0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar eşim her eksiğimiz alır ben çalışmıyorum düz lise mezunuyum bı gelirim vs mesleğim yok ikinci bebek geliyor şimdi ama ben eşimden sadece harçlık istemek istemiyorum çantamda hep bulunsun kendim harcayıp kendim kazaniyim diyorum aslında el işi bilirim ama onuda çevrede tutturmak lazım benim çevre de herkes elişi örüyor bilmiyorum gerçekten elime bı yerden para geçse diyorum nasıl kazanabilirim ki acaba 

8 Cevaplar

0 oy
(8,717 puan) tarafından
Ben bişey düşündüm geçenlerde toptancıdan takı alıp satmak istedim ama tutdurmak mesele
tarafından
Evet işte tutturmak sıkıntı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kullanmadığın şeyleri dolapta satabilirsin ben öyle yapıyorum eşim sağolsun eksik etmez ama fazladan para giriyor cebime
tarafından
Alfa anne ne satacaksan güzelce fotoğrafını çek dolaba kat sende hemen satış yapmak istiyorsan öne çıkarma satın al 1 ürün için 5 tl zaten ama hemen satılıyor öyle yapınca. Alıcı aldıktan sonra kargodan kod alıyorsun o kargo şirketine götürüp veriyorsun. Bazi şehirlerde kapıdan kargomu al var benim buraya daha gelmedi ama belki senin oradan vardır. Randevu alıyorsun kargocu gelip kapıdan alıypr kargoyu
tarafından
Kullanıcı adım Minibalannesi Kızlar beğendiğiniz bir şey olursa yardımcı olurum
(577 puan) tarafından
Satıcı için iyi.ve şu an kargo bedava yapmışlar bilginiz olsun
(6,437 puan) tarafından
Takip ettim bende ebty benim
(6,437 puan) tarafından
Gardrops indiricem
0 oy
(2,043 puan) tarafından
el becerin iyiyse bence instagramda ya da dolap uygulamasında birkaç bir şey yapıp koyabilirsin canım evde kendi ördüğün ürünleri tanıtım için koyabilirsin. 
tarafından
Öyle yapicam galiba teşekkür ederim
0 oy
(7,761 puan) tarafından
Anket uygulamaları var onları indir bir kaç tane akmasada damlar .
tarafından
Onlarda guvenemedim ama bakalım
0 oy
(577 puan) tarafından
Toptancılar dan çocuk kıyafeti alıp satabilirsiniz zara ihraç fazlası felan. Ben instgram da lif satıyodum ama çok sıkıldığım için ve sürekli oturduğum icin bıraktım sürekli lif sipariis geliyor ama bende hamileyim biraz kendime vakit ayırmak istiyorum 
tarafından
Valla banada gelse ah sipariş yaparim
(577 puan) tarafından
Ben 6 senedir felan yapıyorum belki daha fazla da olmuş olabilir. Şimdi hamileligin sonuna yaklaştım o yüzden otururken felan batma hissi oluyor birde gerçekten sıkıldım Rabbim size de hayırlı kapılar açıp bol kazançlar nasip etsin
0 oy
(6,695 puan) tarafından
El işi tuhafiye ve çeyizcilerde iyi satılıyor. Oralara sor alılarsa yap ver satılsın
tarafından
Olmazsa ufak ufak basliyim biseyler yapmaya
0 oy
(7,781 puan) tarafından
İkinci çocuk geliyor diyorsun daha bişey yapamazsin ki çocuklarla uğraşmaktan 
tarafından
O zaman biraz daha sabır edip çocuklar büyüyünce bı çaresine bakicam
0 oy
tarafından
İleri zamanda bir yer açmayı düşünüyorum el işiniz güzelse sizinle çalışmak isterim sizde isterseniz tabi Bir iki hafta sonra falan 
tarafından
Paspas yelek falan ördüm havlu kenarı çok model falan bilmiyorum
tarafından
Amigurumi üzerine düşünüyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 51 göst.
0 oy
4 cevap 222 göst.
10 Mart 2024 Diğer kategorisinde Prens efe (443 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 178 göst.