0 oy
197 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (803 puan) tarafından
Kızlar günaydın 2 yaşında oğlum var böyle aşırı nazlı bazen bu huyu çok yoruyor hemen nazlaniyor ağlıyor, az önce balıklara yem vermek istedi hayır dedim hemen ağlamaya başladı düşünün bu huyunu nasıl bıraktırabilirm. Şimdi biraz fazla simartildi o yüzden mi acaba. Ben çalışyorm annemler bakıyor ilk torun birde bıizde ozlesigimiz için aman oğlum tamam oğlum oldu galiba onunla alakası varmıdır 

4 Cevaplar

0 oy
(14,153 puan) tarafından
Sendromlari bitmez her dedikleri de olunca boyle oluyor 3.5 yasinda oglum babasi her dedigini yaoti yapti hala yapiyor sonuc bu cocuk biraz hayiri da bilmeli anne baba bunu birlikte uygulamali biz de ben oyleyin ama babami oyle degil trk basina da ise yaramiyor cocuk kimden ne isteyecegini bilip kullanjyor bu durumu
(803 puan) tarafından
Evet canm biz eşimle bu konuda dikkat etmeye çalıştık ama annemler kaynvaldem felan biz kizdikca onlar çocuğun yanında bize kizdilar yok oğlum gel gel felan işte sonuç böyle çok yoruyor. Kavgayı bilsin biriis ona vurduğunda o da tepki versn diyrm bu ağlamaya başlıyor
-Reklam-
0 oy
(11,220 puan) tarafından
Aynısı bendede var aşırı nazlı 3 buçuk yaşında erkek çok yoruyo bizimki konuşmuyo diye üstüne titredik 
(803 puan) tarafından
Biz de çalışıyorz diye titredik bizden ayrı üzülmesin diye herşeyi yaptık inan 2 yaşında akülüden tut schotra kadar var her şeyini aldk şimdi tepmze çıktı
(11,220 puan) tarafından
Şimdi ne yapacaz:)))
0 oy
(22,279 puan) tarafından
Yaşından dolayı öyle. 2 yaşında istedikleri olmayınca hemen ağlarlar. Her istediği o anda olmak zorunda değil. Olabilecek biseyse izin verin yapsın. Ama olmayacak biseyse ağlamasına zirlamasina bakmayip karşısında sağlam durmak gerek. Her çocuk o yaşta öyle oluyor. 3 yaşına gircek hala öyle 
(803 puan) tarafından
Gerçekten çok zor oluyor düzelirler inşallah
(22,279 puan) tarafından
Düzelir düzelir. O yaşlar öyle geçecek mecbur
0 oy
(634 puan) tarafından
Aile yetiştirince daha çok böyle oluyor. Annenin calismasina da gerek yok sürekli aile büyükleri yanında olan çocuklarda böyle oluyor. Ananeler dedeler kıyamayip her istediğine evet diyor. Hayıri öğrenmeyen çocuklar yetişiyor böyle olunca da. Ağlamak bir çocuğun kendini ifade etme şekli ağlamasını bastirmayin ama o duyguyu başka bir yöne yonlendirin. Ağlıyor diye her istediğini yapınca tepemize çıkıyorlar. Biz annemizin gözünden korkardık bu zamane çocukları bolluk içinde olduklarından mıdır nedir böyle oluyorlar maalesef. Size tavsiyem ağlasa da birseye hayır diyorsanız onun arkasında durun. 
(803 puan) tarafından
Evet öyle yapıyorm canm, bizler öyle korkardık şimdi hayır diyorum ağlıyor halen dediğini yapmayınca gelip vuruyor. Ben kıyarım isteyen de şuan gelip kinasin beni ilerde o bana kiyacak yoksa hayırda bilecek

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 258 göst.
0 oy
5 cevap 187 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Miss.namaless (1,480 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 92 göst.
16 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Cansu33 (60 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 234 göst.

Kategoriler

1,460,619 soru

23,947,619 cevap

325,015 kullanıcı

...