Ben yaklaşık iki haftadır hastaydım yeni yeni iştahım yerine geldi sağlık en büyük nimetmiş elhamdülillah ❤️ çok zor günler geçirdim evlerde içim sıkılıyor kahvaltımızı yaptık evin işlerini bitirip küçük bi bahçem var kendimi oraya atıcam toprakla uğraşmak acayip iyi geliyor insana bişeyler ekicem toprağı havalandırıyorum ona devam edicem yavrularımda yanımda oynar çiçek aldım bide oğluşuma sürpriz yaptım nasıl sevindi anlatamam bikaç tane daha alıcaz bahar gelince bana ayrı bi yaşama sevinci geliyor ülkece çok zor zamanlardan geçtik baharla birlikte yeniden canlanalım inşallah biraz içimi dökme postu oldu ama olsun siz neler yapacaksınız bugün ❤️
Hiç bilmiyorum henüz karar vermedim eşimde evde bi yerlere mi gitsek ki diye düşünüyorum
Biz kahvaltı ettik sonra eşim kızıma bakti ben bi duş aldım çıktım daha sonra kahve içtik eşimi işe yolladım şimdide kızımı uyutuyorum kalkıp tuvalet banyo yıkıcam evi silip süpürecem daha sonra da süslenecez kızımla eşim bizi alacak ve kızımı gezmeye daha sonra da yemeğe götüreceğiz akşama pertim çıkar
Bugünkü planim 2 haftalık baba evindeki tatilimin son günü ev akşam yapacağım yolculuğun hazırlığını yapıyorum
Çocuklarımın doğum günü var aslında eşiminde var
Hava kapalı Güneş yok evdeyim o yüzden
410,554 soru
12,350,871 cevap
40,498 kullanıcı