ablamin dugununde ilkokul sipasiyim daha eniste beyden kucuk gelinliklerden istedim onlarda pahali diye mi artik gecmiş zaman nedense almadilar bende onlar almadi diye inat ettim 3gun ustumdeki kisakollu şortla gezdim cikarttirmadim kafamda bide yazlik şapkaa herkese şıkır şıkır giyinmiş benim tip kurda yakalanmiş kirmizi başlikli kiz cocuk akli deyip geciyorum artik dugunu izledikce kesin benle dalga geciyolardir neyse esas konuya gelem eniste beye gicik kaptim ya ablami almiş gidiyo bide ablamin arkasindan ne kadar cok aglamişimki gelin giderken ablamin yaninda benide goturmuşler akşam olmuş herkes odasina cekilmiş ben kedi gibi oturmus kapinin onune bögüre bögüre aglamişim ablaaaaa ablaaaaa diye enistem yapamamis ortasina almişlar beni ilk gece bide sonra ben uyuyunca baska odaya atmiş enistem uyandimki ne ablam var ne kendi odamdayim eniştem o gun bugun unutmadi inat etti sen evlen ilk gun ortanda yatacam diye oyle bi anim varrrrr :))) 9senelik evliyim tabi yatmadi merak eden olursa :)))))))
410,139 soru
12,332,263 cevap
39,267 kullanıcı