Hamileliginizi nasıl ogrendiniz
Adetiniz kac gun geçiyordu
veya adet olmadan öğreniniz oldumu
Pazar günü regl günüm hikayelerinizi merak ettim banada bu postu okuyanlarada Bi fikir olmuş olur Erken yapmakmi mantıklı yoksa regl gecikmesinden sonramı yapmak mantıklı
bazen görüyorum böyle test yapıp hiç bir şekilde çizgi görmeyip negatif zannedip testi kenara indirip aradan 1 gün veya saatler geçtikten sonra o testin positife döndüğü başına gelen varmi test yapıp çizgi çıkmayıp 1 gün sonra o teste baktığında çizgiyi goreniniz
İlk düşük yaptım. aradan 4 5 ay geçti olmadı sonra doktora gttim doktor dedi ki bi sene olmazsa gel diye tamam dedim çıktım
İlk hamileliğim kalp atışı duyulmadığı için kürtajla bitti 2. Sini çok istiyorduk 2 ay sonra oldu ama tabi başlarda hiç anlamadım ramazan ayının ortalarıydı yeni mıtfak masası falan almıştık oturuyorum sürekli orda belim ağrıyo eşime demiştim biz kötü sandalye falan mı aldık belim niye aprıyo böyle diye hatta 1 hafta falan arkama yastık koydum öyle sahur iftar yapmıştık adetim gecikince anladım ama 4 gün bekledik bilerek ne olur ne olmaz diye 5. Gün test yaptık ve çok mutlu olmuştuk ayy bak şimdi o günler gözümün önüne geldiii çok güzel bir his Rabbim olmayıpta isteyen her evli çifte nasip etsin inşallah ❣️şuan oğlum 16 aylık ve herşey dün gibi
1,493,080 soru
24,396,003 cevap
349,751 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın