Okuyandan da okumayandan da allah razi olsun simdiden
❤❤❤❤
Hayat insana ne kadar cok sey ogretiyor degilmi okulun bir zamani var bitiyor ama ogrenmemiz gerekenler bitmiyor hergun ayri birsey her an yeni bir sinav oluyoruz bazen hic calismadigimiz yerden bazen cok iyi bilsekte ustesinden gelmedigimiz bir cok sinav sonuc neyse razi oluyoruz sukur ediyoruz ama bilmiyoruzki aslinda butun sinavlarin sonucu senin icin en iyi sonuc en hayirlisi bunu da siniftan cikinca ben bu soruyu biliyodum nasil yanlis yaptim dedigimizde anliyoruz iyikide yanlis yapmisim diyoruz
Ben de 18 yasindayim ve bu yasima kadar cok sey ogrendim kendimi 35. 40 yasimda gibi hissediyorum peki ya o yaslarima geldigimde nasil hissedicem ben 6 sene okudum ama okuldan hafizamda kalan birseyler olmadi sadece okuyorum yaziyorum sanki ama hayat okulu hakkinda cok sey biliyorum mesela ben gulerken icimden cok gulme agliycaksin diyorum ne zmn kahkahalar atsam bir sure sonra hungur hungur agliyorum cunku isin en kotu yanida ben gulmeyi cok seviyorum.
Ben hep yazar sair olmak istedim ama bir turlu yapamadim mesela herkesin hayati sorsan filim gibidir eminim siz demiyormusunuz hic hayatimi yazsam on numara oskarlik filim olur diye
herkes kendi hayatini filim yapsa sacma sapan uyduruk senaryolar cikmazdi zaten bazen balkonda cay icerken yoldan gecen insanla bakip acaba senin ne derdin var diye dusunuyorum eminim sizde yapiyosunuz dur
Cok mutluyum esimi ailemi cok seviyorum yasamayi cok seviyorum ama bu seferki sinavim cok cok buyukmus bunu da evlenince ogrendim aslinda sinavlarin zorlari yeni baslamis da farkinda degilim sabrediyorum bu nasil bir his biliyomusunuz boyle cok kalabaliktasiniz ama yanlizsiz aslinda kimse sizin yanlizliginiza care degil bu evlat yanlizligi bu icinde bobmos yanlizlik neden demedim niye demedim isyan etmedim kendimi yanliz hissederken birden bire tedavim bana es oldu herkse el pence etrafimda ama ben onu duydum onu gordum dedimki sana bu yolda tedavin yardimci o da senin gibi iyi sonuc beklemekle ve birseyler yapmakla mukellef simdi dort elle sariliyorum sana sende icimin boslugunu alacak gibi bir hissiyat var simdi daha gucluyum dedim
Ve evet simdi daha gucluyum kalabaligin farkindayim benim icin edilen dualarin farkindayim
Dersiniz ki neden yaziyosun bunlari su yuzden ben bunlari yazmazsam unutuyorum hasterimi unutmamak adina yazdim belki ilerde bir kitap yazarim bunlarla belkide benimde melegim oldugunda okuyup ne cok beklemisim seni evlat derim diye yaziyorum
Eee sizce benden sair yazar olurmu begendinizmi yazdiklarimi