Eşler demekki karılarıyla ilgilenmiyor karılarda aman benimde çok umrumdaydın diyip geliyor bende genelde gece 10 dan 1 e kadar takılırdım gündüz elime almazdım ama şuan bağımlılığım arttı tlfnu bırakamıyorum elimden benim koca çocuklar uyuyunca sabaha kadar oyun olmuyor ondan sebeptir yüzünü görmüyorum bari yatakta telefon keyfi yapıyım diyorum
Ben de akşam 7’den sonra giremiyorum pek. Eşim bilmiyor burayı kullandığımı zaten hem yemek çay oturma tv derken bakılmıyo ki akşam bakanların eşleri genelde evde olmuyo herhalde
Ben gün içinde isim yoksa bakarım akşam eşim gelince telefonu bırakırım platforma bakmam sevmez eşim ben gelince telefon ile uğraşma der o yüzden huyunu biliyorum eşimin
Evet canim bende valla cok merak ediyorum benim koca tlf elime aldığım gibi başlıyor ben saat 8den sonra arada mutfağa giderken giriyorum ama fazla detaylı değil bırakmıyor evdeyken
Benim eşim çok yorgun olduğu için saat 5.3l da ise gidiyo gelip yatiyo bende burda takılıyorum gerçi ben 7.24 burdayım
Çocuğa baktığı zaman ya da o PUBG oynadığı zaman
Ben de önceden çoğu zaman aksam 17.00a kadar cok sık bakıyordum buraya. Sonrası esim geliyordu yemek cay vs derken gün bitiyordu. Simdi de esim yok ama kızım hareketlendi gündüz o firsat vermiyor. Aksam da kayınpederim filan oluyor onlar varken almıyorum elime telefonu. Bi uyuyacak zaman bakıyorum. O da 5 10 dakika canım
411,423 soru
12,384,973 cevap
43,468 kullanıcı