0 oy
3,982 göst.
Diğer kategorisinde (582 puan) tarafından
Geçen sabah kahvaltı hazırlicam benim sürekli kullandığım büyük bir bıcak var hep onu kullanırım makineye falan da atmam hep elimin altında olsun diye yıkarım tezgahın üzerinde durur. Kayboldu Bi türlü bulamıyorum deli olacağım Bi önceki aksam pazardan aldıklarımızı yetleştieireken yumurta kutularını kestim sonra bıcağı çöpe mi attım ne yaptım anlamadım ya koca bıcağı tutup çöpe de atmış olanilir miyim bilemiyorum ki dalgınlıkla kafam gitti valla eşimde aklıma saçma sapan seyler soktu eve biri geldi mi büyü yapmasınlar da falan diyor basına gelen var mı böyle Bi olay 

16 Cevaplar

0 oy
(622 puan) tarafından
Canm belki gorunmeyen bir yerdedir endiselenme tekrardan dikkatlice bak bnce bnm evimdede oluyo bazen boyle olaylar büyüye falanda inanma bnce 
(582 puan) tarafından
Kız inanmamayım diyorum da etrafımda böyle olaylar duydum ya Allah doğru yoldan ayırmasın valla
(622 puan) tarafından
Amin canm amin dikkatlice bak bulursun kuzum
(582 puan) tarafından
Attım büyük ihtimal ama bakarım yine de
-Reklam-
0 oy
(10,046 puan) tarafından
Büyü falan aklına getirme canim, bazen gözümüzün önünde olan şeyi görmüyoruz.
(582 puan) tarafından
Her yere baktım yok bulamıyorum çöpe attım diye düşünüyorum da eşin aklıma soktu büyü olayını ya
0 oy
(178 puan) tarafından
Bir kenara felan dusmus olmasin.kiz buyucu bicagimi alcak .esinde yani aklini karistirmis.
(582 puan) tarafından
Büyücü değil de kötülüğümüzü isteyen biri gelip evden almış olmasın gibisine konuştu birine büyü yaptırmak için. Kimse gelmedi zaten büyü falan değildir de insan aklına geliyor yine de çöpe attım herhalde ya
(178 puan) tarafından
Olur oyle takma kafana .ben gecen arkadaslar geldi kahve yapicam crzveye kahve yerine mama koymusum millet bana bakyo .daliyor insan;)
(582 puan) tarafından
Aynen haklısın. Canım
0 oy
tarafından
Çıkar  bir yerden merak etme çıkmazsa da çöpe attım dersin yenisini alırsın.  Aklına kötü şeyler getirme 
(582 puan) tarafından
Bence de çöpe attım büyük ihtimal koca bıçağı atacak kadar nasıl dalgınlık yaşıyorsam artık bende anlamıyorum :D delirdim galiba kafaya taka taka her şeyi
0 oy
(24 puan) tarafından
Büyük ihtimal çöplerle çöpe atmisindir  benım ehep başıma gelen bırsey 
(582 puan) tarafından
Bende yapıyorum öyle seyler ama bende nazar da var evde elimde tutamıyorum bir şeyleri kaç tane bardak kırdım kaç tane tabak kırdım Bi anda elim tutmuyor sanki kayıp gidiyor değişik olaylar
0 oy
(12,741 puan) tarafından
Valla ben kaç çatal kaç kaşığı çöpe atmışımdır araya kaynayıp çöpe gitmiştir canım muhtemelen 
0 oy
(365 puan) tarafından
Dalgınlıkla neler olmuyor benim annem alyansini çöpe atmıştı
(582 puan) tarafından
Aayy evet oluyor öyle seyler aklıma benimde ramazan da iftara hazırlık yaparken domatesi tahtada doğrayıp tavaya sıyıracağım diye çöpe sıyırdım :Dd
(365 puan) tarafından
:D ahahhahahahahahahah
0 oy
(3,024 puan) tarafından
Olabilir ben bikeresinde cope yumurta kirmisdim ehehehehhe  kabugunu cooe atim diye yumurtayi cope kirmistim cok dalgin oluyorum bazen
(582 puan) tarafından
Benimde basıma geldi yalnız değilsin domatesi doğrayıp tava yerine çöpe sıyırdım falan kesin bıcakta gitti de bakalım hayırlısı :D
(3,024 puan) tarafından
Bencede ya insanin kafasi dalinca gidiyo kafa ya
0 oy
tarafından
Dalgınlıkla çöpe atmışsındır canım korkma bir şey olmaz aynısından bir tane daha alırsın olayı çözersin 
0 oy
(9,655 puan) tarafından
Bende bunu yaptım patates soyarken atmışım herhalde bende bulamıyorum bi bıçağımi bıçak sonuçta koyuldugu yer belli ama yok bulamıyorum 
(582 puan) tarafından
Atıyoruz farketmeden demekki benimki bide kocaman bıçakktı ya
0 oy
(2,770 puan) tarafından

Ya o degilde bende yanlislikla etleri buzluğa yerlestiriken bi anki dalgınlıkla caydanligida koymusum iki gun boyunca kaynanamda ictik esimle aradik yok en sonunda yemek yapmak icin buzlugu acinca bulduk tam iki gun boyunca orda kalmis:D

(582 puan) tarafından
Ahaha yaaa çok güldüm buna :D insanın başına geliyor valla gelmiyor değil :D
0 oy
(35 puan) tarafından
Geçenler bn toz kuregini bulamiorm düşün büyük şeyi meğerse çöpe atmşm cnm aradm bulamadm mgrse copteymş 
(582 puan) tarafından
Nasıl bir dalgınlık yaşıyoruz ya kafa bırakmıyorlar :D
tarafından
Buldun mu kız bıçağı
(582 puan) tarafından
Ahaha yok ortada çöpe attım ben onu kesin :D
tarafından
Post önerilerinde çıktı merak ettim şimdi yorum yapsam eski postu hortlatcan dicekler yoruma yazayım dedim :D
(582 puan) tarafından
Haha anladım canım :D
0 oy
tarafından

Allah korusun kötü düşünme hemen canim çocuk varsa dikkatli ol oğlum 1 yaşında sarımsak dovecine sardı bu ara tokmagini çamaşır makinasindan buldum iki gün snra :D heryeri karstiriyolar çocuk varsa belki attı bi yere

Belki çöpe attın üstüne çok dusme evdeyse çıkar dip köşe temizle bi insanlık hali 

(582 puan) tarafından
Oğlum var da 6 aylık daha eli uzanmıyor öyle seylere ilerde üstüne atıcam yaptığım dalgınlıklaro :Ddd
tarafından
Dikkatli ol aman o zamanda unutkanlık varsa sıkıntı canim :))
0 oy
tarafından
Benim de büyük kırmızı bıçağım kayboldu çöpe atmış olamam hep küçük poşetlerle çöp atarım o içinde olsa görürdüm noldu bı fikrim yok
0 oy
tarafından
Eşin katil senin  yatak odasinda saklamis iyi bak seni öldürecek 
(582 puan) tarafından
Büyüye inandım da buna inanmadım :Dd Allah korusun diyelim her şey olabilir de çok sükür öyle bir durum yaşamıyorum eşimle Allah kimseye de vermesin
tarafından
Gercek anne canim sen ne izliyorsun :) hayal dunyan ucmus :D
(9,896 puan) tarafından
T3stere fln izliosa :D
tarafından
Kuaforum sensin
tarafından
Testeredir o kesin :)))
0 oy
tarafından
Canim benim sarimsak ezici kayboldu mesela hic kullandigimi da hatirlamiyorum olabiliyor yani aklina kotu bisey gelmesin Ayetelkursi felak nas oku hic bisey olmaz 

Cekmecenin arkasina bak bazen orayada dusebiliyor
(582 puan) tarafından
Hiç cekmeceye koymam hep elimin altında olsun diye kullanır yıkar tezgahın üstünde bulundururum anlamadım gitti

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 279 göst.
0 oy
2 cevap 243 göst.
15 Kasım 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
2 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Kubra42 (261 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 741 göst.
17 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Eymen kuşum (7,129 puan) tarafından soruldu