+1 oy
148 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (198 puan) tarafından
Canlar bu ateş denen merete sihirli bi iksir ya da ayet yokmu çok korkuyorum şimdi diyecekler Dr gidin tabiki Dr ilk durağımız hep ve tabiki ilaçlar benim kastettiğim ek olarak bir dua varmı sonuçta Rabbimin ayetleri de iksir gibidir 

5 Cevaplar

0 oy
(3,102 puan) tarafından

Esmaul Husna ile dua edin ayet var hatta suan net aklimda degil Allah a aidni.anarak dua edin diye

Ya Safi cek surekli
Ama doktora da git Rabbim herseye sebepfe vermis.o sebeplere yapismak gerek.
Gecmis olsn
-Reklam-
0 oy
tarafından
dolven daha hizli dusuruyor onunn disinda net bie dua sudur diemem
0 oy
(4,418 puan) tarafından
Canım benimki dün yanıyordu ateşler içinde elimde havale geçirecek diye aklım çıktı ağzımda Rabbim sen yardım et ya Şafi ya Şafi sen şifa ver duası ile duş aldırdım o titrerken benim ellerim titredi yüreğim titredi tektim evde bi de anne olmak gerçekten çok zormuş hani Bi laf var ya neren acırsa canın oradadır diye evladım da bir parçam o acıyınca da benim canım orda kaldı :( şükür bugün biraz daha iyi düne göre insallah seninki de tez vakitte toparlar canım geçmiş olsun 
(198 puan) tarafından
:( gecmis olsun cnm
(4,418 puan) tarafından
Saol canım
0 oy
(66 puan) tarafından
Kuzum çorabını  ıslatıp çocuğun  ayağına giydir çok iyi geliyor ben kızıma yapınca hemen düşer  ateşi birde başına bir islak bez koy onunla birlikte 
(198 puan) tarafından
Denicem Insallah
0 oy
(328 puan) tarafından
geçmiş olsun maalesef duayla düzelmez çocuk ilaci varsa icirin takip edin duruma göre goturursunuz biz 2gundur atesliyiz hele bugün akşam 39.5gorduk takip edip olcuyorum arada 4saatte Bi ateş düşürücü veriyorum bugün evde açmadığım antibiyotigi vardı onu başladım busaat oldu sabahın 7sinden beri ayaktayım ateş  takip ediyorum dahada yükselirse biye çorabını limonu sıkıp ıslatıp giydiriyorum çok yükselirse islak pamukla alnını fln silip düşürüyorum Allah herkese şifa versin inşallah 
(198 puan) tarafından
Ilac verdim cnm dr iki ates dusurucu yazdi Ama maalesef bazen etki etmiolar dus vs ne bilim Allah in ayetlerinde de ne hikmetler gitli
(198 puan) tarafından
Aman limon sikma Bak distan ates dusuo Ama sonra birden yukseltio ic atesi Ben denedim
(328 puan) tarafından
hmm doktora goturdugumuzde ağzının içi damagi bembeyazdi doktor iç ateşinden demişti hmm bak bunu bilmiodum cnm saol

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 492 göst.
21 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Anneoluyorum (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 74 göst.
30 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 627 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
52 cevap 2,114 göst.
24 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,826 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,280 soru

23,662,873 cevap

309,087 kullanıcı

...