0 oy
224 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (684 puan) tarafından
Dün hastahaneye gittik göz ölçümü falan yapuldu nerdeyse hepsi 0.25 çıktı uzaktan harf okumaya başlatti bir gözümle alttan bir bolumunu okurken diğeriyle hepsini nerdeyse okudum gözlük verdi benim şikayetim gözlerim agriyordu ve bazen biseyler okurken birbirine giriyordu harfler kadın gitmiş bana uzak gözlüğü vermis uzak ne alaka oda yetmez gibi dün göz bebeklerim büyüsün diye damla verdiler damlattim birer kere dün 3 den 12 kadar yakından hiç bişey göremezler bugün saat 3 olmuş göz bebeklerim hala kuculmedi yakından görüyorum ama gene hafif bulanıklık var ve anlamadığım dün gittim 750 TL verdim gözlüğe gözlüğü takınca işin garibi uzağı hiç göremiyorum çıkarıyorum görüyorum takıyorum görüntü bulanık ben mi yanlış aldım doktor mu yanlış yazdı keşke hemen almasamiydım napcam bilmiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(1,815 puan) tarafından
Anneme de doktor gözlük yazmış annemde aynısını diyor takmayınca daha rahat görüyorum dedi. Bide annemjn ki güneş gözlüğü de oluyor önünde mıknatıs cam var o yüzden sadece gunesde kullanacak:) 
(684 puan) tarafından
Bana da hangi optige gittiysem daimi gözlük dedi o yüzden fiyat farkı var dedi
-Reklam-
0 oy
tarafından
0.25 dinlendirici diye biliyorum canım gözlerin ağrıdığında kitap okurken falan takman için bu numaraya nasıl uzak gözlüğü vermiş anlamadım sanırım yanlış verdiği için gözlüğü takınca birşey göremiyorsun 
(684 puan) tarafından
Galiba bende ondan şüpheleniyorum
0 oy
(4,139 puan) tarafından
Tekrar git doktora iyi gelmediyse sakın kullanma göz çok hassas bi konu
(684 puan) tarafından
Kullanmicam vallaha doktor randevu bulduğum gibi gidicem
0 oy
(4,224 puan) tarafından
İyide 0.25 zaten çok düşük gözlüğe gerek yokki ne alaka başka doktora git bence
(684 puan) tarafından
Takmicam gözlük falan takmadan her yeri net görüyorum zaten
0 oy
(1,528 puan) tarafından
Zamanla alışacaksın ben yıllardır gözlük kullanıyorum ilk kullanmaya başladığımda benim de adepde olma sürecimiz olmuştu şimdi hiç çıkarmıyorum ilk bir hafta öyle olur sonra alışcaksın doktor kafasına göre vermemiştir yani 
(684 puan) tarafından
Numarayı yanlış vermiş olamaz mı çıkarınca her yeri net görüyorum takınca bulanik
0 oy
tarafından
Valla benimde 0.25 çıkıyor doktor normal diyor. Sana nasıl gözlük verdi anlamadkm
(684 puan) tarafından
Bende anlamadım ki ben yakını göremiyorum dedim kadın vermiş
tarafından
Valla sen başka doktora git. Göz önemli.
Gözlük takıyorum diye daha çok gözün bozulmasin
(684 puan) tarafından
Vallaha öyle yapıcam takmam hepten gözlerim bozulmasın

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 449 göst.
0 oy
3 cevap 130 göst.
1 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Kaoskizzz (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 759 göst.
15 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu