0 oy
255 göst.
Diğer kategorisinde (92 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar 2 yaşında oğlum var daha öncede bı çok kez post attım buraya burnunu kurcaliyordu kanıyordu burnu kuruyordu bide KBB götürdük geniz akintisi oluyordu sürekli göz yaşarma hapşırma KBB doktoru baktı alerjisi var dedi ama test yapmadan da alerjisi olduğu belli olurmu kan almadı yeni alındı die oğlundan gerek görmedi filim çektirin dedi oğlum inatci bı çocuk doktordan çok korktuğu için filim cektiremedik geniz eti de olabilir dedi ama filimde anlarm dedi cektiremedik malesef ki doktor alerji şurubu merhem yazdı sizce doktora guvenmelimiyim alerji olan kişide burun kanaması olur mu başına gelen varsa yazabilir mi acaba 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Film cektirmeden doktor tanı koyamaz ki mecburen ilaç verip göndermiş 
(92 puan) tarafından
Et olabilir dedi.burunda canim
tarafından
Bunu filmde görür ama ne yap et filmi çektir ki doktor tam tanı koysun çocuğun artık acı çekmesin yazık ya cnm benim kimbilir canı nasıl acıyordur
(92 puan) tarafından
Uyurken gece cektircez canım mecbur filmi canim
tarafından
Olsun çocuğun işi hallolsunda
-Reklam-
0 oy
(5,295 puan) tarafından
Anlar, burun içinde minik etler var. Allerji olunca onlar şişer oradan anlamıştır. Allerjik rinit derler tanıya
(92 puan) tarafından
Saol canım Allah razı olsun
0 oy
(56 puan) tarafından
Benim mesela toza alerjim var tozlu ortamlarda burnum çok kaşınır belki cocugunuzunda burnu kasiniyodur uğraşırken kanatiyodur
(92 puan) tarafından
Evet canım çok kasıyor ovaliyor deli gibi benimde evde ki çamaşır  tozuna karşı var sürekli hapsururum
0 oy
(1,276 puan) tarafından
Eğer çocuğunun evdeki/kıyafetteki toza, akara, sigara dumanına, polene..vs herhangi birine  alerjisi varsa burnunu kurcalarken tabiki kanatabilir. Hapşırma öksürme var mı..?  Tanısı alerjik rinit falan da olabilir. Benim polene alerjim var burnum akar, vücudum kabarır falan.oglundaki belirtilere göre değerlendirmistir bence doktoru güvenebilirsin.
(92 puan) tarafından
Canım öksürme göz sulanma dışarda hapsurma var sürekli girip gibi işte babasinda bende alerji var malesef
0 oy
(5,406 puan) tarafından
Alerjik belirtilerden anlamış olabilir kullan bence, istediği filmi de çektirmeye çalış 
(92 puan) tarafından
Aynen canım gece uyurken cektircez yoksa asla müsade etmiyor
0 oy
(5,301 puan) tarafından
Kanayabilir. Eşimin de bahar alerjisi var onun da kanıyor bazen
(92 puan) tarafından
Anladım canım çok teşekkür ederim sizede geçmiş olsun Allah şifa versin
(5,301 puan) tarafından
Amin canım sağolasın
0 oy
(4,659 puan) tarafından
Alerjik olduğunu anlar kan de test yapmıyorlar zaten canım film cekmediginiz için tanı koymamış 
0 oy
tarafından
Burnunu karıştırdığından dolayı içi yara olmuş olabilir ya da en derine ulaştığından damarı çatlatmış olabilir. Gözlerinin yaşarması ve hapşırması da alerjiden olabilir. Polen mevsimi polene alerjisi olabilir. 
(92 puan) tarafından
Yara olduğunu düşünüyorum bende sürekli ya ovuyor yada karıştırıyor
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Ben de kbbden geliyorum şimdi tabii ki anlıyor burnun içine eğer kamera ile baktılarsa benim baktılar burun etinde büyüme varsa alerji var demektir zaten bana da ona göre ilaçlar verdi ki belirtiler de alerji belirtileri
(92 puan) tarafından
Anladım cnm gecmis olsun yorum için teşekkürler
0 oy
tarafından
İyide o tarz alerjilere evet test gerekmiyor.

Mesela bende burun kulak kaşintisi oluyor. Gözlerim sürekli sulanıyor. Doktor alerjik rinit dedi. 
(92 puan) tarafından
Bilmiyordum teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 274 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde Melisaylmz23 (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
13 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatmakayram (178 puan) tarafından soruldu

404,567 soru

12,119,498 cevap

36,469 kullanıcı

...