Eleştirecek olanlar ne olur siz yazmayın şuan psikolojim onu kaldıracak durumda değil psikolog a gitmeyi düşünüyorum bebeğim doğduğundan beri ne düzgün uyur ne beni rahat bırakır en az 40 dk da uyuturum ne sabrım kaldı ne gücüm dayanamıyorum Allahım bana başka çocuk verme diyorum bugün sabahtan beri ağlıyor kucak istiyor alıyorum başka şeye ağlıyor uyuttum zarzor kapı çaldı uyandı ağla ağla oyuncak veriyorum beraber kitap okuyoruz yok ne istiyor bilmiyorm sürekli böyle doktor bana sakinleştirici vermez mi 1 yaşında emiyor ağlasın istediği kadar duymayayim istiyorum uyurken bile ağlar her yolu deniyorm ama benimde sabrım var sakaklarim dan damarlar çekiliyor artık basım beynim çok kötü ağrıyor tüm vücudum titriyor saatlerdir agliyorm bugün :(
Rahata alıştiktan sonra çocuk yapan ben) ben bebeğim yüzünden kuduz aşısı vurdurdumsaka bir yana da bebekle sevgi dolu ilgilenmediginde hisseder tepkisi de bu şekil olur bir psikoloğun kitabında okumuştum al bol bol sev gül konuş bak her şey düzelecek
Olk cckta bende sinirimden kendi saclarimi yolardim sinirimden kendi kafama vururdum hincimjmi almak icin geciyor o zamanlar. İkinci ccgu asla yapmam diyordum rabbim verdi kazayla 6 sene sonra. Ama olabilecek tum eziyetleri cektigimden sanirim ikincide daha metanetli oluyor insan basina ne gelcegini biliosun.nezaman bitecegini biliosun bu eziyetin.
Sabret az kalmis 3 yasindan sinra biraz bryselligini kazanir kendi kendine oyalanir aglamasi azalir. Tama herseye inat eder falan ama en azindan laftan sozden anlar iletisim kurabilirsin. 3 yasinda kendi kendine oyun kurar inadi gecer sosyal cevre edinir arkadas bulur oynar z4 yasinda zaten minik insana donusuyor ver eline kalem kagit boyasin cizsin yazain 48 aydan sonra artik herhangi bir yuku olmuyor. Benimde oglum 11 aylik gun saat dakika sayiyorum 48 aylik edebilsem tamam eski rahatima kavuscam insallh diyeson zamani bilince yasamak daha kolay geliyor bitecek gececek diye vakit sayinca her gecen gun oh bugunde bitti sona bir gun daha yaklastim kurtulmaya bir gun daha yaklastim diyorsun
İki çocukla merhaba suankafamda oyuncak takılı biri tepeme çıkar biri kafama oyuncak diker en kötüsü ne biliyormusun eşim gelicek birazdan ve büyük oğlum beni unutucak bende sıra aldım piskolaga çarşambaya ☺️ yoksa gencecik yaşta naları dikip gidecem
1,500,928 soru
24,510,505 cevap
358,879 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın