0 oy
73 göst.
Diğer kategorisinde (531 puan) tarafından
İyi akşamlar 1 yaş bebek öksürük şurubu önerir misiniz 

2 Cevaplar

0 oy
(1,276 puan) tarafından
kesinlikle GrinTuss.
(562 puan) tarafından
Kızım 13 aylık çok kötü öksürüyor balgamı da var bogazida tahriş olmuş doktor yazmadı acaba alıp verebilir miyim
(1,276 puan) tarafından
Verebilirsiniz. Doğal içerikli zaten, bir yaşından sonra kullanılıyor. İçeriğinde bal zencefil falan var. Ben kış zamanlarında ya da hastalanacağını hissettiğim anda günde 1 kere veriyorum. Hastalanmasını dahi önlüyorum. Allah şifa versin kuzunuza, evde bal, pekmez, ıhlamurla falan takviye yapın.  Bize doktorumuz adaçayını da önermisti ben kullandım onu da  doktorunuza danışın derim. Çok şükür bugünlere hastalanmadan geldik.
(562 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım
(681 puan) tarafından
Bnde bunu yazcaktım. Malesef ben yeni ögrendim bunu tamamen dogal ve etkili. Takip ettgim bi gıda mühensinde görmüştüm..
(1,276 puan) tarafından
Biz yaşına 1 hafta falan vardı keşfettik dis çıkarma sürecinde bağışıklık güçlendirsin diye eczacı önermisti. Salya çok akitiyordu kuru öksürük oluyordu normal demişti. Doktorumuza da sordum bal var içinde diye dene dedi, o gün bu gündür elimin altında bazen bende içiyorum emziriyorum hala diye :) yetişkinler için olanını da var ama daha almadım..
-Reklam-
0 oy
(562 puan) tarafından
Bende de var aynı sorun 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 88 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Sevgim esmer (86 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 82 göst.
14 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minnoşun Annesi ❤️ (2,593 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 77 göst.
24 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Hayatzor27 (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 63 göst.

401,063 soru

12,002,801 cevap

36,186 kullanıcı

...