Asla geç değil. Ben de 28 yaşındayım edebiyat öğretmeniyim esasen ama 25 yaşında İstanbul Üniversitesinden TÖMER egitimimi tamamladim şimdi yabancı çocuklara Türkçe öğretiyorum. Geçen sene sosyolojinin mezun oldum şimdi de yüksek lisans yapıyorum. Hem okulda çalışıyorum hem göç idaresiyle çalışıyorum hem sunuculuk yapiyorum hem okuyorum hem evimle hem kocamla hem kendimle ilgileniyorum ve bunların yanında evlat sahibi olmak için doktor doktor geziyorum :D hiç birsey için geç değil arkadaşım adımını at gerisi gelir. Yemin ediyorum başarı kadar güzel bir intikam alma şekli daha yok. İnan bana sen ne kadar iş basasirsan ne kadar kendini gelistirirsen etrafındaki insanlar o kadar ayiklaniyor. Seni destekleyip takdir edenlerle kıskanıp hasetlenenler o kadar çabuk ayrışıyor. Hayattaki en büyük yatırımın kendine olsun. Hiç bir okul boşuna değildir. Ne istiyorsan topla bütün sertifikani belgeni, dil egitimi alabilirsin. Biri olmazsa biri işine yarar. Maaş karşılığı bir yerde çalışmak zorunda değilsin ev hanımlığı da son derece zorlayıcı olabiliyor bazen ama oku, ne istiyorsan onu oku geliştir kendini daha fazla. İnan bana, her türlü faydasını göreceksin. Ne kadar etkiler seni bilmem ama manevi olarak ben seni sonuna kadar destekliyorum arkadaşım doğru yoldasın.