0 oy
369 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (228 puan) tarafından
Kızlar ben normalde takıntı gibi hiç akşam atmadım hep gündüz attım dışardaki çöpe ama bugün normal çöplerin içine karışıp gitti onu da aksam kapının önünden alıp atiyor apartman görevlileri ben günah olduğunu düşündüğüm için hiç atmamistim gece bu sefer arada kaynadı siz ne düşünüyorsunuz 

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Posede sarıp atıyorsan gece gündüz farketmez 
-Reklam-
0 oy
(7,780 puan) tarafından
Normal çöp derken banyodaki çöpte biriktirmiyormusun onları.
(228 puan) tarafından
Evet ama kapı önüne koyarken büyük çöp kovasi var onun içine koyuyorum evin çöpleri ile karışıp gece sokak çöpüne atılıyor onu sormustum
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Gece atmak mi günah anlamadim
(228 puan) tarafından
Benim babaannem gece regli pedleri sokak coplerine atılmaz günah derdi de şimdi o kafama takıldı
(3,316 puan) tarafından
Gece diye degilde yemek olan atiklara karismasin diye demis olabilecegini düşündüm. Eskiler daha hassasmis. Bilgim yok canim. Ben banyoda ki çöpe atarim sonra agzini sıkı sıkı kapatirim
0 oy
(702 puan) tarafından
Yani gece olarak hiç dusunmemistim sizin gibi ne olur ki gecw gündüz farkı tek korkum şöyledir kapıya çöpleri koyarız saati olur çöpçü gelir alır o sırada içinde yemek vs varsa çöpün kedi dagitirsa komple e belli olur kimin binasının önünde kimin çöpü 
0 oy
(6,720 puan) tarafından
Tam anlamadım ama ben tuvaletteki çöpe atarım pedimi hep sonra dışardaki çöp kovasına atarkende poşetin ağzını iyice bağlarım siyah olur zaten genelde posetim öyle atarım yani 
0 oy
tarafından
Neyi günah gece atılsa ne olur ki 
0 oy
tarafından
O neden biliyo musun 3 harflilerin evi ya o yüzden akşam normal çöp atmak bile sakıncalıdır pedlerde de kan faan tehlikeli olur diye babanen o anlamda söylemiştir yoksa istediğin zaman atarsın bi de poşette biriktirip ağzını sıkıca bağlandıktan sonra sorun kalmiyo diğer coplerle karışabilir 
0 oy
(8,018 puan) tarafından
28 yaşındayım hiç dikkat etmedim yani akşam da atarım sabahta
0 oy
(7,824 puan) tarafından
Valla bu kadar ayrıntıya takılmyorum atıyorum.

İlgili sorular

0 oy
58 cevap 1,023 göst.
8 Eylül 2022 Diğer kategorisinde OynakBalina (1,221 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 466 göst.
16 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
93 cevap 1,558 göst.
0 oy
6 cevap 335 göst.
1 Mart 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde MERVE2429 (73 puan) tarafından soruldu