0 oy
166 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (102 puan) tarafından
Kizlar annemlerin evi bâşkasinin üstune o zamn kredi çıkmamistı oyle almıslardı ozaman tapu masraflarini filan vermieslerdi  şimdi  alcaklar ama tapu masrafsiz alabilirlermi öyle biseyler varmiş  biraz internette baktimda dayisında tapu boyle yapan varmi

9 Cevaplar

0 oy
(2,310 puan) tarafından
Bizde kayinbabam dan aldik tapuyu 5 bin lira gitti canım tapu parasi alıyorlar 
-Reklam-
0 oy
(6,920 puan) tarafından
Tapu parası alıyorlar canım 
0 oy
(5,233 puan) tarafından
Her türlü aliyolar oyle bisey yok cnm ben hatta para vermemek için evi sattım direk alan kişi ödedi dayım vermişti evi bize biraz para karşılığı 
0 oy
(6,126 puan) tarafından
Baskasi annenlere tekrar satacak gibi gozuktugu icin tapi masragi cikar malesef
0 oy
(15,744 puan) tarafından
Ne olursa olsun masraf ödeniyor. 
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Devir olarak gösterirlerse çok fazla ücret ödemezler satış gösterirlerse çok para gider ablam geçen hafta aldı evi üzerine devir gösterdiler 8 bin ödediler satış olsaydı 80 bin TL  ödeme çıkıyormuş öyle diyorlardı
(102 puan) tarafından
Evin fiyatinidüşük gösterdilermi peki
0 oy
(32 puan) tarafından
Canim gayrimenkul danışmanlığı yapıyorum, ücretsiz devir gibi bi durum söz konusu değil yaşadığınız şehire ve belediyeye göre fiyat degisiyor mu bilmiyorum ama evinizin rayiç bedeline göre alım satım parası ve döner sermaye ücreti ödersiniz:)
(102 puan) tarafından
Ozaman 136bine almişlardi simdi 1trilyondan fazla ediyomuş  ilk aldiklari fiyata gore devir yapabilirlermi evin degeri duşik gozukcek ama satmicaklarbi daha
(32 puan) tarafından
Kuzum 136 bin gözüküyorsa 200 bin göstersinler satış bedelini önemli değil o rakam 10-12 bin tl gibi bi rakam çıkar artı bide doner sermaye parası çıkar 1 trilyon civarı gösterirseniz satış bedelini en kotu 30 bin çıkar tapu masrafı hic gerek yok
(32 puan) tarafından
Tekrar evi satanlar dahi rayiç satış bedelinin bi önemi yok herkes düşük gösteriyor sadece kredili satışlarda gerçek değer gösteriliyor mecburen bi sorun yaşatmaz o durum
0 oy
(5,744 puan) tarafından
Evi satarken rayiç bedelini düşük gösterseniz eger evi satmaniz durumunda yine rayiç bedeli düşük olacaktır biz kayinbabam sattı gösterdi ozaman ödedik kisi basi 1500 lira 5 sene oldu
0 oy
(7,155 puan) tarafından
Tapuda resmi işlem yapılacağı için para alırlar mutlaka

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 124 göst.
22 Mart 2022 Diğer kategorisinde Kkesma (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
9 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 32 göst.
1 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Semos (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 164 göst.
9 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Ne fark eder (424 puan) tarafından soruldu

410,226 soru

12,336,662 cevap

39,403 kullanıcı

Kategoriler

...