0 oy
128 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (274 puan) tarafından
Kızlar 5 gün sonra 40 im çıkacak koyu kahverengi akıntım oluyor bu normal mi? Bide ne yazık ki hala dikiş ağrısı çok taze ya bu doktor bana neden krem vermedi. Siz krem kullandiniz mi ismi neydi bende alır kullanırım belki işe yarar :(

4 Cevaplar

0 oy
(2,127 puan) tarafından

Normaldir canm zaten doğumdan sonra da kontrole gidersin söylersin benimde öyleydi ama bişey kullanmadım ya :ermm:

(274 puan) tarafından
Kontrole gitsem alttan muayne ederler mi hiç gitmedim bu zamana kadar
(2,127 puan) tarafından
Evet canm alttan oluyor ama git görün bende 2 ay sonra gitmiştim alttan bakmislardi
-Reklam-
0 oy
(1,112 puan) tarafından
Kanaman bitmiş artık eski kanlar geliyor kahverengi olmasının nedeni o bende de aynısı oldu normalmiş dikiş ağrısı illaki oluyor malesef kremi de doktor yazmıştı ben istememiştim mübarek 5 tane vermiş oraya doğru:) 5 tane de emzirme sonrası krem vermiş bunları o yazmasa ben bilmiyodum yani dikişim için olan kremin adı balaban avuç içim kadar küçük bı krem
0 oy
(14,101 puan) tarafından
krem değil tenturyot sicak suya döküp buharına oturmam gerektiğini kuru tutmamı soyledı 

bi görünmekte fayda var o günlerde benim tamamen geçmiştı
0 oy
(4,590 puan) tarafından
Eski kanlar geliyordur bacım yani kırk günden sonra da gelebilir ayrıca öyle bişi yaşarsan şaşırma arada iki gün kesilip sonra geliyordu bnm tamamen bitmesi 50 günü buldu krem mevzusuna t gelince bana doktorum hiç bişi sürme sadece güzelce taharetini al kurula kuru tut nemlendirerek şeyler geciktirir demişti cidden benim ikinci doğumda çabucak geçti ilk doğumda batilon sur dediler 2 ay kicimin üzerine oturamadim
(274 puan) tarafından
Kontrole gitsem alttan muayne ederler mi hiç gitmedim bu zamana kadar korkudan
(4,590 puan) tarafından
Sanmam canım ya ultrasonla baktı.bana

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 171 göst.
0 oy
2 cevap 116 göst.
5 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Senaax (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 74 göst.