0 oy
74 göst.
Diğer kategorisinde (1,161 puan) tarafından
2 gün önce de test yaptım çıkmadı yani adetden 8 gun önce adetime daha 6 gün var kahverengi leke ler gelmiş   hiç daha önce normalde de olmadım gebeliklerimdede yerleşme kanaması görmedim belim ağrıyor karnm sızlıyor afet olacak gbi ayaklrm usuyo göğüs hassasiyetyi kasik batması yok ama ondan değildr dıye düşünüyorum da bilemedim ilk defa oldu ( WC eğitimndeym zor geçiyor oğlumda acaba streste bağlı erken adet mi olacam ) bu kdr erken olmamıştım 

2 Cevaplar

0 oy
(2,810 puan) tarafından
Benim yerleşme kanamam 6 gün kala gelip 3 gün sürmüştü azalarak bitmişti huylanıp reglden den 2 gün önce test yaptım evde pozitif cıktı ertesi gün gittim kan verdim sonra.muayene oldum 5.3 hamile çıktım.. Benim de adet belirgin yoktu da aşırı bir göğüs ucu hassasiyeti oluşmuştu kıyafetten bile irite oluyordu da reglden önce de oluyor diye hiç aklıma.hamilelik gelmemişti ama.hamileliktenmis demek
(1,161 puan) tarafından
Benm bı önceki öyleydi aşırı derece ağryidu şuan yok ondan yoktur diye düşünüyorum ilk defa böyle brısey yaşadım bu arada benim dün gece olmuş uyankdm bı dsha olmadı
-Reklam-
0 oy
(327 puan) tarafından
Aynı soruyu sormak için geldim cevap verirler inşallah 

Dünden beri adet olacağım hisler var günümü hatirlamiyorum ama hissediyorum bugünde sabah beri kahverengi leke yarına kesin belli olur ama ben korkuyorum hamile olabilir miyim kızım henüz 13 aylik
(1,161 puan) tarafından
Korunuyormuydnz bnm bı değer olmuş çok az oda devamı gelmedi

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 179 göst.
26 Şubat 2023 Diğer kategorisinde meraklianne (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 145 göst.
0 oy
4 cevap 94 göst.
12 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Meloo (32 puan) tarafından soruldu
0 oy