0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (3,056 puan) tarafından
Kurulumu yapalım dedik çocuk Bi korktu 2 göz 2 çeşme sakşnleşmiyor nasıl kullanıcam bn bu süpürgeyi nasıl alışıcak ya bak diyorm o ev süpürück Biz oyun oynuycaz yok korkarım diyip ağlıyor 

12 Cevaplar

0 oy
(3,061 puan) tarafından
Benim oğlum da korkuyordu bir arkadaşda vardi birden çalıştırdı ve korktu. Bizde yoktu o zaman gittiğimiz evde varsa kaldırıyorduk olduğu odaya girmiyordu. Bir süre çalıştırma zamanla alisir 
(3,056 puan) tarafından
İnşallah öyle olur ya hiç alışıcağa benzemiyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Neden bu oğlanlar böyle kızlar biraz daha cadı galiba az önce postta yine oğlum korkuyor diyordu bir anne zamanla alışır canım oyun haline getirin süpürgeyi 
(3,056 puan) tarafından
İşte diyorm gel bak sen çalıştır korkucka bişi yok bak ne güzel süpürsn diyorm yok yok sakın gelmesin diyor çöpe atalım diyor
0 oy
(2,736 puan) tarafından
Değişik gelmiş korkmuştur alışır yani. Bu kadar kendinizi kasmayın. Zararlı bişey olmadigibi anlayınca geçer zaten.
(3,056 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Kızım da 23 aylık civarıydı korkuyordu süpürürken yerinden kalkmıyordu büyüdükçe alıştı 
(3,056 puan) tarafından
27 aylık oğlm :)) normalde de ssüpürgeden hoşlanmıyor buda tuz biber oldu sanki :)
(14,201 puan) tarafından
Yeni aldıysanız ilk defa görünce korkmuş olabilir :)
(3,056 puan) tarafından
Evet yeni aldık, ilk defa çalıştırdı deniyem dedm ona göre evi düzenliycem bizimki bas bas ağladı durdu yarm kaldı
0 oy
(55 puan) tarafından
Keşke benimki de korksa . Ben zor zaptediyorum gidiyor sürekli kurcalıyor. E e e yapıyor diyorum öyle karışmıyor. Diğer türlü çalışınca üzerine basmak istiyor kaldırıp fırlatmak istiyor bence korkması daha yararlii  :))))
(3,056 puan) tarafından
Bas bas ağlıyor oğlm gelmesin çöpe atalım diyor :)) normal süpürgeyede zor alışmıştı inşallah bunda alışır
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Benimki korkuyor ama ben kızımın olduğu yerde çekiştirmiyorum 
(3,056 puan) tarafından
Olmadı bnde öyle yaparm artık
0 oy
(237 puan) tarafından
Bnm kızımda başta çok korkuyordu görünce kaçardı hemen asla yanına yaklaşmazdi onun çalıştığı odaya giremezdi falan ama şimdi üstüne oturmaya çalışıyor durduk yere gidip çalıştırıyor alışıyolar zmanla merak etme ama zaten ben genelde çocuğumu uyutunca kapıyı kapatıp diğer odaları supurtturuyorum
0 oy
(359 puan) tarafından
Zamanla alışıyorlar sonrasında üstünden alamıyosun
0 oy
(2,651 puan) tarafından
İlk adığımızda benim oğlum da çok korktu ama alıştı şimdi 
0 oy
tarafından
Bnm kızımda korkuyodu zmaanla alıştı şimdi tepesinden inmiyo 
0 oy
(18,436 puan) tarafından
Zamanla alisiyorlar. Biz alalı 6 ay falan oldu nerdeyse. İlk zaman çok korkuyordu.  Ama şuan hala korkuyo bazen. Bazen de yanına gidiyo tuşuna basiyo falan . Belli olmuyor 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 93 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kaavi (2,634 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 66 göst.
14 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Huzeyfem (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 150 göst.
3 Ağustos 2024 Aile kategorisinde 3mhnads (2,071 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 53 göst.