ben ayakakabimi giyene kadar koştur dışarı çık neyse anneannesi vardı yanındaydi oda tutamamış annem çocuk çamura düşmüş bizim, ha birde düğüne giderken gene böyle giydirmistim o günde üzerine kusmustu inadindan ağladı ağlayınca midesi bulanip kusmustu yani bizim oğlanın şık durmasi 10-15 dk sürüyor yemek yerken zaten menü hep üzerimizde günde 5-6 çift üst değiştiriyoruz ,ama ben şık giydirmeyi çok seviyorum yani evde eşofman ama dışarı çıkarken hep kot yada keten pantolon yada salopet tarzı şeyler giydiriyorum uzrinede değişik sık cekelerimiz var güneş gözlüğümüz sırt cantamiz bir çok kombin yapıyorum bebeğime
1,489,683 soru
24,347,466 cevap
346,319 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın